Barion Pixel

Coworking asztal bérlése (Kecskemét)

Napi 1 órától akár rendszeresen, adott napokra vagy időszakra is foglalható asztal irodai munkavégzéshez.

1.000 Ft5.500 Ft

Modern, rugalmas coworking asztal bérlés Kecskeméten, kényelmes, kulturált környezetben, igényes környéken.

Home office-ban dolgozol de jó lenne néha kimozdulni, emberek között tölteni pár órát, irodai környezetben? Szeretnél kiszakadni a megszokottból, de közben a munkáddal sem szeretnél elmaradni? A városban van dolgod, de emiatt nem szeretnéd felborítani az egész napodat, hogy elússz a munkával?

Olyan helyet keresel, ahol találsz parkolóhelyet, nem kell több utcányit sétálnod az autódtól könnyen elérhető?

 • Az otthoni teendők gyakran szakítják félbe a munkát?
 • Klassz lenne egy hely, ahol más vállalkozókkal dolgozhatnál együtt?
 • Átutazóban vagy Kecskeméten, szeretnél zavartalanul dolgozni pár órát?
 • Nincs lehetőség alkalmi bérlésre, csak hosszú távra?
 • Hiányzik az iroda feeling?

Gyere közösségi irodába, hogy a változatossággal felturbózd a kreativitásod, s engedd, hogy az új környezet új inspirációkat adjon! A Fikiben nem szakítanak félbe otthoni teendők, itt lehetőséged van a koncentrált munkavégzésre, amellyel időhatékonyabbá válsz.

 • Rugalmas bérlési lehetőséggel foglalhatod akár csak 1 órára, de rendszeres időpontokra is.
 • Jó minőségű internet áll rendelkezésedre.
 • Igényes teakonyha és tiszta mosdó vár téged.
 • A földszinten pedig zárható szekrényben helyezheted el értéktárgyaid, ameddig dolgozol vagy amikor kilépsz az irodából.

 

Emeleti coworking asztalainkat úgy alakítottuk ki, hogy akár többen is kényelmesen tudjanak egy időben, egy helyiségben dolgozni. Nincsenek külső, zavaró tényezők, s te oszhatod be a saját munkatempód.

Van lehetőséged akár csak 1 órára foglalni, de hosszútávban is gondolkodhatsz, egyéni elképzelésednek megfelelően. Ez azt jelenti, hogy foglalhatsz fix napokra, de akár egy adott időszakra is.

Asztalaink 7:00-tól 16:00-ig bérelhetők a hét minden napján.

A foglalást és fizetést követően a Forrás Inspiratív Közösségi Iroda oldalán https://www.irodaforras.hu/szolgaltatasaink válaszd ki a szolgáltatást, majd időpontot is foglalj mellé. A folyamat során fontos, hogy az opciók kiválasztásánál pipáld az NAN (Nők a Neten) opciót. A Fiki által küldött visszaigazolásban kapsz egy ajtónyitó kódot, amellyel szabadon közlekedhetsz az általad foglalt időpontban.

A közösségi irodába lépve tükrös előszobafal található, ahol vállfákon és akasztókon tudod elhelyezni a kabátodat.

Ha kávét vagy teát szeretnétek fogyasztani, önkiszolgáló rendszerben a konyhapultnál kapszulás kávéfőző és vízforraló áll rendelkezésetekre. A mosdó az emeleten található, ahol higiéniai és környezetvédelmi szempontok miatt kis törölközőket helyeztünk el, melyeket a használatot követően a szennyes dobozba tudtok dobni. A pipereszekrényen fogkrémet, (bontatlan)fogkefét, fültisztító pálcikát, kézkrémet, körömreszelőt is találsz, ha szükséged van rájuk, használd ezeket nyugodtan!

A dohányzás az épületben és az épület 5 méteres környezetében tilos, köszönjük megértéseteket.

A WIFI kódot kiírva találod.

Forrás Inspiratív Közösségi Iroda

Kecskemét első coworking=közösségi irodája a FIKI olyan színvonalas, városközponti hely, ahol élvezheted az irodabérlés modern formáját, amelynek keretében hűségidő- és kauciómentesen, közüzemi számlák megfizetése nélkül, rövid időre is lehetőséged van bérelni akár időszakosan, akár rendszeres időközönként fix alkalmakra van szükséged. (KÉP FENTEBB!)

„Kényelmes, barátságos helyszín, ahol figyelnek az igényekre, és minden úgy van kitalálva, hogy a lehető legpraktikusabb legyen. ”
A. Zsanett

Coworking asztal bérlés díja:

 • 1.000-Ft / óra
 • fél napra 3300,-Ft (4 óra)
 • egy napra 5.500,-Ft (9 óra, 7:00-16:00 közt)
 • Tartalmazza a coworking asztal bérlését, wifit, takarítás és a rezsi díját.

Nálunk mindent egy helyen megtalálsz, amire szükséged van. Miért fizetnél saját irodát, vesződnél a fenntartásának sokszor előre kiszámíthatatlan költségeivel, ha lehetőséged van arra, hogy csupán annyi időre bérelj, amennyit használod is?

Megtaláltad az ideális megoldást, most már csak annyi a teendőd, hogy lefoglald coworking asztalodat, akár több alkalomra előrefoglalással!

Kattints és foglalj, várunk szeretettel a Fikiben!

 

FONTOS: Annyi órát foglalj le, amire biztos szükséged van, vagy foglal fél / egész napot a rendszeren keresztül. A foglalást és fizetést követően a Forrás Inspiratív Közösségi Iroda oldalán https://www.irodaforras.hu/szolgaltatasaink válaszd ki a szolgáltatást, majd időpontot is foglalj mellé. A folyamat során fontos, hogy az opciók kiválasztásánál pipáld az NAN (Nők a Neten) opciót. A Fiki által küldött visszaigazolásban kapsz egy ajtónyitó kódot, amellyel szabadon közlekedhetsz az általad foglalt időpontban. A foglalás után ezt az üzentet e-mailben is megkapod!

 

Coworking asztal bérlése (Kecskemét)

1.000 Ft5.500 Ft