Barion Pixel

Önismereti tanácsadás OH kártya módszerével

Egy belső utazásra hívlak téged, ahol önmagad jobb megismerésében, megértésében és az elmélyülésben támogatlak. Ez egy olyan önismereti út lehetősége, ahol a tudattalan összekapcsolhatóvá válik a tudatos folyamataiddal.

12.000 Ft

 1. Támogatásra lenne szükséged?
 2. Számos kérdés kavarog a fejedben, a szívedben?
 3. Kételyeid vannak, esetleg sejtéseid?
 4. Elakadtál a döntéshozatalban?
 5. Megerősítésre vágysz vagy igazi, odaadó empatikus figyelemre?

 

A modern nő az, aki

 • egész nap rohangál,
 • váltogatja a szerepeit,
 • zsonglőrködik a feladatokkal,
 • egyszerre csinál sok mindent,
 • de magára nem jut idő.
 • Elfárad, megbetegszik, esetleg kiég.

Ahhoz, hogy ne essünk ebbe a hibába, tudatosítanunk kell magunkban, hogy nem vagyunk egyedül, tehát nincs szükség arra, hogy mindent egyedül oldjunk meg.

A mindennapi életünket folyamatosan befolyásolják a tudattalan folyamataink, a meg nem oldott belső problémáink, feszültségeink, a belénk íródott viselkedési programok.

Mi az az OH kártya?

Az OH kártyák nagyon szelíden, ugyanakkor hatásosan hozzák felszínre a problémáink valódi gyökereit. Én teljes figyelemmel és empátiával tudlak kísérni önmagad felfedezésében. A válaszok, a megoldások eleve benned vannak, ám néha jó mélyre el vannak ásva és a segítség éppen ahhoz kell, hogy eljussunk ezekhez az elzárt részekhez.

Képzelj el egy biztonságos teret, ahol megnyílhatsz, ahol ítélkezésmentesen meghallgatnak, ahol csak rád figyelnek. Egy ilyen megtartó tér nélkül nagyon kockázatos elindulni azon az úton, ahol önmagad jobb megismerése, felfedezése a cél.

Itt felteheted az összes kérdésedet, itt félelem nélkül beszélhetsz arról, amiről csak szeretnél (legyen szó magnéleti vagy szakmai kérdésekről, problémákról). Nincsenek tabuk, nincsenek rossz témák, megoldandó helyzetek vannak. A konzultációk alatt egyre jobban és jobban megértheted a reakcióidat, a választásaidat, mindezt elfogadással önmagad felé.

Érzésekkel, intuíciókkal, asszociációkkal dolgozunk, annak érdekében, hogy belső énedet megerősítsd és ki tudd hangosítani a saját belső hangodat!

 

Mi történik az Önismereti tanácsadáson az OH kártya módszerével?

 1.  A konzultációk alkalmával az OH kártyákat hívjuk segítségül, amely eszköz humanisztikus keretet biztosít ahhoz, hogy a elindulj önmagad felfedezésében. Az OH kártyák fejlesztik a kommunikációt, az empátiát, a kreativitást, amelyek segítségével újabb és újabb réteget ismerhetünk meg önmagunkból.
 2. A konzultációk alkalmával én a kísérőd leszek az utadon, abba segítelek, hogy ráébredj a saját erődre, lehetőségeidre. Ez egy olyan lelki együttműködés, amely a te javadat, gazdagodásodat szolgálja, hogy olyan életet tudj élni, amilyet igazán szeretnél. Falakat, korlátokat bonthatsz le és erőt kaphatsz ahhoz, hogy kibontsd a szárnyaidat. Mindez meghozza számodra azt a teremtő erőt, amelyre vágytál és amely valójában már benned lakozik.
 3. Mit várhatsz a konzultációktól? A mélyebb önismeret azt fogja eredményezni, hogy egyértelműen fel mered állítani a határaidat és meg is tudod majd védeni őket. Fel mered vállalni a belső vágyaidat, így az önmegvalósítás nem egy megfoghatatlan távoli cél lesz, hanem egy terv!

 

Milyen hatása lesz az OH kártyás önismereti tanácsadásnak?

A hétköznapokban könnyebb lesz a szakmai életed és a családoddal töltött időt összehangolni – például szimmetrikusabb családi viszonyok kialakításával-, mersz majd lelkifurdalás nélkül dönteni – akkor is,ha esetleg valakinek ez nem fog tetszeni-,  fogsz tudni nemet mondani olyan szakmai feladatokra, projektekre, amik nem téged szolgálnak és annak szentelni az idődet, ami valóban inspirál, érdekel téged! Nem fogod úgy érezni, hogy mindent Neked kell megoldani, képessé fogsz válni arra, hogy felvállald a saját döntéseidet  bűntudat nélkül, és végre megválj a nőkre szabott feladatoktól így több idő, energia fog jut az igazi önmagadra!

Hajnal Edina

Hajnal Edina vagyok, több mint tíz éven keresztül a kognitív-pszichológia területén dolgoztam kutatóként. Jelenleg a Jól-Lét Alapítvány kommunikátora és trénere vagyok. Az alapítvány fő célja, hogy a nők lelki, fizikai, szellemi jól-létét támogassuk, függetlenségüket segítsük elő.

Illetve a Lelki Egészségvédő Alapítvány, „Katarzisz Komplex Művészetterápia” terapeuta képzésén veszek részt és pár éve foglalkozom az OH kártya módszerrel.

Önismereti tanácsadás OH kártya módszerével ára:

12.000 Ft / konzultáció

 • A konzultációk alkalmával az OH kártya módszerével segítő beszélgetéseken veszel részt, amelynek célja egy mélyebb, tudatosabb önismeret, amely elvezet a valódi önmagadhoz és ez a rekacióidban, a cselekvéseidben is tetten érhető lesz.
 • Az első konzultáció díja ingyenes, mert fontosnak tartom, hogy a közös szimpátia kialakuljon (30 perc).  Ebben a félórában mesélhetsz magadról, a benned lévő kérdésekről én pedig bemutatom neked hogy működik az OH kártya módszer akár az online vagy offline térben. Az első díjmentes konzultációt a miniweboldalam alján található űrlapon keresztül kérheted: KATTINTS IDE!
 • A második alkalomtól 60 perces, személyesen konzultációk lesznek Szegeden – a szolgáltatást ezen az oldalon tudod megvásárolni, időpont egyeztetés céljából fel fogom Veled venni a kapcsolatot. Egy-egy alkalommal kibontjuk azt az élethelyzetet, amely most foglalkoztat téged és a kártyák segítségével különböző aspektusokból fogunk ránézi ezekre a szituációkra.

 

Ha úgy gondolod, hogy szívesen kipróbálnád ezt az önismereti módszert ne habozz, keress bátran!

 

Önismereti tanácsadás OH kártya módszerével

12.000 Ft