Barion Pixel

Online konzultáció a Nők a Neten Facebook csoport tagjainak

A csoportunkhoz való csatlakozásodkor igennel válaszoltál arra a kérdésre, hogy szeretnéd-e a messengeren történő megkeresést igénybe venni tőlünk.

A csoportunk tagjaként lehetőséged van arra, hogy részt vegyél egy 30 perces, online konzultáción kedvezményes áron.

Ez azért is különleges, mert itt a teljes Nők a Neten csapata veled beszél személyesen az online térben és azon dolgozunk, ami leginkább most foglalkoztat, ami aggaszt a vállalkozásod működésével, haladásával, jövőjével kapcsolatosan.

Ott nyújtunk komplex segítséget, ahol most jelenleg leginkább szükséges a tisztánlátás számodra.

A visszajelzéseink alapján, eddig mindenki megkapta a 30 perc során, arra a kérdésére a választ, amit az űrlapon megjelölt tisztázandóként.

Nők a Neten

30 perc. Nyitottsággal készültem rá. Tudtam, koncentrálni fontos lesz, hiszen „kevés ez az idő”. Aztán nem éreztem, hogy rövid. Azt igen, hogy értékes. Mind a 30 perc. Felszabadult, őszinte, megható, ha kellett humorral fűszerezett. A Nők a Neten tényleg egy csoda. Én ezt kaptam tőletek. Ha van, akiben még van kérdés, hogy jelentkezzen erre a csodatalálkozásra, azt üzenem: klikk a jelentkezés gombra. Legyenek ajándékozottak minél többen, legyetek részesei egy igazi csodának. Lányok, neketek nagyon köszönöm! Jó veletek haladnom a „sárgaúton”.

Tót Szilvia

Az online konzultációról:

A területek amelyekben mi 3-an, együtt, támogatni tudjuk a hozzánk érkezőket, minden női vállalkozás alappillére:

  • időgazdálkodás nőiesen-anyukásan- hogy legyen időd a többire….- harmónia a mindennapokban vállalkozónőként, (szakértője a területnek: Dr. Illés Nóra)
  • vállalkozásfejlesztés, pénzügyi tervezés, gyakorlati lépések, stratégia (szakértője a területnek: Utasi Melinda) 
  • a hiteles online megjelenés, mely tükrözi értékességed és küldetésed, illetve ahhoz szól, aki mindezt értékeli, azaz az álomügyfeledhez (szakértője a területnek: Nagy Ágnes)

Ahhoz, hogy ez a 30 perces konzultáció fókuszált és eredményes legyen számodra, szükséges megismernünk téged és a vállalkozásodat (vagy a leendő vállalkozásodat).

Ezért mellékelünk egy űrlapot, ami alapján mi 3-an együtt már készülünk Rád, megbeszélünk téged, vállalkozásodat. Így a 30 percet teljes egészében a tovább lépesedhez használjuk fel.

Az online konzultáció ára:

A 3 szakértős, 30 perces konzultáció október hónapban 15.000 Ft – ért kérhető a Nők a Neten Facebook csoport tagjaként.

FONTOS! Ezt az összeget, illetve bizonyos esetben ennek a dupláját, jóváírjuk Neked, amennyiben velünk dolgozol, haladsz a továbbiakban. 

Programjainkhoz 15.000, illetve 30.000 Ft kedvezményt biztosítunk a konzultáción résztvevőknek.

Ha van olyan kérdésed, amire nem találod a választ,  jelentkezz a konzultációra, majd töltsd ki az űrlapot!

Az űrlapohoz kattints ide: https://forms.gle/eTDAfPq2bXSptJt7A

FONTOS: A kitöltés után megjelenik egy köszönő ablak, az ott lévő linkre kattintva a konzultáció díját rögtön ki is tudod fizetni. Majd a konzultáció díjának beérkezésétől számítva, munkanapokon, 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot veled emailben, egyeztetünk időpont, és a kérdésedre hamarosan megoldást találunk, együtt.

Ha a köszönőoldalról elkalandoznál, akkor erre a linkre kattintva is ki tudod fizetni a konzultáció árát: https://nokaneten.hu/termek/intenziv-online-konzultacio-30-percben/

Szeretettel, figyelemmel és támogatásunkkal várunk!

Melinda, Ági, Nóri

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

MI A KÜLÖNBSÉG A VÁLLALKOZÁSODON ÉS A VÁLLALKOZÁSODBAN DOLGOZNI?

Tudd meg az ingyenes Önindító programból!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu