Barion Pixel

mások így vélekednek rólunk …

Ajánlások

Dr. Illés Nóra

a Harmónia Medicina megálmodója, egészségmentor, a harmónia nagykövete

Utasi Melinda

Pénzügyi mentor és vállalkozásfejlesztő, vállalkozásindítási tanácsadó

Nagy Ágnes

a Nők a Neten és a Kell egy Honlap! megálmodója, üzletasszony

Dr. Illés Nóra - Nők a Neten

DR. ILLÉS NÓRA

a Harmónia Medicina megálmodója, egészségmentor, a harmónia nagykövete

A Harmónia Medicina küldetése, az én szándékom, hogy támogatója, segítője, a saját példámmal, tanítója legyek a Nőknek.

Sok mindent próbáltál, de mégsem látod a változást?

Talán azért, mert eddig senki sem próbálta egyszerre a testedet, lelkedet és az elmédet harmóniába hozni. Gyógyszerészként és a természet patikájának ismerőjeként, Bach-virág trénerként, numerológusként teljességedben látlak.

Az ő sikerük az én sikerem

az ajánlások

konzultáció

elemzés

előadás

klub, foglalkozás

KRISZTI

meditációs hanganyag után

Olyan jó, hogy itt vagy mellettem és irányt mutatsz, bátorítasz, erőt adsz!!!

Ez a mostani meditáció a lelkem mélyéig hatolt! Ennyire még soha nem tudtam meditáció alatt kikapcsolni és megpihenni! Olyan nyugalom és béke járt át, hogy közel álltam ahhoz, hogy itt a földön aludjak egy nagyon! Ez fantasztikus volt! Hálásan köszönöm! 

KATALIN

Harmóniára Hangoló Hanganyagok hallgatója

Leültem meghallgattam amit küldtél! Olyan jó volt hallgatni téged! Megnyugtató, bátorító… sírós, mosolygós….. Köszönöm, hogy vagy!,, hogy erőt adsz!

MARIA

numerológiai elemzés után

Kincsként őrzöm, amit írt és mindig kézbe fogom venni amikor szükségét érzem.

Könnyek szöktek a szemembe az elején a jellemzésben, mert habár igen ezek mind én vagyok, de most nagyon nem éreztem a lendületet, ami a lényem.

Köszönet Nóri. Kincsként őrzöm, amit írtál és mindig kézbe fogom venni, amikor szükségét érzem.

Hála.

B-NÉ MOLNÁR DÓRA

harmónia mentorálás

Nóránál konzultáción jártam. Testileg- lelkileg sem voltam jó állapotban. Sok összefüggésre rávilágított, utat mutatott, erősített. Bach-virág cseppjeivel még 2 hónapig kisért. Egészséges gondolatokat ültetett el fejembe. Az eredmény: Sokkal energikusabb lettem, magamhoz képest tele vagyok energiával. Szeretem a napjaim. Ja és végre le tudtam adni a plusz kilókat is. Környezetem szerint kicseréltek.

Utasi Melinda - Nők a Neten

UTASI MELINDA

Pénzügyi mentor és vállalkozásfejlesztő, vállalkozásindítási tanácsadó

Küldetésem, hogy a hazai mikro- és kisvállalkozásokat támogassam a sikeres és fenntartható működés útján, mert hiszem, hogy a fenntartható fejlődés lehetséges számukra!
Szeretettel várlak, hogy együtt induljunk el és elkísérhesselek ezen az izgalmas úton!

Az ő sikerük az én sikerem

az ajánlások

PÁZMÁNY PATRÍCIA

– Nefrit Stílus tulajdonosa

Nem tudtam elképzelni, hogy mit jelenthet a valóságban a cégkísérés… ezért úgy döntöttem, hogy bejelentkezem Melindához egy workshopra, amit egy sajnálatos esemény miatt lekéstem. Szinte már el is felejtettem, amikor tavasszal a Covid őrület legletargikusabb pontján

Melinda felhívott, és megkérdezte, hogy megtartjuk-e az elmaradt órát? Csak mi ketten. Egy kötetlen beszélgetés. Zárásaként elhangzott Tőle egy mondat.

Az a mondat, ami akkor segített felállni, és azóta is talpon maradni.

Köszönöm Melinda!

ELIZA

– állateledel forgalmazó

Melindával 1 évet dolgoztunk a vállalkozásom fejlesztésén. Ez idő alatt mindig konstruktív, építő jellegű tanácsokkal látott el, nem csak szakmailag, hanem a vállalkozói lét személyes oldalával kapcsolatban is. Nagyon élveztem a közös munkát, mert sokat segített a vállalkozásom stabil fejlődésében.

Mariann

hmmakeupandbranding, coach

Melinda mentorként támogatja utam. Tudatosítja a vállalkozásom menedzseléséhez szükséges folyamatokat, kérdéseivel újra gondolásra sarkal a különböző témákban.

A mentorálási folyamatban visszajelzéseket ad, lehetőségekre hívja fel a figyelmet, miközben üléseink keretet adnak a cselekvési tervek kidolgozásának is. A mentorálás folyamata támogató, siker- és célorientált, segítségével vállalkozásom fejlesztésében tudtam újabb lépéseket tenni, melyek a várva-várt sikereket is meghozták!

Szívből köszönöm!

NAGY ÉVA

képzésen résztvevő

Nagyon sok mindent tanultam a képzéseken. Talán a legfontosabb, amit már említettem, hogy ki tudjam magam úgy fejezni, hogy saját érdekeim ne sérüljenek.

Próbáljak még inkább asszertív módon kommunikálni, mert az mindig célravezetőbb.

Ráczné Andrea

– képzésen résztvevő

Rengeteg erőforrást fedeztem fel, amiket eddig nem is gondoltam, vagy nem tartottam fontosnak.

Domokos Zoltán

– képzésen résztvevő

A tervezés szükségessége a legfontosabb, ami eddig ilyen mélységben hiányzik az életemből. A Céltudatosabb karrierépítés szükségessége témakörében is kaptam megerősítést.
Ne adjam fel az álmaim az életkorom miatt és a megváltozott helyzet miatt.

 

Szabó Attila

– képzésen résztvevő

Szeretnék tovább fejlődni, bővíteni a szaktudásom, valamint karriert építeni.

Ehhez fontos az Akcióterv készítése, ahol a 4 nap hasznos információt is fel tudom használni.

 

 

Nagy Ágnes - Nők a Neten

NAGY ÁGNES

a Nők a Neten és a Kell egy Honlap! megálmodója, üzletasszony

A küldetésem az, hogy közelebb hozzam az online világot azokhoz a hölgyekhez, akik arra vágynak, hogy a vállalkozásukkal az átadni kívánt érték, tudás és tapasztalat azokhoz az embereknél találjon célba, akik pontosan azt keresik.

 

Egytől egyig vállalkozók vagy vállalkozóvá válás előtt álló szakmájukban kiteljesedésre vágyó emberektől érkeztek az ajánlások. Többen közülük több workshopon vettek részt, melyet én magam tartottam nekik.

2020-ban a Bács-Kiskun Megyei Iparkamara jóvoltából 10 alkalmas workshop sorozatot tartottam online jelenlét, online vállalkozás témában.

Az ő sikerük az én sikerem

az ajánlások

2020 EREDMÉNYEI: A SZÁMOK MÖGÖTT VÁLLALKOZÓK ÁLLNAK, AKIK SIKEREKET ÉRTEK/ÉRNEK EL AZ ONLINE VILÁGBAN.

Ezekben a sikerekben leljük igazán az örömünket!

új ügyfél

megvalósult projekt

workshop megtartása

online konzultáció

Boldis-Molnár Anna

Kedves Ági!

Ezúton szeretnék beszámolni a 40 órás workshopról, amelynek szinte minden órájában, percén részt vettem, így talán mondhatom, egy teljes kép alakult ki bennem. 

Először is, tanulás iránti függőségem, na meg a vállalkozólét, vállalkozó létérzés megismerése miatt jelentkeztem az Iparkamarán keresztül a workshopra. Nem igazán tudtam, mire számíthatok, viszont amit vártam, az az, hogy egyáltalán lássak „sorstársakat”. Ki, miben s hogyan találta meg a helyét? Miért vált vállalkozóvá s ezt mennyire érzi magáénak? Nagyon hosszú ideig hezitáltam, mire ténylegesen belevágtam a vállalkozás indításba, s úgy éreztem, szükségem van a bátorításra. A családunkban mindenki alkalmazotti státuszban van, így egyetlen példa sem volt előttem. Ezt a mintát kerestem, keresem a workshopok kapcsán. Ha már elkezdtem ezen az úton járni, szeretném teljes gőzzel és jól csinálni. De nekem még nem adatott meg az az ún. ‘know-how”.

S a vártakhoz képest sokkal többet kaptam. Nagyon jó élmény volt az az elfogadás, profi, szakmai segítségnyújtás, tanács és őszinte véleményezés, amelyre a részedről, de a többi résztvevő részéről is érkezett. Azt szeretném megtanulni, hogy hogyan legyen jobb, használhatóbb, egyedibb, eladhatóbb az, amit csinálok. Erre pedig bőven kaptam választ. Olyasmikkel szembesültem, amire sokszor az ember maga is gondolhatott volna, csak a józan paraszti eszét kell bevetnie ehhez. Például hogy miként növelhetem az oldalammal az elérést, hogyan szólíthatok meg minél több embert, míg koncentrált és célirányos üzeneteket fogalmazok meg posztjaim által. Nem mindenkit kell megszólítanunk, hanem a potenciális vásárlóinkat, klienseinket, s ezt a szűkítést nálad tanultam meg. A hirdetések, posztok közötti különbségről, az Instagram és Facebook oldal különbségéről, és a kevesebb, néha több, de minél több aktivitás, annál nagyobb hatásfokú elérésszám összefonódásáról is hallhattunk. Mennyire fontos az időzítés, hogy mikor menjen ki egy poszt, annak függvényében, kiket akarunk megszólítani. Számomra ezek mind nagyon hasznos és alkalmazható információk voltak. 

Már a workshop folyamán el kezdtem használni az általad ajánlott fogásokat, s hihetetlen, de már decemberben megnövekedett az érdeklődés a horgolásom iránt, minek köszönhetően már januárra is telítve a vállalható megrendelésszámom. Pedig arra számítottam, karácsony után pangás lesz. Hát nem. Végre olyanok találtak rám, akik nem feltétlen az ismerőseim közül kerültek ki, illetve olyanok találtak meg, akik máshol olvasták kommentemet s így gyorsan rám kerestek. Szóval számomra ez sikertörténet s bőven megérte a részesének lenni.

Szerintem a résztvevők kitartása, de az enyém mindenképpen megmutatja, hogy a témák aktualitása mellett Veled, mint előadóval mennyire elégedettek voltunk. Minden egyes előadás tudott újat mutatni és mondani. Nem éreztem azt, hogy már megint ugyanazt hallom, sőt, szomorú voltam, amikor pár perc, vagy egy óra kimaradt a gyermekeim miatt, vagy mert korábban ki kellett lépnem. Féltem, hogy fontos infókról maradok le. Szóval egyszerűen fantasztikus volt. Ha lesz még előadásod, szívesen részt veszek, de ha saját képzést tervezel, ami Önköltséges lesz, tuti, hogy az elsők között az „első sorban” fogok jelentkezni, ülni. 

Köszönöm, hogy részese lehettem!

Szekeres Mónika

– angol-német-spanyol nyelvoktatás

2020 november-decemberében lehetőségem volt a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett online workhop-okon részt venni, amely keretében az  online jelenlét, weboldal, online vállalkozás, közösségi média használata témakörében szerezhettünk gyakorlati, a mindennapokban használható, valódi tudást.

A workshop-ok előadója, Nagy Ágnes volt, akiről már ez első percben kiderült számomra, hogy olyan előadásokat fog tartani, amelyeken megéri részt vennem. Ezelőtt soha nem vettem még részt ilyen jellegű „tanfolyamon”, és nem is gondoltam volna arra soha, hogy a nyelviskolámnak, szüksége lenne, ennyire tudatosan felépített online jelenlétre. A 6 workshop folyamán, amelyeken részt vettem, Ági meggyőző érvekkel rávilágított elsősorban arra, hogy  a ha valaki a 21. században sikeresen akar működtetni egy vállalkozást, és azzal bevételt is akar termelni, akkor mindehhez az online jelenlét elengedhetetlen. Nagyon sokat tanultam a közösségi média „helyes” és hatékony használatáról vállalkozóként, és úgy gondolom, hogy a megszerezett a tudásomat a gyakorlatban is tudom alkalmazni. Sajnos a változás, ezen a téren nem megy egyik napról a másikra, de az tény, hogy sokkal tudatosabban használom a vállalkozásom Facebook profilját promóciós célokra.

Évek óta foglalkoztatott már az a kérdés, hogy hogyan tudnék nyelvtanárként, passzív bevételt termelni, nem csak a személyesen megtartott magánórákból. Ági rávilágított arra, hogy mindez lehetséges; hatalmas motivációt adott az elinduláshoz. Eddig az online tanfolyamok világában csak a sötétben tapogatóztam, de most már, látom azt, hogy ez egy igenis működőképes terület, amely képes hasznot hozni a vállalkozásomnak. Ági előadása során, sorra születtek meg gondolatokból és ötletek bennem. Nagyon sok új dolgot sikerült kitalálnom, amelyeket remélem, hogy a jövőben meg is tudok majd valósítani. Ági interaktív workshopjai, lehetővé tették számomra, hogy minden kérdésemre, és kétségemre személyre szabott választ, valamint tanácsot kapjak. Annak ellenére, hogy a workshop-ok négy óra hosszúak voltak, soha egy percük nem volt unalmas. Olyan dolgokat látok tisztábban, amelyek Ági nélkül nem jöhettek volna létre. A tervek megvalósítása nyilván egy időigényes folyamat, de bízom benne, hogy előbb utóbb minden meg fog valósulni.
Kedves Ági, szívből köszönöm, pontos, precíz, és mindenekelőtt végtelenül lelkes munkádat.

Bernát Edit

– online marketing szakember tanuló és gyógypedagógus

Az online jelenléttel kapcsolatban sok témát érintettél, amiről már valamelyest volt fogalmam. De azért jobb átláthatóságot, az eddigi információim rendezését kaptam a workshop sorozatodtól. Egy-egy mondat, egy-egy idézet, egy-egy weboldal cím, tipp, ötlet, ingyenes megoldás-tipp is kincset ér. Sok-sok hasznos információ, amiket örülök, hogy, feljegyeztem.

Nagyon sok hasznos információt kaptam a közösségi média jelenléttel kapcsolatban: hogy hogyan függenek össze az online jelenlét területei, a közösségi média platformok előnyei, tulajdonságaik, hashtagek mire valók.

Honlapok funkciója, tőled hallottam a Mailerlite hírével küldő szoftverről is, amit telepíteni akarok az én honlapjaimra is.

Hasznos volt az is, amit a tervezésről mondtál! Sok hasznos infód volt a posztolásról, hogy fogalmazzam meg az ideális ügyfelemet, neki kommunikáljak, hirdetések, és hogyan hirdessek. Jó blogcikket ajánlottál ehhez.

A sztoritellingről is beszéltél, erről nem gondoltam, hogy hatékony, és jó elérést lehet vele csinálni.

Hogyan indulj el az online vállalkozás útján, hogy legyen stratégiád, időmenedszment fontossága is új volt nekem. Hogyan építsünk énmárkát, és hogy ehhez mennyire fontos az önismeret. Nem elég jónak lenni jónak is kell látszani! –ez is egy megszívlelendő gondolat.

A színek hatásairól, jelentéséről is tőled hallottam. 

Az online tanfolyamokról is szó volt, rövid fejezetekben vegyük fel a videót, emészthető legyen, sokszor az lesz a legjobb termék, amit a kisujjadból kihozol.

Ági nagyon kedves, szimpatikus személyiség van. És nagyon őszintének ismertelek meg. Őszintén bevallottad az elején, hogy izgulsz, hogy nem csináltál még hasonló workshopot, és az ember ilyenkor magára ismer és azt mondja, hogy igen, és még jobban be lennék rezelve…:) Ezzel már egyből szimpátiát és tiszteletet is ébresztettél bennem, hogy igen, ez a nő ki mer ide állni még ha izgul is. A tanfolyam további részében pedig láttam, hogy milyen széleskörű információkkal rendelkezel. Kellemes, hasznos volt és élmény volt tőled tanulni. Remélem még valamikor, valamilyen formában fogok tőled tanulni. 🙂

Farkasné Judit

– Metalwolf Kft.

Részt vettem a Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett „Online jelenlét, weboldal, online vállalkozás, közösségi média használata” című workshop-sorozaton – és milyen jól tettem!

Amikor először elolvastam a meghívőt, azonnal tudtam, hogy ezt a lehetőséget nem hagyhatom ki, hiszen mintha csak nekem írták volna a témacímeket! Weboldal kontra közösségi média, Insta kontra Facebook, storytelling… Pontosan azok a kérdések, amikkel nap mint nap szembesülök marketinges munkám során!

Ágnest korábban egy személyes workshopon ismertem meg, így amikor az ő nevét is olvastam a meghívóban, már biztos voltam abban, hogy nekem itt a helyem.

A workshop-sorozat a pandémia miatt természetesen online volt, de ez számomra kifejezetten előnyös volt: hiszen így otthonról, rengeteg utazással töltött órát megspórolva tudtam részt venni. Mivel pedig amúgy is az online marketing volt a téma, azonnal ki is próbálhattuk a megszerzett skilleket.

Az pedig, hogy micsoda szuper, érdeklődő és „jófej” társaság jött össze – már csak cseresznye volt a tejszínhabon😊

Egy kkv-nál dolgozom, mint marketinges és nagyon fontos számunkra az online jelenét. Rendszeresen posztolunk a közösségi médiában – erről nagyon szerettem volna szakértőtől visszajelzést kapni. Ezen kívül sok apró, rejtett funkció, beállítás is felmerült a beszélgetések során, aminek használata megkönnyíti és felgyorsítja a munkám. A honlapunk tartalmával, kinézetével kapcsolatban is szükségem volt reflexióra és természetesen hasznos volt megismerni az aktuális trendeket. A színelemző rész pedig nagyon érdekes volt – magánemberként is😊 A storytelling divatját felfedeztem már korábban, és itt sok életszerű tanácsot kaptam ennek a megvalósításához. Egymás ötleteivel, javaslataival is gazdagodhattunk minden témában.

A pozitív megerősítések mellet a mindennapokban hasznos tanácsokkal, tippekkel lettem gazdagabb. Meg persze alapvető igazságokkal, mint például: „A lényeg, hogy csináld.” „A közösségi média közösségi tér, nem értékesítési csatorna.” „Ha valami már jól megy, lépj egy szinttel feljebb!”

Ági nagyon felkészült szakember. Gyakorlati tudását szívesen átadta nekünk, tényleg a mindennapokban használható tippeket kaptunk, nem csak elvont elméleteket és homályos ötleteket – ahogyan ezt számos „tréningen” tapasztaltam. Ő nem félt megosztani velünk a tudását, azt szerette volna, ha nem csak meghallgatjuk, hanem alkalmazzuk is, amit tanultunk. Jól összefogta a csapatot, ami így online még nehezebb volt, hiszen sok részvevőből csak egy kis színes négyzetet látott, névvel ellátva. De így is remek, inspiráló hangulatot teremtett a workshopokon és minden alkalommal egyre többen csatlakoztak arccal-hanggal a közös munkába. Közvetlen, barátságos stílusa miatt minden kérdésünket fel mertük tenni, hiszen tudtuk, hogy tényleg segíteni szeretne, és nála egyszerűen nincs „buta” felvetés.

Összefoglalva: mind a remek workshop-vezető (NEM előadó!), mind az aktuális témák és a megszerzett naprakész, praktikus tudás és a jó csapat miatt nagyon jó volt! Ráadásul az Iparkamarának hála, ingyenes. Ennél többet kívánni sem lehetne😊 Igazi karácsonyi ajándék volt…

Hardi Angelika

– llamaenglish.hu  –  a kiköpött angol

A Kereskedelmi-, és Iparkamara szervezésében tartott workshop-sorozatra 2020 végén került sor, és bár már fél szemmel az decemberi pihenésre kacsintgattam, jelentkeztem.  Mind a szervező, mind a workshopok vezetője, Nagy Ágnes, felé addig is nagy volt a tiszteletem. Az online vállalkozói jelenlét témája nem a jelenkor csillogó globális trendje számomra többé, hanem mindennapi valóság. Belevágtam én is.

Könnyű lépés, és nem is vesz pár percnél többet a vállalkozói igazolvány kiváltása. Az elhatározás után viszont sok kérdés és megoldandó feladat merül fel végeláthatatlanul. A vállalkozást életre kell kelteni, offline éltetni, online posztokkal táplálni, dús instagrammal itatni, puha közösségi szalmával bélelni a fekhelyét. Mindezt úgy, hogy az új kis jövevény igényeit nem is ismerjük igazán. Vajon jót tesz neki az a sok konverzió?

Nagy Ági nagy szeretettel vezette érdeklődő résztvevői csapatunkat az útvesztőben. Minden alkalommal kezünkbe adta Ariadné fonalát is: görcsölés nélkül, felszabadultan szabad csak jelen lenni … online is.

Sok gyakorlati tanácsot kaptunk minden alkalmon, különösen a Weboldal kontra közösségi média, Instagram kontra Facebook workshopokon. A közösségi média-jelenlét adja magát, még ha generációm (40 és a 101 között) sok tagja tart attól, hogy a like-, és poszttenger hullámai elborítják. Viszont ingyenes, aránylag könnyen elsajátítható szabályokkal, és az üzleti használat erős támogatásával (Facebook Business), sok automatizmussal (értsd: megcsinálják helyetted, de nem árt, ha a körmükre nézel). Az arculatuk kötött, neked kell igazodnod, de hajaz a hajdani névjegykártyákra, vagy arcba dobott bőrkesztyűre – segít kapcsolatot teremteni, jelezni, hogy készen állsz belépni az arénába. A Facebook mellett erre való az Instagram, LinkedIn, Twitter (Magyarországon annyira még nem erőteljes a használata erre a célra), akár a TikTok (ide még nem merészkedtem), Hipsta, (Alert! Ez utóbbit én találtam ki, ne keresd sehol!). A Posztolok, tehát vagyok! workshop során sok megszívlelendőt hallottunk arról, hogy ezt a világot nem szabad lekicsinylően kezelnünk. Fontos az itt használt „nyelvezet” igényes használata, a színek fontossága (Köszönet Csernus Ágota előadásáért!), az elegancia az online jelenlétben (és a görcsmentes hozzáállás!). Ennek egyik legütősebb részének részleteit A történetmesélés, a storyk világa, de vajon ki kíváncsi rám? workshopon fejtettük ki. A történetünk, az életérzés, amit megosztanánk a vállalkozásunkon keresztül elmesélésre vár, és érdemes is elmondanunk ennél a globális, közösségi tábortűznél. Mert igen, az emberek kíváncsiak rá, egy jó történetre vevők, és érdemes megtalálni a hangunkat, és elmondani a saját történetünket! Vágjunk bele most!

A FB, Insta előretolt csapatok után érdemes bevetni a jól felszerelt, saját ízlésre igényesen kialakított weboldal-honlap-website nehézlovasságot. A domain-nevet (a nevét) mi találhatjuk ki. Igaz, ez nem ingyenes, kicsit zavarosnak is tűnhet először, de ez már teljesen a mi birodalmunk, bináris Impérium Onlinum-unk. Hihetetlen ereje van egy jó honlapnak – elvarázsol, szórakoztat, gyönyörködtet! Az online jelenlét fontos része, a bálterem.

Szeretnék kitérni egy apróságra is, ami nekem anyaként mindennapi  nehézséget jelent, és hálás vagyok, hogy Ági egy egész workshopot szentelt a témának  Anya vállalkozó lesz! címmel.

Örülök, hogy részt vehettem ezeken az alkalmakon, ahol hasonló kérdésekkel viaskodó társakra találtam. Hálás vagyok, hogy arctalan-hangtalan fekete négyzetek ásítása helyett élénk élet zajlott a workshopokon, egymásra figyelő, segítőkész jelenléttel, sok tanáccsal, érdekes történetekkel.

Köszönöm a gyönyörű lelkű, kreatív, mosollyal bélelt Nagy Áginak, hogy elfogadta ezt a felkérést, és az Iparkamarának, hogy felismerte, szükség van erre, bizony nagy.

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

MI A KÜLÖNBSÉG A VÁLLALKOZÁSODON ÉS A VÁLLALKOZÁSODBAN DOLGOZNI?

Tudd meg az ingyenes Önindító programból!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu