Barion Pixel

Színtanácsadás – Agotastyle

A színek ereje az öltözködésben

34.000 Ft

Biztosan észrevetted már, amikor a tükörbe nézel, hogy bizonyos színek viselésekor fáradtnak tűnsz, karikás a szemed. Más színek pedig üdítően hatnak rád. Fiatalabbnak, frissebbnek érzed magad a közelükben.

Ez azért van, mert mindannyian tartozunk valamilyen színtípusba, amit a tónusaink határoznak meg. Ráadásul a színek nagyon izgalmasan hatnak a lelkivilágunkra, van amelyek nyomasztani kezdenek egy idő után, nem esik jól a közelükben lenni. Ugyanakkor vannak olyan színek amelyek megnyugtatnak, erőt adnak, feltöltenek. Ebbe a színes világba kalauzollak el a színtanácsadás során.

  1. Először is beszélgetünk a színek lelkünkre gyakorolt hatásáról, a színek erejéről.
  2. Ezt követi a színelemzés izgalmas szakasza, melyet kb. 70 db színkendő segítségével végzek el. A természetes arcbőr, szemszín és hajszín együttes megfigyelésével derül fény a számodra megfelelő színekre.
  3. Az elemzés alkalmával megkeressük azokat a színeket, amelyek leginkább kiemelik a személyiségedet, amelyektől felragyog az arcod, amelyek fiatalítanak, amiktől kipihentnek tűnsz. Ugyanakkor azokat a színeket is számba vesszük, amelyek nem előnyösek számodra.
  4. A végére lesz egy színpaletta, amelyekből bátran választhatsz a jövőben. Javaslatot teszek a számodra ideális hajszínre és a megfelelő sminkszíneidre is. Hozd magaddal a kedvenc sminktermékeidet és kiválogatjuk azokat is.

A színtanácsadás pontos elvégzéséhez nappali fényre van szükség, ezért elsősorban délelőtti időpontban vállalok színelemzést. 

Fontos! A színelemzést csak személyesen végzem, nem hiszek az online konzultációban. 

Arra ügyelj kérlek, hogy a színelemzés során a természetes bőrszínedet kell figyelnem ezért kérlek smink nélkül érkezz.

Színtanácsadás időtartama: 1,5 – 2 óra

  • Tartalmazza a színelemzést, a színkártya opcionálisan rendelhető hozzá 6000 Ft értékben.
  • Ha élni szeretnél a színek erejével kattints a MEGVESZEM gombra és felveszem veled a kapcsolatot.

 

Színtanácsadás ára: 34.000. HUF

Farkas Ágota Agotastyle

Rólam:

Farkas Ágota vagyok, szín- és stílustanácsadó, stylist. Szenvedélyesen szeretem a színeket és ahogy hatnak ránk, az életünkre, gondolkodásunkra. Szeretném, ha Te is megismernéd azokat a színeket, amelyek téged ragyogtatnak.

Ügyfélvélemény: 

“Azért mentem színtanácsadásra, mert szerettem volna kilépni a komfortzónámból, és a hivatali viseletemet is kicsit feldobni hozzám illő színekkel.
Kötetlen, jó hangulatú beszélgetés keretében sok hasznos gyakorlati tanácsot, tippet kaptam. Hihetetlen, hogy a színek hogyan változtatják meg az ember arcát, vonásait.

Akkor is mondtam: Ágota varázsol a színkendőkkel. Köszönöm az élményt!
Azoknak ajánlom, akik szeretnének egy jó hangulatú, csajos délelőttöt eltölteni jó társaságban, közben megismerik, hogy mire képesek a színek és ezt hogyan fordíthatják a hölgyek az előnyükre.” Barbara

 

 

Ha élni szeretnél a színek erejével kattints a MEGVESZEM gombra és felveszem veled a kapcsolatot!

Színtanácsadás – Agotastyle

34.000 Ft