Barion Pixel

Kommunikációs tanácsadás

Egyedi tartalmak létrehozása, amely középpontjában a történeted, a vállalkozásod áll.

12.000 Ft

Már ott állsz a világot jelentő deszkák előtt, mégsem tudsz rálépni, mert nem tudod, hogyan kommunikálj magadról és a vállalkozásodról?

Itt a megoldás!

Kitalálni egy szolgáltatást, beindítani egy vállalkozást elképesztő energiákat emészt fel. Eljutni eddig a pontig hatalmas erőfeszítés és eredmény, de még mindig nem dőlhetsz hátra. Miért? Mert meg kell mutatnod magad és a szolgáltatásod! Ha az emberek nem tudnak róla, ha nem vagy jelen az online térben akkor a vállalkozás ajtaját sok-sok ember előtt zárva tartod!

Meg kell tenned a következő nagy lépést: hidat kell építeni közted és a leendő ügyfeleid között és ezután ki kell nyitnod azokat a bizonyos ajtókat! 

Nekünk nőknek önmagunkról és kvalitásainkról beszélni egyáltalán nem könnyű. Ennek van pszichológiai magyarázata is van, ugyanis kutatások bizonyítják, hogy a nők hajlamosak alulértékelni önmagukat és ez természetesen hatással van a kommunikációjukra is.

 • Úgy érzed, hogy bénítóan hat rád, amikor be kellene mutatkoznod?
 • Frusztrál, ha  el kell mondanod mivel foglalkozol egy workshopon vagy egy hivatalos eseményen?
 • Esetleg veled is megtörtént már az, hogy újra és újra kitörlöd a szöveget, amit nagy nehezen megírtál és aztán csak bámulod a képernyőt, mert úgy érzed ez igazából nem te vagy?
 • Nem tudod, hogyan állj neki egy poszt megírásához?
 • Ha jártál már ebben a cipőben, akkor tud, hogy ez nem a te hibád és van rá megoldás!

Nem kell mindenben 100%-ot nyújtanod, lehetetlen, hogy valaki mindenhez értsen! A saját brand kialakítása egyáltalán nem triviális folyamat és néha sokkal könnyebb, ha valaki más mondja el rólad mennyire jó vagy a szakmádban és mit tudsz nyújtani az embereknek.

Én ebben tudok Neked segíteni, hogy megtaláljuk együtt mi az amit szeretnél önmagadról, a szolgáltatásaidról, a vállalkozásodról kommunikálni a világ felé.

 1. Az első pár konzultáció alkalmával beszélgetünk, ahol egy biztonságos, megértő térben elmondod, hogy ki vagy, mivel foglalkozol, mik a céljaid. Ezek után kapsz majd néhány házi feladatot is, amelyek segítenek, hogy ezekre a kérdésekre minél pontosabb válaszokat adj. Ezek a feladatok nem sematikusak, mindig az adott ügyfélnek készülnek személyesen.
 1. A következő lépés, hogy együtt megalkotjuk a brandedet, ha van már saját márkád, akkor megvizsgáljuk, hogy valóban tükrözi mindazt, amivel te foglalkozol, amit szeretnél magadról a külvilág felé megjeleníteni.
 2. Ezután ajánlok egy egyedi kommunikációs tervet, amit együtt átnézünk és kiértékelünk, hogy biztosan komfortos legyen számodra az választott platform, hangvétel, stílus.
 3. Ezt követően elkészülnek az első tartalmak, amelyek nemcsak szövegek, posztok, hanem hozzátartozó vizuális elemeket is fognak jelenteni.

Tehát van megoldás erre a nehéz helyzetre, meg vannak az eszközök -szövegírás, grafika, képszerkesztés, SEO barát tartalomgyártás, analitika, social media platformok menedzselése, brand- és közösségépítés-, amelyek segítségével megépíthetjük a hidat, kinyithatjuk az ajtót és megmutathatjuk, hogy te miben vagy a legjobb, mit tudsz adni az embereknek, az ügyfeleidnek.

A legjobb hír, hogy nem kell mindezt egyedül csinálnod!

 

Hajnal Edina

Hajnal Edina vagyok, 2018 óta foglalkozom közösségi médiával, végzettségem szerint újságíró vagyok, de több mint tíz éven keresztül a kognitív-pszichológia területén dolgoztam kutatóként. Jelenleg online közösségeket építek és médiatartalmakat készítek.

Ha kíváncsi vagy pár munkámra, akkor nézd meg ezeket az oldalakat:

 

Kommunikációs tanácsadás ára:

12000 Ft / konzultáció

 1. A konzultációk alkalmával egyéni, személyes tanácsadáson vehetsz részt, amelyek alkalmával közösen kialakítunk egy kommunikációs stratégiát, majd létrehozzuk az első tartalmakat a kiválasztott felületeken.
 2. Az első konzultáció díja ingyenes, mert fontosnak tartom, hogy a közös szimpátia kialakuljon (30 perc)

 

Ha úgy gondolod ez az a szolgáltatás, ami a segítségedre lehet, ne habozz, keress bátran!

 

Nők a Neten megjegyzés, a szolgáltatás megvásárlásának folyamata: A megvásárolt termék közvetített szolgáltatás. A szolgáltató vállalkozó munkanapokon 24 órán belül értesül e-mailben a szolgáltatás megvásárlásáról. Ezután veszitek fel a kapcsolatot a vállalkozó által megadott módon. Felelősséget a szolgáltató vállalkozó vállal a szolgáltatásért. Viszont amennyiben kérdésed vagy panaszod van a szolgáltatással kapcsolatban, kérjük jelezd azt a hello@nokaneten.hu e-mail címen!

 

Kommunikációs tanácsadás

12.000 Ft