Barion Pixel

Tartalomkészítés social media platformokra

Meglévő anyagok alapján szöveges és vizuális tartalmak létrehozása különböző online platformokhoz igazítva.

 

6.000 Ft8.000 Ft

Rengeteg anyagod van, ami tudod, hogy értékes, de egyszerűen nincs időd, energiád foglalkozni vele? A megoldás egy karnyújtásnyira van!

Delegáld ezeket a feladatokat!

 

Van egy mappád, ami tele van különböző fájlokkal, amik csak arra várnak, hogy megmutasd őket a közönségednek, ügyfeleidnek? Ha már ránézel erre az anyag halomra, akkor azonnal rád tör az a frusztráló érzés, hogy tudod, hogy meg kellene már végre csinálni belőlük

 • a posztokat, a blogbejegyzéseket
 • a hozzátartozó képi anyagokat is,
 • meg kellene szerkeszteni a hanganyagokat, hogy podcast epizódok legyenek belőlük
 • illetve a felvett előadásodból webinárt kellene készíteni…

Sokszor elkezdted végig gondolni a folyamatot, aztán inkább rá sem néztél ezekre a fájlokra, mert már belegondolni is fárasztó, hogy mennyi munkaórád lenne benne?

És ha azt mondanám Neked, hogy nem kell ezt Neked megcsinálni?

 

Vannak olyan feladatok a vállalkozásban, amit nem annyira élvezünk, ez egy teljesen normális dolog. Nem véletlenül tornyosulnak ezek az anyagok nálad sem. Lehet, hogy az ügyfeleiddel jobban szeretsz együtt dolgozni, mint posztokat írni. Lehet, hogy vannak felvett szuper előadásaid, de a sok teendőd miatt nincs arra kapacitásod, hogy mindet átírd blogbejegyzéssé. És ez rendben is van így!

A sikeres vállalkozónők megtanultak delegálni olyan feladatokat, amelyeket vagy nem tudnak megcsinálni (pl. könyvelés, szövegírás) vagy nincs idejük rá vagy egyszerűen nem szeretnének ezzekkel a feladatokkal már foglalkozni, mert máshol van a fókuszuk.

Most neked is itt van a lehetőséged, hogy delegálj: add át ezeket az anyagokat nekem és én szívesen készítek belőlük szuper szövegeket és hatásos grafikákat, érdekes podcast vagy videófelvételeket.

Neked nincs kedved ezzel foglalkozni? Nekem van, imádok szövegeket írni, szeretem elkészíteni a szöveghez 100%-an passzoló grafikát. Ez egy olyan kreatív munka, amit teljes szívemből, a legjobb tudásom szerint tudok elvégezni.

Nincs időd rá? Nekem van, ez a munkám, ez a feladatom. Csak annyi munkát vállalok mindig, amit lelkiismeretesen el tudok végezni határidőre!

Nincs energiád rá? Nem baj, nem kell mindent egyedül csinálnod!

Ezt most akár egy önismereti feladatként is felfoghatod:

 • Be tudod ismerni, hogy nem akarod, nem tudod már ezt a feladatot elvégezni?
 • Ha ezt felismerted, képes vagy arra, hogy ezt másnak átadd?
 • Bízol mások képességeiben?
 • Ki mered adni a kezedből a vállalkozásod ezen részét?

 

Lépések:

 1.  A szolgáltatás első lépéseként egy felhőben lévő mappán keresztül megkapom az anyagokat és a hozzátartozó tervet, hogy mikor, hol, milyen stílusban készítsek hozzá tartalmat. Ha nem tudod pontosan mit szeretnél, akkor konzultáció keretén belül együtt kialakítjuk a kommunikációs tervet (a szolgáltatást itt megtalálod: Kommunikációs tanácsadás)
 1. Ezután elkezdem az anyagok feldolgozását, amennyiben szükséged van vizuális tartalomra, maximum három design tervet fogok számodra bemutatni, amelyből ki tudod választani a hozzád és vállalkozásodhoz legjobban illőt.
 2. Kétféleképpen adom át az elkészült tartalmakat: a) feltöltöm őket egy felhőn lévő mappába vagy b) hozzáférésen keresztül a megfelelő mediaplatformra teszem fel (ez utóbbi több időt igényel, mivel szerkeszteni is kell ezeken a felületeken).
 3. A tartalmak teljesítését is nyomon tudjuk követni, ha szükséged van ebben a segítségemre, fordulj hozzám bátran.

Ahogy látod, a terv készen van, az anyagaid sorban állnak publikálásra, mire vársz még?

 

Hajnal Edina

Hajnal Edina vagyok, 2018 óta foglalkozom közösségi médiával, végzettségem szerint újságíró vagyok, de több mint tíz éven keresztül a kognitív-pszichológia területén dolgoztam kutatóként. Jelenleg online közösségeket építek és médiatartalmakat készítek.

Ha kíváncsi vagy pár munkámra, akkor nézd meg ezeket az oldalakat:

 

Tartalomkészítés ára:

6.000 Ft / óra

 1. A tartalmak mindig teljesen egyénre szabottan készülnek el, annak érdekében, hogy ezekkel az eszközökkel támogatni tudjam céljaid elérését.
 2. Az első konzultáció díja ingyenes, mert fontosnak tartom, hogy a közös szimpátia kialakuljon (30 perc)
 3. Utánkövetés, illetve elemzés, az eredmények átbeszélése 8.000 Ft / konzultáció

Ha úgy gondolod ez az a szolgáltatás, ami a segítségedre lehet, ne habozz, keress bátran!

 

Nők a Neten megjegyzés, a szolgáltatás megvásárlásának folyamata: A megvásárolt termék közvetített szolgáltatás. A szolgáltató vállalkozó munkanapokon 24 órán belül értesül e-mailben a szolgáltatás megvásárlásáról. Ezután veszitek fel a kapcsolatot a vállalkozó által megadott módon. Felelősséget a szolgáltató vállalkozó vállal a szolgáltatásért. Viszont amennyiben kérdésed vagy panaszod van a szolgáltatással kapcsolatban, kérjük jelezd azt a hello@nokaneten.hu e-mail címen!

 

Tartalomkészítés social media platformokra

6.000 Ft8.000 Ft