Barion Pixel

Beszélgess békésen önmagaddal – biztonságos környezetben, feltétel nélküli elfogadással

Megtalálod a békés kapcsolat önmagaddal, a környezeteddel.  

 

15.000 Ft

A Tudatos Élet Program alkalmazása a segítő beszélgetés elemeivel azzal a céllal, hogy megtaláld értékeidet, belső erőforrásaidat feltárd.

A folyamat az én – fogalmát és én-fejlődését helyezi előtérbe. 

Ebben a folyamatban állok melletted, támogatlak, hogy a saját erőforrásaidra alapozva túllendülj egy kritikus helyzeteden, és megtaláld a megoldást az adott problémádra. Segítek visszatérni az egészséges lelkiállapotba.

Nem foglalkozom betegségek kezelésével, nem állítok fel diagnózist, nem gyógyítok. A lelki egészséggel foglalkozom, egészséges embereknek nyújtok segítséget, akik elakadtak valamilyen lelki folyamatban, amire nem tudnak egyedül rálátni, és azt megoldani. Erre a folyamatra szerződés köt össze minket, teljes titoktartással, elfogadással.

Egyediek vagyunk, megismételhetetlenek. Mégis hasonló nehézségekkel küzdünk. Személyiségünk alapján, a bennünket ért hatások miatt máshogyan reagálunk. A Tudatos Élet Program és benne a segítő beszélgetés lehetősége  olyannyira hatékony, hogy vele önmagunknak segíthetünk. Önmagunk fejlődését, és a társas kapcsolataink könnyebb megélését biztosíthatjuk.

 • Hogyan, amikor azt érzem megfagytam, csak ordítani tudnék a szememre, fülemre téve a kezem, hogy ne lássak, ne halljak….
 • Hogyan, amikor magam sem mindig tudom, mi is a problémám
 • Hogyan, amikor nem találom a megoldásomhoz vezető utat…

Amikor nem megy könnyen, vagy sehogyan sem, akkor érdemes felkeresni a mentálhigiénés segítőt. Velem képessé válhatsz legyőzni a nehézségeket.

Bátor vagy, hiszen rá akarsz látni a jelenedre, érzed, hogy a „jólétedet, jól létedet”, a kitűzött céljaid megvalósítását te magad irányíthatod.

Távol tartom magam az általánosságoktól, attól, hogy “divatos élet tanácsadó legyek”. A Tudatos Élet Programba beillesztett segítő beszélgetés alapvetően 5 alkalomból álló találkozás, amely során a közös felfedezés folyamatában belenézel  a saját tükrödbe. Igen, igazi felfedezés lesz, amellyel jobban érted önmagad, és azokat, akikkel együtt vagy. A társaidat.  A gondolataim, tudásom veled lesznek, de ami létrejön, azt te hozod létre magadnak.

A szerethető, vágyható, biztonságot adó ÉLETedet. 

A tudatosság, ami igazán szükséges az élethez, ezután is a tiéd lesz, hogy ez ne csak egy hangzatos szó legyen, amit mostanában oly sokat használnak. A feltárás, az erőforrások megtalálása segít neked a folyamat lezárása után is, hogy amit elértél, biztonságot adjon a mindennapokban.

Tót Szilvia - Nők a Neten

Tót Szilvia vagyok, integratív mentálhigiénés, bűnmegelőzési szakember. Családommal Kecskeméten élek. A Szegedi Tudományegyetemen szereztem integratív mentálhigiénés  diplomámat. Jelenlegi hivatásom a prevenció területén is az, hogy különböző problémával, nehézséggel küzdő embereknek tudjak olyan módszereket mutatni, amelyekkel aztán képessé válnak a mindennapokban önmaguknak segíteni.

A mentálhigiéné képzettség megszerzése legbelsőbb vágyam volt hosszú ideje, hiszen ez szó szerinti jelentésében „lelki tisztaság”, a lelki egészség védelmének tudománya és gyakorlata. Elsődleges célja a lelki egészség megőrzése és fejlesztése, valamint ezen belül a megelőzés, amivel 20 éve foglalkozom.

Ügyfeleim véleménye:

“A félelmeinkkel szembenézni nagyon nehéz, de a segítségével megváltozott a történtekhez való hozzáállásom és ezzel szépen lassan az egész életem pozitív irányba indult el. Hosszú és nem könnyű folyamat, de Szilvi  tényleg olyan mint egy jó tündér, aki megjelent az életemben és a  varázspálcájával utat mutatott.”

“A találkozások során olyan lelki “praktikákat” tanulhattam amivel a hétköznapokban is könnyebb boldogulni. Rávezetett, hogy a megoldást magamban találjam meg. Megtanít segíteni magunkon. Az éhezőnek nem halat ad, hanem megtanítja halat fogni. Ez az igazi segítség.”

 

Beszélgess békésen önmagaddal – biztonságos környezetben, feltétel nélküli elfogadással ára:

 • 15.000,- Ft / alkalom
 • Krízistől függően heti 1, vagy kéthetente 1 alkalom, amely alkalmanként 45-60 perc
 • Erre a folyamatra szerződés köt össze minket, teljes titoktartással, elfogadással.
 • Az 4 alkalom bővíthető.
 • A bizalmi környezet lehet online és offline környezetben is.
 • Ehhez a helyszínt én biztosítom.
 • Az alkalom megvásárlása átutalással és bankkártyás fizetéssel történik.
 • A vásárlás után 24 órán belül (munkanapokon) felveszem veled a kapcsolatot e-mailben, hogy időpontot egyeztessünk.

Jelentkezz a folyamatra és a tudatos

É-lmény vagyis személyessé vált tapasztalat

L-elkesedés vagyis bizonyosság a jövendő sikerekben

E-mpátia vagyis beleérző képesség

T-olerancia vagyis akadályok elviselése

valódiságát élheted meg a mindennapjaidban.

Tót Szilvia - Nők a Neten

Beszélgess békésen önmagaddal – biztonságos környezetben, feltétel nélküli elfogadással

15.000 Ft