Barion Pixel
Támogató Program

Váltást/változást Támogató Program

15 előre vivő kérdés

15 előre vivő kérdés tőlünk, majd ezekre válasz a részedről. Soha nem volt ennyire fontos, mint most megvizsgálni
• a saját életszínvonalunkat
• értékrendünket
• pénzügyi helyzetünket
• jövőképünket
személyes és vállalkozói oldalról is.

Nem csupán a KATA és az energiaárak drasztikus növekedése miatt. Ezek nem önállóan létező, egymástól független jelenségek, hanem a változás/váltás hírnökei.

A fogyasztói társadalom és gazdaság leáldozó csillagai, nagyon egyszerűen magyarázva azért, mert a termelés növekedését nem lehet tovább folytatni, mert a Föld erőforrássai szűkülnek.

Mit jelent ez a vállalkozóknak?

Azt, hogy a mennyiségi növekedésről az értékalapú növekedésre kell átállni, váltani, változtatni. Ez nézőpontbeli és gondolkodásmódbeli változásokat kér mindenkitől, az ügyfelektől is!

A vállalkozás működését innentől kezdve alapvetően meghatározza az ÉRTÉK ALAPÚ
• termék/szolgáltatás
• értékesítés
• fogyasztás

Minden esetben sokkal könnyebb a helyzetet megoldani, ha az ember fel van töltve, bizakodó, felkészült. Mindenképp könnyebb, mint félelemből, elhamarkodottan cselekedve.

Készüljünk fel tehát alaposan erővel, tudással, önmegértésekkel az előttünk álló időszakra.

A mostani helyzet VÁLTÁST kér tőlünk. A váltás azonban nem csupán a vállalkozásunk formáját, pénzügyeit érinti!

Kihat a Vállalkozó Nő mindennapjaira, harmóniájára, idejére, családjára, ügyfeleire, üzleti partnereire, szolgáltatására/termékére, azok áraira, minőségére, megjelenési csatornáira…és hosszasan sorolhatnánk még.

A Nők a Neten 1,5 éve azon dolgozik, hogy ezt a KOMPLEX szemléletet a Vállalkozó Nők számára, egyre szélesebb körben megmutassa, ezen az úton támogatást adjon.

Ez a KOPLEXITÁS nem csak most, de a jövőben is nélkülözhetetlenné válik a vállalkozói életben. A Nők a Neten 3 szakértője ezért foglalkozik egyszerre térben és időben a Vállalkozó Nő idejével, küldetésével, harmóniájával, a Vállalkozással magával, az ügyfelekkel.

15 kérdés, melyekre egymás után írásban add meg magadnak a választ:

 1. Akarod-e vágyott jövőképed tükrében a vállalkozó létet folytatni?
 2. Milyen életszínvonalat akarsz elérni a vállalkozásod által?
 3. Ennek tükrében, miről vagy hajlandó lemondani?

Pl: Ha abban gondolkodsz, minél kedvezőbb legyen az adózás és ezért pl. korlátokat is megengedsz a vállalkozási formának, mely a tiéd lesz, akkor ott a lemondás. Lemondás egy folyamatos, bármikor megtörténhető szintlépésről, növekedésről, a fejlődésről.

Ha úgy tekintesz a mostani helyzetre, hogy egy lehetőség arra, hogy nagyobban merj gondolkodni, a vállalkozásod új szintre emelni, akkor ebben az esetben is lesznek az út során lemondások, amit ennek érdekében megteszel.

Nagyon egyszerűen fogalmazva:

Az olcsó megoldás nem hoz fejlődést!

4. Amikor indultál annak idején a vállalkozásoddal, milyen érzés volt belevágni? Mi motivált? Miben hittél? Mi adott erőt? Mitől tartottál? Menj mélyére a dolgoknak! Lehet lesz olyan pont, ami érzékenyen érint. A szembesülés most viszont elkerülhetetlen, ezekkel és a héten érkező többi kérdéssel vagy most találkozol, vagy később, csak lehet akkor már késő lesz.

5. Mik a vállalkozói készségeid, erősségeid, gyengeségeid? Ehhez segítséget ebben a 3 részes blog bejegyzésünkben találsz: https://nokaneten.hu/category/eroforrasok/

6. Elbírod-e viselni a vállalkozói környezet gyors és nagymértékű változását a jövőben is? (Ezekben a kérdésekben, a tisztánlátásban Nóri tud támogatásodra lenni a Váltást/változást Támogató Programunkban.)

7. Tavaly és ebben az évben mennyi volt a bevételed, kiadásod, adóterhed? Írd le ezeket!

8. Milyen értéket képviselsz a vállalkozásodon keresztül? (Ezekben a kérdésekben Melinda tud óriási segítségedre lenni a Váltást/változást Támogató Programunkban.)

9. Mi az, amit már eddig megtettél és sikert hozott?

10. Hány ügyfeled volt/van?

11. Mennyire ismeri őket, a szokásait? Ki a Te álom/ideális ügyfeled? Milyen módon szolgálja Őt a Te Vállalkozói szintlépésed? Milyen változást tudsz elképzelni ebben? Akarsz-e új ügyfélkört?

12. Ezt továbbgondolva, hogyan tartod velük majd a kapcsolatot? Akarsz-e/kell-e új csatornát kialakítani? Hogyan tudod a meglévő felületeket hatékonyabban működtetni? (Ebben Ági tud óriási segítségedre lenni a Váltást/változást Támogató Programunkban.)

13. Mit akarsz most, ebben a változásban kifejezni? Milyen értéket akarsz képviselni, teremteni vállalkozásod által?
14. Ki az akinek életére emelő, pozitív hatással tudsz lenni az elkövetkezendő időszakban vállalkozásoddal?
15. Milyen módon tudsz az értékalapú növekedésre átállni? Ehhez a váltáshoz kell-e árat módosítani?

  Nők a Neten támogató program

  ÚJ ALAPOK + TERVEZÉS

  65 % kedvezmény 2022. augusztus 15. éjfélig!

  Nap

  :

  Óra

  :

  Perc

  :

  Mp

   A kérdések megválaszolásában, annak kidolgozásában kérhetsz segítséget. Sőt még magasabb szintre is léphetsz a vállalkozásoddal.

   A változást/váltást Támogató Programunk KOMPLEXEN nyújt segítséget, támogatást Neked, hogy a vállalkozásodat új alapokra helyezd és egy magasabb működési színvonalat biztosíts magadnak, a családodnak, az ügyfeleidnek.

   Csatlakozz a Támogató Programunkhoz! Bővebb információ a gombra kattintva:

    Nők a Neten

    Önindító a vállalkozásodhoz:

    7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

    MI A KÜLÖNBSÉG A VÁLLALKOZÁSODON ÉS A VÁLLALKOZÁSODBAN DOLGOZNI?

    Tudd meg az ingyenes Önindító programból!

    Clicked

    Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu