Barion Pixel

Farkas Ágota Agotastyle

Szín-és stílustanácsadó, stylist

Farkas Ágota Agotastyle

KÜLDETÉSEM:

Küldetésem, hogy minden hozzám forduló hölgy magabiztosan és tudatosan élje meg nőiességét, ami csodálatos érték. Szeretném, ha külső megjelenésükre is erőforrásként és értékként tekintenének, amelyet megőrizni, emelni kívánnak, tudva, hogy ezzel önmaguk támogatására vannak. 


ÉRTÉKEK, MELYEKET ÁT KÍVÁNOK ADNI:

Az önmagunkba vetett hit és energia befektetés megtérül hosszú és rövid távon egyaránt. A tudatosság fejleszthető és segítségével egy jobb önmagunk megismerésére van lehetőség. A külsőségekben óriási erő és potenciál rejlik, ráadásul az önbizalom növelésében is nagy hatása lehet.

 

KINEK TUDOK SEGÍTENI ÉS MILYEN HELYZETBEN?

Olyan nőknek, akik elakadtak vagy nem elégedettek jelenlegi megjelenésükkel, élethelyzetükkel. Nyitottak önmaguk más szempontból való megismerésére és befogadók egy szakember nézőpontjára. 

 

Szolgáltatásaim

Az Ön címe itt megy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Színtanácsadás

Biztosan észrevetted már, amikor a tükörbe nézel, hogy bizonyos színek viselésekor fáradtnak tűnsz, karikás a szemed.

Más színek pedig üdítően hatnak rád.

Fiatalabbnak, frissebbnek érzed magad a közelükben.

Ez azért van, mert mindannyian tartozunk valamilyen színtípusba, amit a tónusaink határoznak meg.

Ráadásul a színek nagyon izgalmasan hatnak a lelki világunkra, van amelyek nyomasztani kezdenek egy idő után, nem esik jól a közelükben lenni.

Ugyanakkor vannak olyan színek amelyek megnyugtatnak, erőt adnak, feltöltenek. Hát ebbe a színes világba kalauzollak el a színtanácsadás során.

Először is beszélgetünk a színek lelkünkre gyakorolt hatásáról, a színek erejéről.

Ezt követi a színelemzés izgalmas szakasza, melyet kb. 70 db színkendő segítségével végzek el. A természetes arcbőr, szemszín és hajszín együttes megfigyelésével derül fény a számodra megfelelő színekre.

Az elemzés alkalmával megkeressük azokat a színeket, amelyek leginkább kiemelik a személyiségedet, amelyektől felragyog az arcod, amelyek fiatalítanak, amiktől kipihentnek tűnsz. Ugyanakkor azokat a színeket is számba vesszük, amelyek nem előnyösek számodra. A végére lesz egy színpaletta, amelyekből bátran választhatsz a jövőben.

Javaslatot teszek a számodra ideális hajszínre és a megfelelő sminkszíneidre is. Hozd magaddal a kedvenc sminktermékeidet és kiválogatjuk azokat is.

A színtanácsadás pontos elvégzéséhez nappali fényre van szükség, ezért elsősorban délelőtti időpontban vállalok színelemzést.

Arra ügyelj kérlek, hogy a színelemzés során a természetes bőrszínedet kell figyelnem ezért kérlek smink nélkül érkezz.

Időtartama: 1,5 – 2 óra

Ára: 34.900. HUF

Gardróbrendezés

A ruháid, kiegészítőid, fehérneműid kerülnek górcső alá, egytől egyig. Minden egyes ruhadarabot megnézünk, megbeszéljük, hogy mikor hordtad utoljára, milyen állapotban van az adott darab és ezek alapján rendszerezzük őket.

Meghatározzuk, hogy mely ruhadaraboknak kell menniük és mik maradhatnak. Elmondom mik azok az alapdarabok, amelyek elengedhetetlenek számodra, ahhoz, hogy egy stabil, egymással jól kombinálható ruhatárad legyen. Válogatás után új, letisztult gardróboddal állsz majd szemben.

Mi lesz a kiselejtezett ruhákkal? Ezt Te döntöd el.

Néhány lehetőség:

  • eladományozhatod rászorulóknak (szuper érzés, hogy ami valakinek már nem hasznos, az másnak kincs lehet)
  • a barátnőiddel csaphattok egy ruha csere bulit
  • eladhatod használtruha oldalakon, piacon

A gardróbrendezés mindenkor az otthonodban zajlik, ahova én megyek hozzád és a ruháidhoz. Akkor van erre szükséged, ha tele a szekrény, de mégsem tudsz könnyedén felöltözni. Sok az olyan ruhadarab, amit megvettél, mert éppen tetszett, de nem használtad azóta sem.

Időtartama: 3-4 óra (a 4. óra után minden megkezdett óra 9.500 HUF)

Ára: 47.900 HUF

Vásárlás tanácsadóval

A vásárlást megelőző egyeztetésen átbeszéljük a vásárlás célját, megismerkedünk egymással és kijelöljük az úti cél(oka)t illetve a megvenni kívánt holmik listáját is összeállítjuk. Ezután kerül sor a vásárlásra, ahol közösen látogatunk meg üzleteket. Megkeressük a hozzád leginkább illő fazonú és színű ruhadarabokat.

Hol vásárolunk? Ez Tőled függ. Kecskemét üzleteiben vagy vidéken, ez már megbeszélés kérdése. 

Akkor van erre szükséged, ha nehezen találod meg a hozzád leginkább passzoló ruhákat és üzleteket, ha nincs időd órákon át róni a köröket az üzletekben, hatékonyan és gyorsan szeretnél vásárolni.

Időtartama: 3-4 óra (A 4. óra után minden megkezdett óra 9.500 HUF)

Ára: 47.900 HUF

"Tartalomhoz a Forma” - Vállalkozónőknek

Vállalkozó nőként számtalan alkalom nyílik arra, hogy képviseld a márkádat, a vállalkozásodat, átadd a hitvallásodat másoknak.

Rendezvényen előadóként szerepelni igen stresszes lehet, főleg, ha ez nem része a mindennapjaidnak.

Ha fellépni készülsz nagy nyilvánosság előtt – azonkívül, hogy a mondanivalód tartalmát alaposan átgondolod – szeretnéd ha a megjelenésed önazonos lenne és a szavaid minél több emberhez érne el.

A megjelenéseddel is kívánt hatást szeretnéd elérni. Megsúgom, hogy elsősorban azzal fogsz hatást gyakorolni, hogy milyen a külső megjelenésed és a metakommunikációd. Az elhangzott szavaidra kevésbé fognak emlékezni a jelenlévők, amennyiben az első kettő között nincs meg az egység.

Szóval, ha a célod az, hogy a tartalom és a forma összhangban legyen ez a szolgáltatás neked szól.

Célom, hogy levegyem a válladról az önazonos megjelenés terhét. Előzetesen egyeztetjük a megjelenésed célját, részleteit, a vágyott külsőt. A ruhatárad átnézése után eldöntjük, hogy van-e szükség új ruha beszerzésére és ha igen megvesszük közösen.

Amennyiben a rendezvény speciális etikett elvárásokat is tartalmaz arról is tájékoztatlak, hogy hogyan felelj meg ezen elvárásoknak. 

Ára: 29.900 HUF 

Időtartama: 1-1 óra

Szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásaimat?

A szolgáltatásaimat megvásárolhatod bankkártyával vagy átutalással. A vásárlás után e-mailben felveszem veled a kapcsolatot.

Nők a Neten megjegyzés: A megvásárolt termék közvetített online termék, szolgáltatás. Felelősséget a szolgáltató vállalkozó vállal érte. Viszont amennyiben kérdésed vagy panaszod van a szolgáltatással / online termékkel kapcsolatban, kérjük jelezd azt a hello@nokaneten.hu e-mail címen! Üdvözlettel, Nők a Neten

kapcsolat

Írj üzenetet!

Kérlek, fogadd el az Adatvédelmi Nyilatkozatot:

12 + 11 =