Barion Pixel

Kezelem a stresszem! – Stresszkezelés hatékonyan – Prémium csomag

A csomag tartalma:

 1. Stresszfelmérő teszt, személyedre szóló kiértékeléssel.
 2. Gyakorlatias, interaktív ebook, és online előadás a stresszkezelésről.
 3. Az általad kitöltött anyagokra épülő, személyre szabott 30 perces konzultáció.

12.000 Ft

Ha igénybe vettél már, nagyjából bármilyen személyes szolgáltatást valaha az életedben, biztosan tapasztaltad, hogy mindenhol, és mindenben megvannak a (jó esetben) tudományos, és gyakorlat alapján elsajátított sztenderdek, amelyek alapján kiszolgálnak. Ami viszont megkülönbözteti az egyik szolgáltatót a másiktól, az az, hogy mennyire veszi figyelembe az egyéni jellemzőket. Egy fodrász ugyanolyan technikával le tudja vágni a hajadat, mint egy másik, de az igazán jó szakember megnézi a hajad állapotát, jellemzőit, és még tengernyi más dolgot, ami nincs, és nem lehet benne a tankönyvekben, mert egyéni tényező.

Nincs ez másképpen, sőt a leghangsúlyosabbak az egyéni tényezők, ha valamilyen pszichés szolgáltatást veszünk igénybe.

Az önfejlesztő tartalmaknak természetesen megvannak a maguk határai, ebben a csomagomban, viszont a műfaj adta kereteken túl veheted igénybe stresszkezelő termék családom legjavát.

A csomagban található termékek egymásra épülnek, megvásárlásával olyan prémium szolgáltatást kaphatsz, amely végén egyszemélyes, csak rólad, és neked konzultációban találjuk meg a számodra leginkább megfelelő stresszkezelő megoldásokat.

A csomag ára ugyanakkor megmarad egy átlagos konzultáció árkategóriájában.

A prémium Stresszkezelő csomag tartalma:

Stresszfelmérés és személyes kiértékelés:

 • 22 általam összeállított  kérdésből álló teszt, amely pontosan felméri, hogy mennyire és hogyan veszélyeztet a stressz a mindennapjaidban, és hosszútávon (A kérdéseket pszichológiai modellek alapján állítottam össze, egyszerre méri fel az összes olyan élet területet, amelyben megjelenhet a krónikus stressz.)
 • A kitöltött, és be küldött teszted személyes irányokat, és megoldásokat is tartalmazó kiértékelése, amelyet személyesen végzek el, és öt napon belül juttatok el részedre. Terjedelme egy oldalas word dokumentum.

Stresszkezelés interaktív, önfejlesztő programmal:

 • Ebook a stresszkezelésről, amelyben
  • Rövid és érthető információkat kapsz a stressz pszichológiai hátteréről, amely segít megérteni saját állapotodat
  • Interaktív feladatlap segítségével találhatsz hatékony megoldásokat az életedben jelen lévő krónikus stressz kezelésére
  • Általam kidolgozott egyedi stresszkezelő technikákat találsz, amelyeket instant használhatsz a mindennapokban
 • Online előadásom egy új szempontú megközelítéssel, valamint a lehetséges megküzdési stratégiákról, amelyek segítségével nemcsak pillanatnyilag enyhítheted a stresszt, hanem egy hosszú távon is alkalmazható szemléletmódot kapsz.

Egyéni megoldások a stresszkezelésben-élő konzultációval:

 • A kitöltött anyagok információi alapján 30 perces online konzultáció velem, amelynek keretében teljesen személyre szabott módszereket dolgozunk ki számodra.

 

Prémium csomag ára: 12.000 Ft

Adamik Zsanett - Nők a Neten

Adamik Zsanett vagyok, mentálhigiénés segítő szakember, a Hello Kudarc nevű vállalkozás alapítója. Küldetésem, hogy mindenkinek megmutassam, és átadhassam ezt a szemléletet, tudást, és tapasztalatot, hogy egy elégedettebb, és belső erőforrásokkal felvértezett életet élhessen.

Kezelem a stresszem! – Stresszkezelés hatékonyan – Prémium csomag

12.000 Ft