Barion Pixel

Stresszkezelés, és pénzkezelés vállalkozóknak kurzus

Kívánságlista Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

A tanfolyamról

A stressz hatással van a személyes életünkre és a vállalkozói létünkre egyaránt. A hanganyagon keresztül megtanulható a stresszkezelés vállalkozói helyzetekben.

 • Szeretnéd, ha a vállalkozásodban minden megnyugtatóan történne?
 • Szeretnéd, hogy az életedben jelentkező nehéz stresszhelyzetekre olyan megoldásokat találni, melyeket bármikor alkalmazhatsz?
 • Sokat tűnődsz azon, vajon lesz-e elég bevételed a vállalkozásodban?
 • Vállalkozással kapcsolatos, vállalkozási, pénzügyi döntések előtt bizonytalan vagy?
 • Félve nézel a bankszámládra, vajon mennyi van rajta?
 • Nem tudod, mennyi az infláció, így nem tudod meghatározni, milyen havi összeg jelentene biztonságot.

 

Jó lenne kiigazodni a vállalkozást érintő kérdések erdejében?

Jó lenne ha kiszámítható lenne a mindennapi élet??

Jó lenne, ha vállalkozásodra, saját életedre jó érzéssel gondolnál?

 

Biztonság érzeted nem ezektől függ, hanem tőled! 

 • Gyakran szembesülsz azzal a nehéz érzéssel, hogy kevés vagy ahhoz, hogy megoldj egy helyzetet?
 • Ismerős az a helyzet, hogy egy-egy rövidebb könnyedebb időszak után újra ugyanolyan nehéz minden?
 • Ha visszatekintést készítesz rájössz, hogy valójában egy csomó életterületen ugyanott tartasz, mint korábban, és nem tudod, hogyan lehetne változtatni rajta?

A megoldásokhoz valószínűleg olyan utakra kell lépned, amelyek most ismeretlenek előtted, de egyáltalán nem olyan nehéz rajtuk haladni, mint gondolod…

A tartóst stresszt már annyira természetesnek vesszük, hogy észre sem vesszük, csak akkor, amikor már komoly tünetei vannak. Például nehézkes alvás, állandó “készenléti” állapot, a korábban örömteli dolgok kiüresedése, motiváció elvesztése stb.

Az életedben lévő stressz csökkentése/átformálása 19 oldalas munkafüzet egyedi gyakorlataival, valamint kapcsolódó hang anyagaink segítségével kézzelfoghatóvá, elérhetővé válik számodra.

 

A vállalkozás stresszel jár.

 

Ez a mondat általános érvényűvé vált a mindennapi életben. De valóban így kell lennie? A stressz természetes élettani folyamat, a kérdés az, hogy meddig hagyjuk magunkat a stresszes helyzetben? A vállalkozói lét valóban több stresszes helyzetet teremt, viszont ennek felismerése és kezelése nagy mértékben lerövidíti a negatív hatásokat.

 

Stresszkezelés, és pénzkezelés vállalkozóknak kurzust együtt álmodtuk meg

 

Utasi Melinda NŐügy Pénzügy

Utasi Melinda vagyok: 25 éve tanulmányozom a pénz csodálatos rendszerét, mondhatom, hogy emiatt lettem közgazdász. Elbűvölt, lenyűgözött mindaz, ahogyan a pénz működik és ahogyan a pénzt működtetik. 20 éve vállalkozóként megélem a vállalkozás fényes és sötét oldalát egyaránt, de mindkét helyzetben hiszek a szabad döntés és cselekedet hatalmában. Ez mindig tovább visz az úton, legyen az éppen nnapos vagy borús. Gazdasági változások, válságok, infláció, kamatemelés-csökkentés, jogszabályváltozás, gazdasági modell, az ezzel járó stressz jön-megy, de a vállalkozások maradnak, mert fontos szereplők.A stressz egy jelzés, hogy észrevegyük, éppen változik valami, így nekünk is változni kell. Ezért támogatom a vállalkozókat már hosszú ideje, a vállalkozás tanulható és fejleszthető, mindig, pont, mint a stresszre adott válaszaink.

 

Adamik Zsanett - Nők a Neten

Adamik Zsanett vagyok: közel 17 éve dolgozom segítő szakemberként, rengeteg élet történettel, megannyi fejlődésbeli hullámzással, mélységgel, és magassággal találkoztam már, nem beszélve a saját önismereti utamról, nehézségeimről. Hiszek abban, hogy minden új lépés óriási változáshoz vezet, akkor is, ha most erőtlennek, kicsinek, “édeskevésnek” látjuk amit teszünk. Elindulni nehéz, de egy helyben toporogni még nehezebb. Érdemesnem megfontolnunk, hogy hogyan szeretnénk látni magunkat 1-5-10 év múlva, és mit kell tennünk MA a távlati céljainkért.

 

Visszajelzések:

Ügyfeleim azt mondják, hogy szerethetően, érthetően beszélek a pénzügyekről. Hétköznapi, gyakorlati példákkal mutatom be mindazt, ami történik velünk, nőkkel a pénzügyeinkkel való viszonyunk közben.

Az ügyfeleim sok esetben jelezték vissza, hogy a legtöbbet az adta számukra a folyamatban, hogy nem öntöttem rózsa szirupot a nehézségekre, nem árultam örök boldogságot, könnyű lépéseket. Számomra akár személyes, akár online munkáról van szó az elsődleges cél, hogy aki szeretné a SAJÁT útját találja meg. Nem az enyémet, nem a trendinek kinézőt, hanem a sajátját. Anyagaimat is ennek a szemléletnek a jegyében állítom össze.

 

Stresszkezelés, és pénzkezelés vállalkozóknak kurzus ára:

A kurzus ára: 20.000 Ft

 • Az ár tartalmazza 3 hanganyagot és a hozzá tartozó 2 munkafüzetet, amelyek segítségével önmagadra a saját válaszaidat megtalálod.
 • GARANCIA: Ha foglalkozol magaddal és a stressz forrásokkal, garantáltan eljutsz a megkönnyebbüléshez, megoldásaidhoz. A munkafüzeteket bármennyiszer elő veheted és kitöltheted, sőt, ezt ajánljuk is! Ha később visszaolvasod a kérdésekre adott válaszokat, a megoldás rendelkezésedre áll azonnal.

SZÓVAL MIRE VÁRSZ? RENDELD MEG MOST!

 

Nők a Neten információ: Az online programot a vásárlás után kapod meg. E-mailben kapott belépési adatokkal belépsz a Nők a Neten online tanfolyami rendszerbe és máris használatba tudod venni.

Show More

Course Content

Stresszkezelés, és pénzkezelés vállalkozóknak kurzus

 • Hanganyagok
 • Munkafüzetek

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet