Barion Pixel

A FELFEDEZÉS – látható terület, ami mindig veled marad – Eseményfüzet 28 napra

A FELFEDEZÉS – Eseményfüzet 28 napra:

A te eseményed, ami egy változást eredményező akció.

 

25.000 Ft

Eseményfüzet 28 napra – látható terület, ami mindig veled marad – A FELFEDEZÉS

 

Tót Szilvia - Nők a Neten

 

28 napon keresztül veled leszek, minden nap, amikor a gondolataim a tiéddel találkoznak. Mert neked is van egy kiindulópontod, a most, amiben a kérdőjeleidet látod. Amin változtatni akarsz.

A jelenben zavart időszakokat élünk meg. A külső környezet sok feladatot ad, néha elviselhetetlenül nehezeket. Egyre fontosabb, hogy a bensődre figyelj. A tudatosságodat, erőforrásaidat még inkább használnod kell.

 • Hogyan, amikor azt érzem megfagytam, csak ordítani tudnék a szememre, fülemre téve a kezem, hogy ne lássak, ne halljak….
 • Hogyan, amikor magam sem mindig tudom, mi is a problémám
 • Hogyan, amikor nem találom a megoldásomhoz vezető utat…
 • Amikor nem megy könnyen, vagy sehogyan sem, akkor érdemes felkeresni a mentálhigiénés segítőt. Vele képessé válhatsz legyőzni a nehézségeket.

Egyediek vagyunk, megismételhetetlenek. A nehézségek, amikkel küzdünk, csak hasonlóak. Személyiségünk alapján, a bennünket ért hatások miatt máshogyan reagálunk, mégis létezik ez a Program, amellyel önmagadnak segíthetsz.

 

Önmagad fejlődését, és a társas kapcsolataid könnyebb megélését biztosíthatja. Így válik az eseményfüzet a TE eseményfüzeteddé. Bátor vagy, hiszen rá akarsz látni a jelenedre, érzed, hogy a „jólétedet, jól létedet”, a kitűzött céljaid megvalósítását te magad irányíthatod.

 

Távol tartom magam az általánosságoktól, attól, hogy “divatos élet tanácsadó legyek”. Most 28 napon át belenézel  a saját tükrödbe. Felfedezés lesz, amellyel jobban érted önmagad, és azokat, akikkel együtt vagy. A társaidat.  A gondolataim, tudásom veled lesznek, de ami létrejön, azt te hozod létre magadnak. A szerethető, vágyható, biztonságot adó ÉLETedet.

A tudatosság, ami igazán szükséges az élethez, ezután is a tiéd lesz, hogy ez ne csak egy hangzatos szó legyen, amit mostanában oly sokat használnak. Az eseményfüzeted segít neked abban, hogy a közös akciónk végpontján túl is tudd segíteni önmagad.

 • Egymásra épülő, egymás erősítését segítő olvasmányokból, élményfeladatokból álló írásos anyagot kapsz.
 • Naponta 10-30 perc, 28 napon át.
 • Bármikor elő veheted, újra élménnyé varázsolhatod, vagy átnézheted egyes részeit, ami éppen akkor a legszükségesebb neked.

ITT EGY ESÉLY VAN!

Tót Szilvia - Nők a Neten

Tót Szilvia vagyok, integratív mentálhigiénés, bűnmegelőzési szakember. Családommal Kecskeméten élek. A Szegedi Tudományegyetemen szereztem integratív mentálhigiénés  diplomámat. Jelenlegi hivatásom a prevenció területén is az, hogy különböző problémával, nehézséggel küzdő embereknek tudjak olyan módszereket mutatni, amelyekkel aztán képessé válnak a mindennapokban önmaguknak segíteni.

A mentálhigiéné képzettség megszerzése legbelsőbb vágyam volt hosszú ideje, hiszen ez szó szerinti jelentésében „lelki tisztaság”, a lelki egészség védelmének tudománya és gyakorlata. Elsődleges célja a lelki egészség megőrzése és fejlesztése, valamint ezen belül a megelőzés, amivel 20 éve foglalkozom.

Ügyfeleim véleménye:

„A félelmeinkkel szembenézni nagyon nehéz, de a segítségével megváltozott a történtekhez való hozzáállásom és ezzel szépen lassan az egész életem pozitív irányba indult el. Hosszú és nem könnyű folyamat, de Szilvi  tényleg olyan mint egy jó tündér, aki megjelent az életemben és a  varázspálcájával utat mutatott.”

“A találkozások során olyan lelki “praktikákat” tanulhattam amivel a hétköznapokban is könnyebb boldogulni. Rávezetett, hogy a megoldást magamban találjam meg. Megtanít segíteni magunkon. Az éhezőnek nem halat ad, hanem megtanítja halat fogni. Ez az igazi segítség.”

 

Eseményfüzet 28 napra – látható terület, ami mindig veled marad – A FELFEDEZÉS

ÁRA: 25.000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

  1. Eseményfüzet, PDF formátumban, amely tartalmaz 28 napon át, napi 10-30 perces felfedezést önmagadnak, olvasmányok, élményfeladatok által.
  2. Az eseményfüzet megvásárlását követően a segítő beszélgetés folyamat 15% kedvezménnyel vehető igénybe. Valamint lehetőség van az eseményfüzet közös feldolgozására is.
  3. Lelki egészséggel foglalkozom, egészséges embereknek nyújtok segítséget, akik elakadtak valamilyen lelki folyamatban, amire nem tudnak egyedül rálátni, és azt megoldani. Erre a folyamatra szerződés köt össze minket, teljes titoktartással, elfogadással.

Rendeld meg, és máris tiéd a tudatos

É-lmény vagyis személyessé vált tapasztalat

L-elkesedés vagyis bizonyosság a jövendő sikerekben

E-mpátia vagyis beleérző képesség

T-olerancia vagyis akadályok elviselése

Tót Szilvia - Nők a Neten

 

A FELFEDEZÉS – látható terület, ami mindig veled marad – Eseményfüzet 28 napra

25.000 Ft