Barion Pixel

Tedd biztos alapokra a vállalkozásod és valósítsd meg az online ötleteidet!

Az Ötlettől a megvalósításig Program Alapkurzusa Neked szól, ha:

 • Van egy ötleted, melyet online szeretnél értékesíteni?
 • Esetleg egy online tanfolyamban gondolkodsz?
 • Szeretnél-e egy e-bookot értékesíteni?
 • Videókban gondolkozol? Jó lenne őket eladni, hiszen rengeteg munkád van benne és hatalmas értéket képviselnek?
 • Hanganyag is szuper megoldás, tudtad? Sokan hallgatnak ilyen anyagokat, hiszen kevés idejük van olvasni és akár autóvezetéshez is könnyedén magukkal vihetik.
 • Vagy esetleg élőben, de online tartanál valami tanfolyamot, tréninget, konzultációt? Erre keresel megoldást?
 • Vagy valami teljesen másban gondolkozol? Valami őrült ötleted van, ami még nem létezik?

Az Alapkurzus megadja ezekre a kérdésekre a biztos alapokat, amik ahhoz szükségesek, hogy megtedd a lépéseket a megvalósítás útján.

Ötlettől a megvalósításig

Az Alapkurzusra a jelentkezés kedvezményes áron május 16. vasárnap éjfélig!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Nem hiszek a sablonban!

 • Mert minden ember, így minden vállalkozó egyedi.
 • Mivel minden vállalkozás egyedi, így az ötletünk is egyedinek kell lenni és ettől félni sem szabad.
 • Ha egyedi vagy (mert az vagy!) és erre sikerül is ráébredned, akkor sok kellemetlen időtöltéstől kíméled meg magad.

Amit legyünk őszinték, senki sem szeret.

Viszont vannak dolgok a vállalkozói létben, az ötletünk, a termékünk megvalósításában, amit igenis abszolút érdemes egy vonal mentére felfűznünk. Pláne, ha online vállalkozásról van szó.

Mert ugye ez a program azoknak a vállalkozóknak vagy vállalkozó jelölteknek szól, akik a termékeiket, szolgáltatásaikat ONLINE kívánják létrehozni és értékesíteni.

Miért pont ez a kurzus a Neked való?

Ezt a kurzust 60 nő inspirálta. Rövid története:

2020 végén tartottam egy nagy volumenű workshopsorozatot online vállalkozás, jelenlét, kommunikáció terén a megyei iparkamaránál természetesen teljesen online. Több százan jelentkeztek a különböző előadásokra és rengeteg vállalkozót ismerhettem meg, számtalan történetet hallhattam. A végére egyértelművé vált számomra, hogy szükség lenne egy olyan alapozó kurzusra, mely sok-sok gyakorlatot tartalmaz, de alapvetően a gondolkodásmódot helyezi górcső alá.

Megálmodtam, majd el is indítottam a programot 2021 elején. 60 vállalkozó (vállalkozó jelölt) nő csatlakozott, melynek a neve Ötlettől a megvalósításig előkészítő alapkurzus lett.

60 álmokkal, vágyakkal teli nő. Akik szerették volna az ötletüket az online térben értékesíteni.

Ők inspirálták és alakították a programot, hiszen teljesen élő volt. Együtt rezonáltam velük, mégis egy adott metodikát vettem alapul.

Ezt a programot kínálom most neked, hiszen Te és Ők is, és Én is ugyanazt szeretnénk. Átadni az embereknek azt az értéket, amit létrehozunk vagy létre kívánunk hozni.

Abban kívánok a támogatásodra lenni, hogy megalapozd a gondolkodásmódot, ami árkon-bokron átsegít téged az online világban. Megkérdőjelezhetetlenné válsz saját magad számára is!

Nagy Ágnes - Nők a Neten

MIELŐTT BELEVÁGNÁL! FONTOS TUDNOD!

Ez nem egy újabb online marketing cucc. Hasznos dolgokat tudhatsz meg persze az online marketingről, kommunikációról és vállalkozásról.

DE! Csak akkor vedd meg a kurzust, ha nyitott vagy valami új befogadására. Mindig is másképp gondolkodtam és ezek a belső útmutatások vittek az utamon, vállalkozásról vállalkozásra.

Most már tudatosan építem az álmaimat, nem versenyzek, nem vizsgálok konkurenciát, nem akarok valakit legyőzni. Sokat dolgozok az intuícióimmal, vegyítve az online eszközökkel. Ha érdekel egy másfajta online üzletelés, akkor itt a helyed!

Nézz bele az ötlettől a megvalósításig Alapkurzusba!

NÉZZÜK, MIT TARTALMAZ AZ ALAPKURZUS:

 • Bemelegítő bónusz videót
 • 8 db videós anyagot (összesen 2,5 óra)
 • 8 db Megvalósító füzetet
 • Egy Évtervezőt
 • Egy gyűjteményt hasznos linkekkel és információkkal az online üzlethez
 • Örökös tagságot az anyagokhoz

Az ALAPKURZUS megadja az biztos ALAPOKAT az online vállalkozásodhoz!

Ötlettől a megvalósításig - Alapkurzus - Megvalósító füzet
Évtervező - Ötlettől a megvalósításig Előkészítő Alapkurzus

A MEGVALÓSÍTÓ FÜZETEK:

 • 8 db e-book, melyet te magad töltesz ki.
 • Kérdések segítenek az úton, hogy a végén egy komplett könyv szülessen meg az online vállalkozásodról és az ötletedről.
 • A Megvalósító füzet teljes mértékben összhangban van a 8 db videóval, arra épül.

AZ ÉVTERVEZŐ:

 • Nyomtatható évtervező, mely fantasztikus segítséget fog adni minden évben, hiszen ezt bármikor újra és újra kinyomtathatod.
 • Az Évtervező segítségével tűpontosan fogod látni, mi a mai napi feladatod, sőt mi dolgod van ebben az órában.

AZ ALAPKURZUSBAN VÉGIGVESSZÜK, HOGY:

 • mi kell ahhoz, hogy megvalósuljon az online ötleted,
 • hogyan tarts ki az ötleted megvalósulása mellett és hogyan vidd véghez,
 • hogyan gondolkodj elejétől a végéig, hogy tuti elkészülj időben,
 •  milyen „trükköket” alkalmazok, hogy az ötleteim meg is valósuljanak,
 • hogyan válogatok az ötleteim között, melyiket fogom megvalósítani és melyik marad a parkolópályán,
 • hogyan készül a jó online termék, mi kell ahhoz, hogy gazdára találjon,
 • kinek érdemes létrehoznod a termékedet, az online vállalkozásod,
 • milyen online lehetőségeid vannak ahhoz, hogy a terméked értékesíthető legyen,
 • milyen formában, milyen módon érdemes létrehoznod, megjelenítened a termékedet,
 • milyen felületeken érdemes az értékesítés folyamatát létrehoznod,
 • hogyan tervezz egy egész éven keresztül,
 • mi legyen a feladatot ma, ebben az órában,
 • és ami még fontos, képes leszel kiszervezni ezeket a feladatokat.

Az Alapkurzus segítségével képes leszel az ötleteidet megvalósítani és online környezetbe helyezni.

Szeretettel köszöntelek!

Nagy Ágnes vagyok vállalkozó Nő, családanya. 17 éve vagyok benne az üzleti világban (14 év gasztronómiai vonalon és 3. éve az online vállalkozás területén) és úgy érzem, most értem el azt az életet, mely a legnagyobb szabadságot és boldogságot adja számomra.

Megtapasztaltam és megértettem sok mindent és már nem szeretek plusz köröket futni. A vállalkozásomat intuitív módon építem, mely hihetetlen könnyedséget ad számomra.

Az online világban nagyszerű lehetőségek vannak, de könnyű elveszni benne. Épp ezért készítettem el az online vállalkozói ötletmegvalósítás esszenciáját számodra. Ezeket használom én is nap, mint nap.

Kell egy Honlap!

HOGYAN ÉS MIKÉNT SEGÍTETTE EDDIG A RÉSZTVEVŐKET AZ ALAPKURZUS?

Mindenkinek akartam segíteni, eszembe sem jutott az ideális ügyfél. Ennek szellemében kezdtem el az írásos anyagok elkészítését.
8. éve vagyok egyéni vállalkozó, soha nem határoztam meg az egy éves tervet, nem készítettem mérleget az előző évről. Most ezt is megtettem.
A vízióm mindig szem előtt tartottam, de most látom, nem volt benne rendezettség. A kérdéseid megválaszolása irányba állított.
Ági, nagyon inspiráló vagy, tele lendülettel, lélekkel, tudással. Egészen bámulatos benned ezeknek az összekapcsolódása.
Tudatosságot tanultam, a vállalkozásom és a saját fejlődésem szempontjából.
A termékfejlesztés részt, a tematika és tartalom készítés részt is nagyon élveztem. Tulajdonképpen ezzel állt össze a fejemben, hogy mit akarok létrehozni. A témákat, szakmai anyagokat azóta írom, hogy legyen mivel elindulnom.

Tót Szilvia, egyéni vállalkozó

„Nagyon jókor jött az Ötlettől a megvalósításig program Előkészítője, mert – bár az évet már megterveztem – de hiányzott az a lépés, ahol lépcsőfokokra lebontva jutok el a vágyott célhoz, tudatosan tervezve ezeket a lépéseket, hogy a leghatékonyabb tudjak lenni a megvalósítás során. Én most egy régóta vágyott egészségprogram életre hívásában kaptam sok segítséget, végre sikerült túllendülnöm az ötlet szintről, és már a tematika kidolgozásánál, illetve az anyagok elkészítésénél tartok. Ajánlom ezt a kurzust mindenkinek, aki szeretne végre tenni valamit azért, hogy elérje a vágyott célt: kihasználja az online világban rejlő hatalmas lehetőségeket. Ági szerteágazó szaktudása, inspiráló személyisége biztos támogatást jelent a siker felé vezető úton. És ha eddig pont azért nem vágtál bele, mert azt gondoltad, hogy nem neked való, nem is érted az online világ működését, biztos lehetsz benne, hogy a kurzus elvégzése után közelebb kerülsz hozzá, és a lehetőségeket fogod látni, nem az akadályokat!”

Sebők-Vakulya Gizella, Ramadasa Yoga

Kedves Ági! Szuper volt az Előkészítő sorozatod! Ebben a témában már több előadótól hallgattam anyagokat, de számomra messze a Tiéd a legjobb. Egyszerűen, érthetően, sallangoktól mentesen adod át a lényeget. Általad értettem meg, hogy ebben a folyamatban mi miért fontos és kihagyhatatlan, és most először tudom elhinni, hogy én is képes vagyok megcsinálni. Valahogy Neked el tudom hinni! 🙂 Köszönöm!

Kardos Edina, Illóálom

Anonim kérdőívet is kaptak a végén az Ötlettől a megvalósításig előkészítő alapkurzus résztvevők, ahol is a következő gondolatokat osztották meg velem:

Mi volt az, ami a legnagyobb hasznodra vált a kurzus során?

 • „Az hogy rájöttem mindent meg kell tervezni….nem csak elkezdeni.”
 • „Profi módon felépített tanfolyam, ami a vállalkozásommal és magammal kapcsolatban utat mutatott, konkrét, kézzel fogható segítséget adott. Grátisz, hogy a személyiséged lendületed, közvetlenséged mélyebbre is elvezetett, mint egy materiális vállalkozás fejlesztés. Köszönöm”
 • „Nagyon hasznosnak találtam. A kurzus előtt nem rendelkeztem ilyen jellegű tapasztalatokkal, és tudással sem. Most úgy tekintek, az online térre, mint bevételi forrásra, de előtte még a közösségi médiát sem használtam kifejezettem aktívan. Segítségével rájöttem, a közösségi média használatának a fontosságára, rengeteg új ötlet jutott az eszembe; nagyon inspiráló volt az egész.”

Mire kaptál választ az előkészítő alapkurzus során?

 • „Arra, hogy hogyan tudok hatékonyan jelen lenni az online térben is. Arra, hogy ez igen is lehetséges, sőt arra, hogy erre van igény. Nagyon sok ötletem született az előadásokat hallgatva, de meg vagyok arról győződve, hogy a videókurzus egy igenis nagyon jól működő bevételi forrás lehet. „
 • „Jó volt megtalálni azt a néhány percet, amikor strukturálni és tervezni tudtam.”
 • „Arra hogy hogyan kell elindítani az online vállalkozást. Arra hogy mi az amit még át kell gondolnom mielőtt belevágok és arra hogy mi mindent kell elterveznem.”

Milyen lépéseket tettél az előkészítő alapkurzus által?

 • „Elkezdtem átszerkeszteni a Facebook oldalam és a képeim (vagyis azt az oldalt ami majd az alapja lesz az online vállalkozásnak).”
 • „Meghatároztam az ideális ügyfelet, előző évi összegzést készítettem, leírtam a vízióm, az erősségeim, a félelmeim és vésztervet készítettem. Elkészítettem az éves, féléves, havi, heti terveket. Tettem hozzá mérhető eredményeket, amit el akarok érni. Megírtam az első ingyenes rövid anyagot, igyekezve az ideális ügyfélhez szólni. Elkészítettem a többi anyag témáját, az e-book-ok témáit.”
 • „Elkezdtem a videókurzusomat részekben látni, és a tematikát is sikerült meghatároznom a segítségével. Sokkal inkább fókuszálok most a kisebb lépésekre, és részletekre, mint az előtt.”

MÉG EGYSZER: MIT TARTALMAZ ÉS MENNYIBE KERÜL AZ ALAPKURZUS?

 • Bemelegítő videó, mely segít fókuszba állítani magadat és a vállalkozásodat, eloszlatja azokat a korlátokat, melyek eddig hátráltattak.
 • A 8 db videó, mely összesen 2,5 óra tömény esszencia, mely a vállalkozásodat és az ötletedet sziklaszilárd alapokra helyezi.
 • A 8 db Megvalósító füzet, melyeket, ha kitöltesz a következő évek alapjául szolgálnak majd.
 • Egy évtervező, mely ebben az évben és az elkövetkezőkben elképesztő segítségedre lesznek.
 • Egy gyűjtemény hasznos linkekkel és információkkal, hogy ne kelljen keresgetned, tesztelnek különféle programokat, szoftvereket, hogy működtetni tudd a vállalkozásod online részét.
 • Az örökös tagság, mely számodra hihetetlen függetlenséget ad.

Akkor hallgatod meg, amikor akarod. Akár minden év elején az elkövetkezendő időszakban, hosszútávon segítségedre lesz, mivel amiket elmondok örök érvényűek és nem trend alapúak.

AZ ALAPKURZUS ÁRA:

49.900 Ft, azonban május 16. éjfélig

24.900 Ft kedvezményes áron vásárolhatod meg.

Vedd meg most az Ötlettől a megvalósításig alapkurzust!

Kattints a MEGVESZEM gombra és pár perc múlva hozzá is kezdhetsz a tanfolyamhoz!

Gyakran ismételt kérdések

Az Alapkurzusnak lesz folytatása?
Igen! Szakértői csapatunkkal idén több kurzus elindítását tervezzük.
Hogyan tudok fizetni?

A bankkártyás fizetést a Barion támogatja. Kérlek, hogy biztosítsd a feltételeket a könnyed fizetéshez.

Mi történik a fizetés után?

Amint a bankkártyás fizetés sikeresen zárul, e-mailben megkapod a számlát, majd a belépési azonosítókat (felhasználónév és jelszó), amivel be tudsz lépni a zárt tanfolyami oldalra. Ha bármi gondod észlelsz, akkor írj ide: hello@kellegyhonlap.hu

Hogyan tudok szólni, ha elakadtam a folyamat közben vagy nem kaptam e-mailt?

Kérlek, bármi problémád van, akkor jelezd azt a hello@kellegyhonlap.hu e-mail címen.

Ha elfelejted a jelszavad, akkor...

Ha elfelejtetted a jelszavad, akkor kérlek kattints a menüben a Belépés tagoknak menüpontra. Ott tudsz új jelszót kérni magadnak!

Kérlek, bármi problémád van, akkor jelezd azt a hello@kellegyhonlap.hu e-mail címen.

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

MI A KÜLÖNBSÉG A VÁLLALKOZÁSODON ÉS A VÁLLALKOZÁSODBAN DOLGOZNI?

Tudd meg az ingyenes Önindító programból!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu