Barion Pixel

Ismerd meg a Nők a Neten Támogató Programját!

TÁMOGATÁS téma jegyében szeretnénk benneteket közelebb hozni ahhoz, amit mi hárman Nagy Ágnes, Dr. Illés Nóra és Utasi Melinda megálmodtunk és nap, mint nap dolgozunk rajta, veletek együtt.

Talán vannak olyanok, akik nem tudják még, hogy a Kurzus és a Támogató program miről szól.

Ehhez szeretnénk konkrét példákat hozni abból a célból, hogy akinek szüksége van most a Támogatásra, felismerje és jelezze azt nekünk.

Nők a Neten - Támogató Program

A Kurzus a vállalkozás online térben való működéséhez ad tudásanyagot, videós formában. Minden részhez tartozik egy gondolatrendező, melynek segítségével a meghallgatott tudást a vállalkozásodra tudod szabni, rendezheted a tevékenységedet, számaidat, terveidet, idődet, küldetésed, ügyfeledet, online marketingedet, kommunikációdat.

Nők a Neten komplex vállalkozói online kurzus

A Támogató Program célja, a vállalkozónői szemlélet sajátosságaira figyelve, a Vállalkozónő igényeinek megfelelő üzleti folyamatok kialakuljanak, hogy a vállalkozás működőképes legyen.

Éppen ezért, a gondolatrendezőket átnézzük a saját témánkkal kapcsolatban, majd összedugjuk a fejünket és minden oldalt képviselve egy akciótervet állítunk fel.

Ez több szempontból is más, mintha te tennéd mindezt.

Nők a Neten - Támogató Program

Egyrészt mi 3 oldalról nézzük, te csak a saját nézőpontodból látod, ha úgy tetszik a saját dobozodból.

Segítünk nézőpontot váltani!

  • Csak azokat az elemeket vesszük figyelembe, amit a gondolatrendezőkben írtál, csak a te válaszaidból dolgozunk.
  • Azt a fókuszt keressük a tevékenységedben, amiből lesz bevételed, de fejlődni is tudsz általa, hogy elérd az általad megfogalmazott vállalkozási célodat.
  • Konkrét számokkal segítünk, ami az idődet, óradíjadat, bevételedet, ügyfélszámodat illeti, mert a válaszaidból ez kiszámítható, habár te nem biztos, hogy látod.
  • Feltérképezzük az erősségeidet és megadjuk a vállalkozásod szempontjából fejlesztendő területeket
  • Mindezt átbeszéljük egy hosszabb konzultáció során, ahol te vagy a főszereplő, csak olyan megoldások születnek, amelyek számodra elfogadhatók.
  • Végül mindezek összegzéseként a következő negyedévre kapsz egy Akciótervet írásban, aminek segítségével irányban tudsz maradni.

Segítenek a konkrét eredmények? Mutatunk párat.

  • Mennyi az elképzelt bevételed? A vágyott bevétel lebontása ügyfélszámra, óradíjra, tevékenységre, amiből kiderül, hogy a jelenlegi rendszer nem hozza az elvárt bevételt.
  • Mennyi az óradíjad? Jelenleg is értékesített vállalkozási tevékenységek rendszerezése tartalom, időtartam és óradíj szerint, amelyből kiderül, hogy az óradíj nem megfelelő.
  • Kinek értékesítem a termékem, szolgáltatásom? Ügyfélkör pontos meghatározása, a vállalkozási tevékenységgel való összehangolása.
  • Online kommunikáció rendszere, ez lehetséges? Ha megvan az álomügyfél, a termék, az értékajánlat, az online kommunikáció ezt képes eljuttatni az ügyfelekhez.

Hiszünk abban, hogy mindez csak úgy lehetséges, hogy mindhárom területet –vállalkozónő egyedi, önmagából fakadó értékajánlata-vállalkozás működése- értékesítés az online térben- egyszerre és együtt fejlesztjük.

Tarts velünk, hogy te is megtapasztalhasd ennek a többszöröző hatását!

Jelentkezz a 30 perces, ingyenes, online konzultációra és beszéljünk másként a vállalkozásodról, hogy az eredmények számokban is megmutatkozzanak!

Várunk!

Melinda, Nóri és Ági

.
Nők a Neten

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

MI A KÜLÖNBSÉG A VÁLLALKOZÁSODON ÉS A VÁLLALKOZÁSODBAN DOLGOZNI?

Tudd meg az ingyenes Önindító programból!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu