Barion Pixel

Halogatástól a megvalósításig online program

Kívánságlista Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

A tanfolyamról

8 eszközön keresztül vedd át az irányítást az életed felett és kerülj ki győztesen a halogatás csapdájából

Hozd meg most a döntést, hogy a halogató művészből megvalósító bűvész leszel, és tegyél is érte a hozzáállásod megváltoztatásával, így magad mögött hagyhatod a halogatás csapdáját, és könnyed életet teremthetsz magadnak.

Ebben foglak segíteni ezzel a gyakorlatokkal tűzdelt e-bookkal és hanganyagokkal.

Hozom neked a nagy MIÉRT-eket, 8 szuper eszközt és néhányat elrejtve a gyakorló füzet lapjai között is.

Minden kérdésemre ott lesz benned a válasz, így a megoldás is benned vannak. Abban foglak támogatni ezzel a gyakorlatokkal teli megvalósító kurzusban, hogy tudatosabban lásd, hogyan tudod átlépni, kikerülni a halogatás csapdáját.

 • Először megalkotjuk a saját definíciódat a halogatásra.
 • Megkeressük a nagy MIÉRT-eket. Nem kell egyedül gondolkodnod, hisz jártak már előtted mások is a halogatás útján és vannak már nagyon erős MIÉRT-ek.
 • Ha szemfüles vagy, még mielőtt a 8 szuper eszközhöz érsz, már találsz jócskán olyan gondolatok, gyakorlatokat, amiket be tudsz építeni a mindennapjaidba.

 

 • A 8 szuper eszköz:
 1. Kérdezd meg magadtól eszköze
 2. „és akkor mi fog történni…” eszköze
 3. Elengedés – beengedés eszköze
 4. Kéne, kell, kellene eszköze
 5. Tedd élvezetessé eszköze
 6. A vízió eszköze
 7. Támogató társ eszköze
 8. Ünnepelj eszköze

 

 • Ajándék tervező a „nincs időm” kifogáshoz

A hanganyagokhoz örökös hozzáférésed lesz, így bármikor előveheted bármelyiket. A gyakorló füzet és az ajándék tervező is a rendelkezésedre fog állni.

Pakurár Gyöngyvér - Nők a Neten

Pakurár Gyöngyvér vagyok. Life coach, sport coach, emberi erőforrás tanácsadó, „A nyertes útja” megálmodója és a SZIKRÁK önismereti kártyajáték sorozat alkotója. Küldetésem, hogy támogassam azokat a Hölgyeket, akik a túlélés helyett megélni és irányítani szeretnék az életüket.

Ajánlásaim:

„Már az első alkalommal, amikor Gyöngyvérrel a halogatásról beszélgettünk jöttek az AHA élmények. Igaz, az furának gondoltam, hogy kezdjem el definiálni mit jelent számomra a halogatás. Először kisiskolás feladatnak éreztem, hisz ott kellett mindig mindent definiálni. De az ülésünk végére csodálatosan kirajzolódtak érzések, gondolatok, hangulatok, félelmek..”

„A kedvenc eszközöm a kéne-kellene-kell.. csodálatos változásokat hozott az életem minden területén az, hogy nem kényszernek vagy muszájnak fogok fel feladatokat, hanem lehetőségeknek.”

„Imádom a gyakorló füzetet. Rengeteg kérdés, rengeteg bennem levő válasz. Az enyém már gyönyörű szép színes, mert minden új gondolatot más színnel írok le, így valóban látható a saját fejlődésem”

„Nekem a támogató társam a barátnőm lett, aki szintén küzdött a halogatással. Nagyon jó volt, hogy egymást kísértük, támogattuk az úton. És mekkora bulik voltak a közös ünneplések”

 

Halogatástól a megvalósításig online program ára: 22.500 Ft

azaz Hogyan válj halogató művészből megvalósító bűvésszé

 • Online program
 • A nagy MIÉRT-ek
 • 8 szuper eszköz a halogatás legyőzésére
 • Örökös hozzáférés
 • Ajándék munkalap „nincs időm” kifogáshoz

Köszönöm és hálás vagyok, hogy Te is velem tartasz a nyertes útján!

Nők a Neten információ: Az online programot a vásárlás után kapod meg. E-mailben kapott belépési adatokkal belépsz a Nők a Neten online tanfolyami rendszerbe és máris használatba tudod venni.

Show More

Course Content

Halogatás kurzus információk

 • Információk
  00:00
 • Halogatás kurzus gyakorló füzet
  00:00

1. rész Prológus

2. rész A halogatás természete

3. rész A nagy MIÉRT-ek

4-11. rész Eszközök
4. rész 1. eszköz: Kérdezd meg magadtól 5. rész 2. eszköz: "és akkor mi fog történni.." 6. rész 3. eszköz: Elengedés-beengedés 7. rész 4. eszköz: Kéne, kell, kellene 8. rész 5. eszköz: Tedd élvezetessé 9. rész 6. eszköz: Képzeld el 10. rész 7. eszköz: Támogató társ 11. rész 8. eszköz: Ünnepelj

12. rész Utóirat

Mivel telik az idő

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet