Barion Pixel
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

DobogGO – A sikeres Dobbantósok emelvénye, a vállalkozónői közösség

2023.március.8. - 10:00 - 17:00 UTC+0

A NŐK A NETEN A DOBOGO ESEMÉNYEN, MINT KIÁLLÍTÓ:

Egy izgalmas és új lehetőséget kaptunk, hiszen a Központjainkat új formában tudjuk bemutatni a nagyérdeműnek. Online kiállítóként leszünk jelen a DoboGo eseményén, ahová Te is regisztrálni tudsz a lentebb található linken.

KINEK SZÓL AZ ESEMÉNY?

A programba azokat a vállalkozó hölgyeket várjuk, akik elvégezték az MKB Bank (korábban Budapest Bank) Dobbantó Tréningjét, illetve limitált számban olyanokat is várunk, akik már kacérkodtak a jelentkezés gondolatával, de eddig nem merték megtenni az első lépést a Dobbantó Program irányába.

Helyszín: Danubius Hotel Hélia
Időpont: 2023. március 8. 10:00 – 14:00 óráig

HOGYAN FEJLŐDHETSZ A DOBOGO-N?

A Dobbantót végzett hölgyek standokon mutathatják be termékeiket, míg a szolgáltatást végzők a színpadon mesélhetik el üzleti történeteiket.
Pályázati úton választjuk ki azt a

  1. 20 hölgyet, akik a termékeiket a standokra kihelyezhetik és a rendezvény teljes időtartama alatt bemutathatják azt a résztvevőknek, és azt a
  2. 10 hölgyet, akiknek nincs standon megjeleníthető termékük, például a szolgáltatást nyújtók többsége, vagy akik inkább a vállalkozás létrejöttét, működését mesélnék el a közönségnek.

FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉG

A pályázati úton kiválasztott hölgyek számára 2*1 óra szakértői segítséget biztosítunk a standok érdeklődőket csalogató elrendezéséhez és a profi üzleti történetmesélés (storytelling) felépítéséhez.

Részletek

Dátum:
2023.március.8.
Időpont:
10:00 - 17:00 UTC+0
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://seed.hu/dobogo/

Szervezők

Nők a Neten
SEED Alapítvány
MKB Bank

Helyszín

Danubius Hotel Hélia
Kárpát u. 62-64
Budapest, Pest 1133 Magyarország
+ Google Térkép