Barion Pixel

Állj meg, hogy haladhass! – 30 napos online program

Állj meg, hogy haladhass! – 30 napos online program:

 • Napi 5 percben, 30 napon át
 • Örökös tagsággal

12.000 Ft

Napi 5 percben, 30 napon át – Állj meg, hogy haladhass! Online Program Dr. Illés Nórával

Tarts velem, vegyük együtt magunkhoz az éltető, emelő energiánk! Indítsuk tiszta, nyugodt elmével a napunk, tegyük figyelmünk a bennünket emelő dolgokra!

Állj meg, hogy haladhass!

Percről- percre, napról- napra, lépésről-lépésre megtanulsz önmagaddal, testeddel, gondolataiddal, lelkeddel kapcsolatba kerülni, kommunikálni. Ezek harmonikus összhangját megteremtve, létrehívod, befogadod új gondolataid, vágyaid.

Az új nézőpont, az új energia, új benyomások felé terel, melyekkel egyre inkább megtalálod helyed a Világban, a békét önmagadban.

Dr. Illés Nóra vagyok, a Nők a Neten Harmónia Mentora. A harmónia nekem azt jelenti, hogy belső békénket megteremtve, testi-lelki-szellemi egészségben, teljes összhangban, nyugalomban, saját utunkat járva élünk, tanulunk, tapasztalunk, fejlődünk.

“Az idő mindannyiunk számára érték és gondosan megválasztjuk, hogy kire, mire áldozzuk. Valljuk be nem mindig egyszerű magunkban és magunk körül egy kis nyugalmat teremteni még arra a bizonyos 5 percre sem. Nóri motivációs hanganyagai úgy fejtik ki a hatásukat a lelkemben, ahogy egy jó kávé hat a testemre. Ha van időm, akkor ízlelgetem, szagolom, mint egy lattét. Elgondolkodom az egyes mondatokon és kiválasztom magamnak, hogy mely kifejezéseket érzem leginkább inspirálónak a saját élethelyzetemben. Amikor viszont rohanok, akkor gondolkodás nélkül meghallgatom, ahogy felhörpintek egy erős és ízletes espressot. Néhány perc múlva már egész mást csinálok, de a koffein dolgozik a szervezetemben. A reggeli gondolatok érlelődnek bennem a nap folyamán, elő-előtörnek időnként és kifejtik jótékony hatásukat a tudatalattimban. Mindenkinek csak ajánlani tudom a hanganyagokat! “ Zs. Zsuzsi

“Engedd meg, hogy személyesebb visszajelzést adjak az „Állj meg, hogy haladhass” programról. Fantasztikus volt! Eleinte „csak” jó érzés volt pozitív gondolatokkal megerősítésekkel indítani a napot, s nem a napi feladatok szakadtak rám. Aztán azt vettem észre, hogy napközben is kiegyensúlyozottabb vagyok, egyre kevésbé és rövidebb ideig billenek ki. De az is előfordult, hogy napközben is meghallgattam a napi üzenetet, ami megerősítést vagy épp nyugalmat adott. Ahogy haladt a program, a napi hanganyagok kapcsán szinte mindig azt éreztem hogy ” pont erre volt/van szükségem”. Meg kell mondjam,  újra kezdtem a programot! “ Andrea

Indítsuk együtt a reggelünk!

 A 30 hanganyag címei:

 1. Ahol most vagyok, az elegendő a tovább lépéshez.
 2. Új kihívások esetén
 3. A jövőm, éppen a mai naptól függ!
 4. Relax
 5. Türelem
 6. Az ész vagy a szív szava?
 7. A válaszok bennem vannak!Megtalálom.
 8. A továbblépéshez
 9. Igent mondok arra az 1 lépésre!
 10. Frekvencia emelés
 11. Hála
 12. Belső harmóniám megerősítése.
 13. Kétkedés, hiányérzet átfordítása.
 14. Bőségben az idővel.
 15. Töltődés.
 16. Azt adom, amit tapasztalni akarok.
 17. Izgalommal teli várakozás
 18. Nincs jó és rossz szokás.
 19. Minden pillanat, egy új kezdet.
 20. Inspirált cselekvés.
 21. Korlátaim ledöntése.
 22. Komfortzóna elhagyása.
 23. Értékességemre koncentrálok!
 24. Különleges, bátor Lélek vagyok.
 25. Jelen vagyok a pillanatban!
 26. Előremutató, haladásom biztosító kérdések önmagamhoz.
 27. Szeretem, tisztelem magam.
 28. Elfogadom érzelmeim.
 29. Az életem nem csak rólam szól.
 30. Harmónia Esszencia.

A 30 hanganyagot bármikor előveheted és meghallgathatod, hiszen örökös tagság jár hozzá.

A hanganyag megvásárlása után azonnal hozzáférést kapsz e-mailben az anyagokhoz.

Állj meg, hogy haladhass! – 30 napos online program

12.000 Ft