Barion Pixel
Nők a Neten mentor program könyvelőknek

Időugrás Könyvelőknek videósorozat

3 részes videósorozatra hívunk téged, mint Könyvelőt.

A Nők a Neten az elmúlt években több Könyvelővel és Könyvelőirodával dolgozott együtt eredményesen. Eljött az idő, hogy a Könyvelőkre  külön hangsúlyt fektessünk. Az elmúlt időszak tanulságait, tapasztalatait most összesítettük, melyet Utasi Melinda a Nők a Neten vállalkozásfejlesztési és pénzügyi mentora 3 videóban mond el számodra.

Mire ad megoldást, mire ad rálátást a 3 videó?

  1. Valójában milyen a kapcsolatod Könyvelőként az ügyfeleiddel? Át tudod adni, érti, értékeli a munkád értékét? Konkrét, feltáró kérdések az 1. videóban.
  2. Beszámoló utáni élet az ügyfeled vállalkozásában. Hogyan értékeli a beszámolód? Mennyit ért belőle? Mire használja azt? A hosszútávú és jó kapcsolat „titka” vállalkozó és könyvelő között a 2. videóban.
  3. Mit fogadtál meg a Beszámoló után Könyvelőként? Mit fogadtál meg tavaly a Beszámoló után? Vajon mi a megoldás, hogy a Beszámoló időszaka rendben legyen? Megtudhatod a 3. videóban.

Időugrás Könyvelőknek! Kíváncsi vagy a 3 videóra?

3 napon keresztül megosztjuk veled a 3 videót, hogy ne legyen tömény és fel tudd dolgozni. A videók 4-10 percesek és teljesen ingyenesek.

Kérd az Időugrás Könyvelőknek videósorozatot az űrlap kitöltésével!

 

.