Barion Pixel

Online konzultáció a Nők a Neten Facebook csoport tagjainak

A csoportunkhoz való csatlakozásodkor igennel válaszoltál arra a kérdésre, hogy szeretnéd-e a messengeren történő megkeresést igénybe venni tőlünk.

A csoportunk tagjaként lehetőséged van arra, hogy részt vegyél egy 30 perces, online konzultáción kedvezményes áron.

Ez azért is különleges, mert itt a teljes Nők a Neten csapata veled beszél személyesen az online térben és azon dolgozunk, ami leginkább most foglalkoztat, ami aggaszt a vállalkozásod működésével, haladásával, jövőjével kapcsolatosan.

Ott nyújtunk komplex segítséget, ahol most jelenleg leginkább szükséges a tisztánlátás számodra.

A visszajelzéseink alapján, eddig mindenki megkapta a 30 perc során, arra a kérdésére a választ, amit az űrlapon megjelölt tisztázandóként.

VÁLLALKOZÓ NŐ ÉS STÍLUSA

30 perc. Nyitottsággal készültem rá. Tudtam, koncentrálni fontos lesz, hiszen „kevés ez az idő”. Aztán nem éreztem, hogy rövid. Azt igen, hogy értékes. Mind a 30 perc. Felszabadult, őszinte, megható, ha kellett humorral fűszerezett. A Nők a Neten tényleg egy csoda. Én ezt kaptam tőletek. Ha van, akiben még van kérdés, hogy jelentkezzen erre a csodatalálkozásra, azt üzenem: klikk a jelentkezés gombra. Legyenek ajándékozottak minél többen, legyetek részesei egy igazi csodának. Lányok, neketek nagyon köszönöm! Jó veletek haladnom a „sárgaúton”.

Tót Szilvia

Az online konzultációról:

A területek amelyekben mi 3-an, együtt, támogatni tudjuk a hozzánk érkezőket, minden női vállalkozás alappillére:

  • időgazdálkodás nőiesen-anyukásan- hogy legyen időd a többire….- harmónia a mindennapokban vállalkozónőként, (szakértője a területnek: Dr. Illés Nóra)
  • vállalkozásfejlesztés, pénzügyi tervezés, gyakorlati lépések, stratégia (szakértője a területnek: Utasi Melinda) 
  • a hiteles online megjelenés, mely tükrözi értékességed és küldetésed, illetve ahhoz szól, aki mindezt értékeli, azaz az álomügyfeledhez (szakértője a területnek: Nagy Ágnes)

Ahhoz, hogy ez a 30 perces konzultáció fókuszált és eredményes legyen számodra, szükséges megismernünk téged és a vállalkozásodat (vagy a leendő vállalkozásodat).

Ezért mellékelünk egy űrlapot, ami alapján mi 3-an együtt már készülünk Rád, megbeszélünk téged, vállalkozásodat. Így a 30 percet teljes egészében a tovább lépesedhez használjuk fel.

Az online konzultáció ára:

A 3 szakértős, 30 perces konzultáció október hónapban 15.000 Ft – ért kérhető a Nők a Neten Facebook csoport tagjaként.

FONTOS! Ezt az összeget, illetve bizonyos esetben ennek a dupláját, jóváírjuk Neked, amennyiben velünk dolgozol, haladsz a továbbiakban. 

Programjainkhoz 15.000, illetve 30.000 Ft kedvezményt biztosítunk a konzultáción résztvevőknek.

Ha van olyan kérdésed, amire nem találod a választ,  jelentkezz a konzultációra, majd töltsd ki az űrlapot!

Az űrlapohoz kattints ide: https://forms.gle/eTDAfPq2bXSptJt7A

FONTOS: A kitöltés után megjelenik egy köszönő ablak, az ott lévő linkre kattintva a konzultáció díját rögtön ki is tudod fizetni. Majd a konzultáció díjának beérkezésétől számítva, munkanapokon, 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot veled emailben, egyeztetünk időpont, és a kérdésedre hamarosan megoldást találunk, együtt.

Ha a köszönőoldalról elkalandoznál, akkor erre a linkre kattintva is ki tudod fizetni a konzultáció árát: https://nokaneten.hu/termek/intenziv-online-konzultacio-30-percben/

Szeretettel, figyelemmel és támogatásunkkal várunk!

Melinda, Ági, Nóri

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

MI A KÜLÖNBSÉG A VÁLLALKOZÁSODON ÉS A VÁLLALKOZÁSODBAN DOLGOZNI?

Tudd meg az ingyenes Önindító programból!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu