Barion Pixel

Adamik Zsanett

Mentálhigiénés Segítő szakember

Adamik Zsanett - Nők a Neten
Adamik Zsanett - Nők a Neten

KÜLDETÉSEM:

Adamik Zsanett vagyok, mentálhigiénés segítő szakember, a Hello Kudarc nevű vállalkozás alapítója. Fiatalabb koromban egyszerre csodáltam, és irigyeltem a tudatosan építkező, és szervező embereket. Hozzájuk képest, én mindig úgy éreztem, hogy jobb esetben sodródom, rosszabb esetben kudarcosak a próbálkozásaim. A segítő pályára is így tévedtem, tizenöt évvel ezelőtt, egy elrontott felvételi után.  Ahogy egyre inkább haladtam az utamon, és az élet feladataimban,vettem észre, hogy mindazok a nehézségeket, veszteségeket, amik értek milyen sok mindenre tanítottak. Kitartásra, a választások fontosságra, a határok meghúzására stb. 

A kudarcokat gyakran tartjuk szégyellnivaló hibának, próbáljuk elrejteni, szőnyeg alá söpörni, pedig ha elég bátorságunk van ahhoz, hogy merítsünk belőlük, igazi kincsekre bukkanhatunk.

Küldetésem, hogy mindenkinek megmutassam, és átadhassam ezt a szemléletet, tudást, és tapasztalatot, hogy egy elégedettebb, és belső erőforrásokkal felvértezett életet élhessen. Ehhez az első lépés az, ha merünk magunk mellett dönteni, anyagaimmal ebben tudok segíteni.

ÉRTÉKEK, MELYEKET ÁT KÍVÁNOK ADNI:

Önfejlesztő anyagaim, és kurzusaim során a résztvevők felfedezhetik a mélyben rejlő erőforrásaikat,tetteik valódi mozgatórugóit, valamint kézzel fogható technikákat tanulhatnak, hogy egy önazonos életet alakítsanak ki önmagukban, amelyben nehézségeik ugyanúgy lesznek, viszont hozzá már megfelelő eszközökkel is fognak rendelkezni.

KINEK TUDOK SEGÍTENI ÉS MILYEN HELYZETBEN?

Mindenkit várok, aki:

  • Úgy érzi, hogy próbálkozásai gyakran érnek kudarccal véget.
  • Stresszesek a mindennapjai, és úgy érzi nincs sem ereje, sem lehetősége ezen változtatni.
  • Szeretné önismeretét fejleszteni.
  • Kézzelfogható, gyakorlati technikákat szeretne elsajátítani. stressz, és kudarckezelés területén.
  • Aki úgy érzi, hogy változni, változtatni szeretne.

Kurzusaim

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Nők a Neten megjegyzés: A megvásárolt termék közvetített online termék, szolgáltatás. Felelősséget a szolgáltató vállalkozó vállal érte. Viszont amennyiben kérdésed vagy panaszod van a szolgáltatással / online termékkel kapcsolatban, kérjük jelezd azt a hello@nokaneten.hu e-mail címen! Üdvözlettel, Nők a Neten

kapcsolat

Írj üzenetet!

Kérlek, fogadd el az Adatvédelmi Nyilatkozatot:

7 + 14 =