Barion Pixel
Nők a Neten - Nagy Ágnes

Rólam

Nagy Ágnes vagyok a Nők a Neten és a Kell egy Honlap! megálmodója, üzletasszony.

Rég áhított vágyam valósult meg azzal, hogy mára az online világban dolgozok. Sokáig kerestem az utam mire eljutottam idáig.

Évekkel ezelőtt fogalmazódott meg bennem, hogy szeretnék sokkal szabadabb életet élni. Számomra a weboldalak készítése hozta meg ezt az első lépést. Jó pár évvel ezelőtt megcsináltam az első weboldalt a páromnak egy online videó alapján. Odáig meg vissza voltam tőle, de éreztem, hogy ez kevés lesz. Lehet ezt ennél sokkal jobban is csinálni!

Megkerestem, majd megtaláltam a megfelelő embert arra, hogy megtanítson a weblapfejlesztés és programozás minden csínjára-bínjára!

Szilágyi Balázs (Honlaprafel!) tanítványa lettem, aki mestere a honlapoknak, a keresőoptimalizálásnak (SEO), az online marketingnek és a közösségi médiának is!

Ezalatt az idő alatt kiléptem az akkori életemből és 180 fokos fordulatot vettem. Eladtam azt a céget, ami előtte az életemet jelentette. Több, mint 15 éves pályafutásom a vendéglátásban ekkor véget ért. Saját kávézóm volt, saját elképzeléssel, saját programokkal. Nem győztem az újdonságokkal előrukkolni. A művészeti világot ötvöztem a kávéházi hangulattal, a városom leghíresebb szereplői mind megjelentek a pódiumon, de fogadtam más városokból és külföldről is előadókat. A kávézóm két évente totálisan megújult és a duplájára is nőtt. De éreztem, hogy ennek lassan vége lesz, már nem elégít ki. Már nem adja meg számomra azt a szabadságot, amire valójában vágyom! De csodálatos 15 év volt!!!

Mindeközben fejlesztettem és csak fejlesztettem magam, ahogy most is teszem az év minden egyes napján! Így mára komoly tudás birtokába kerültem az online vállalkozással kapcsolatban is.

Amiben a támogatásodra leszek:

  • Online vállalkozás indítása
  • Online vállalkozói gondolkodásmód kialakítása
  • Online marketing eszközök megfelelő használata
  • Online tanfolyam kiépítése
  • Facebook és Instagram jelenlét kialakítása
  • Online kommunikációs stratégia kialakítása
  • Weboldalak tervezése és szövegezése
  • Keresőoptimalizálás (SEO) és keresőoptimalizált szövegírás, vagyis hatékony blogolás
  • Google Analytics elemzés – látogatottságmérés és elemzés

Jó ideje mentoromnak tudhatom Gál Beátát, aki sikeres üzletasszony és transzformációs coach, mindemellett családanya és feleség. Folyamatosan együtt dolgozunk a vállalkozásomon, így a Nők a Neten létrejöttében is komoly szereppel bír.

Viszont azt tudnod kell, hogy a Nők a Neten többet kíván adni neked egy egyszerű online tanfolyami rendszernél:

Egy szemléletmódot, egy életérzést kínál Neked.

A Nők a Neten a Kell egy Honlap! vállalkozásomnak egy másik iránya. Ahol a nőknek kívánok a legnagyobb szolgálatára lenni.

A tervem az, hogy többedmagammal, más vállalkozókkal együtt folytatjuk itt a TUDÁS átadását.

Olyan hölgyek lesznek mellettem, akik azon dolgoznak, hogy a legnagyobb támogatására legyenek a nőknek a tudásukkal és a tapasztalatukkal egyaránt.
Így csatlakozott hozzám:

A Nők a Neten több, mint tanfolyami oldal. Vágyam, hogy egy csodás közösség formálódjon belőle.

Örülök, hogy “elolvastál” engem! Remélem hamarosan Te is mesélsz nekem az álmaidról, a vállalkozásodról!

Szeretettel:

Nagy Ági

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

MI A KÜLÖNBSÉG A VÁLLALKOZÁSODON ÉS A VÁLLALKOZÁSODBAN DOLGOZNI?

Tudd meg az ingyenes Önindító programból!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu