Barion Pixel

Együtt, közösen könnyebb

Támogasd Vajay Kitti gyógyulását!

együtt közösen könnyebb Vajay Kitti

KÜLDETÉSÜNK:

Vajay Kitti (a képen balra) és Nagy Ágnes közös projektje Kitti gyógyulásának megkönnyítése érdekében.

KIK VAGYUNK MI?

Nagy Ágnes vagyok a Nők a Neten egyik alapítója. Vajay Kitti Belső erő trénerrel 2020 őszén ismerkedtünk meg egy válságos időszakban, amikor mindenki kereste a helyét a világban, az új céljait, a reményt és a fényt az alagút végén. Mi akkor Gál Beáta üzleti mentor segítségét kértük a Légy az iparágad vezetője üzleti mesterkurzus által.

Kittivel Beáta mentoráltjai lettünk és kéthetente hallottuk egymás kihívásait, problémáit, nagy álmait, új céljait, sikereit. Mi mind a ketten aktívan kivettük a részünket a folyamatban, sokszor láttuk a másikat sírni, de tudtuk, hogy ez most a javunkat szolgálja. De láttuk az örömöt, a sikeres lépéseket is, ami szintén erőt a másiknak.

Kittivel személyesen is találkoztunk, eljött hozzám. Fantasztikus Nőt ismertem meg benne, aki sosem adja fel, küzd, pofára esik :D, feláll, továbbmegy.

Kitti most élete egyik legnagyobb feladatát kapta. Súlyos betegségből, több szervére kiterjedt daganatból igyekszik, minden belső erejét felhasználva felépülni, meggyógyulni. Több szervét is elvesztette, életét egy sztómazsákkal kell folytatnia, betegsége komoly testi fájdalmakkal járt együtt, van, hogy a legapróbb feladatok, akár a vízivás is kihívást jelent számára, de hihetetlen pozitivitással áll a feladat előtt és én is tudom, hogy MEG FOG GYÓGYULNI!

HOGYAN TUDSZ SEGÍTENI?

Kitti szerény Nő, igyekszik megoldani a saját problémáit, de tavaly fel kellett hagynia a munkájával, hogy csak és kizárólag saját magára tudjon figyelni.

A saját Facebook oldalán posztol arról, hogy miken megy keresztül, mit tanul általa és rengeteg erőt ad az egészséges embereknek is. Elképesztő Nő!

Felajánlottam Kittinek két kurzusom bevételének 80 %-át, hogy az összeget költse arra, ami számára fontos és jó érzéssel tölti el.

A fennmaradó 20 % adókra, banki és egyéb költségekre megy el.

Ha a bankszámlájára szeretnél utalni egy az egyben és nem kérsz kurzust, azt is megteheted:

Vajay Kitti

10402991-86767870-72751007

Külföldről utalva: HU39104029918676787072751007

 

VÁLASZD KI A SZÁMODRA SZIMPATIKUS ONLINE KURZUST ÉS TÁMOGASD KITTIT A GYÓGYULÁSBAN, MIKÖZBEN TE MAGAD IS FEJLŐDSZ A TUDÁSANYAGOK ÁLTAL!

Kattints a szimpatikus kurzus képére és bővebb információval látunk el!

FONTOS: 2024. augusztus 31. éjfélig van lehetőséged Kittit támogatni a kurzusok megvásárlásával!

KÉRDÉSED VAN?

Írj üzenetet!

Kérlek, fogadd el az Adatvédelmi Nyilatkozatot:

5 + 11 =