Barion Pixel

Vállalkozói öntudat program

  • A vállalkozói öntudat felkészülés a vállalkozói létre, gondolkodásmódra, problémák megoldására, szabadságra és felelősségre.
  • 4 alkalmas program

72.000 Ft

A közhiedelemmel ellentétben a vállalkozás indítás nem az adószámmal kezdődik, ez csak a jogi kezdet. De mint minden, először érzés és tudat szinten születik, majd utána fejeződik ki tettekben.

 

A vállalkozói öntudat felkészülés a vállalkozói létre, gondolkodásmódra, problémák megoldására, szabadságra és felelősségre.

 

Ezen a programon fel tudod építeni a kezdő vállalkozásodat, hogy amikor tevőlegesen benne vagy, biztonságban, otthonosan érezd magad benne. Látni és érezni fogod, hogy mit miért csinálsz, mennyire állsz a célodhoz képest, és minden helyzetben magabiztos vállalkozóként tudsz jelen lenni. Üzleties hozzáállásod, vállalkozói szemléleted egy teljesen más világra nyit kaput, ami tele van lehetőségekkel, kihívásokkal, felelősséggel, szabadsággal, kreativitással, tanulással és tapasztalattal, a saját egyedi és megismételhetetlen vállalkozói utadon.

 

Utasi Melinda NŐügy Pénzügy

Utasi Melinda vagyok, vállalkozásfejlesztési és pénzügyi tanácsadó. Ügyfeleim azt mondják, hogy szerethetően, érthetően beszélek a pénzügyekről. Hétköznapi, gyakorlati példákkal segítek megérteni a vállalkozás működését.

Vállalkozói öntudat programról:

  • 4 alkalmas
  • online vagy offline találkozók

A Vállalkozói öntudat program ára: 72.000 Ft

 

Vásárlás folyamata: a szolgáltatásomat online, ezen a felületen meg tudod vásárolni. A vásárlás után felveszem veled a kapcsolatot e-mailben. Ha kérdésed lenne, akkor a Utasi Melinda oldalon tudsz üzenetet írni nekem: https://nokaneten.hu/project/utasi-melinda/

 

Nők a Neten megjegyzés, a szolgáltatás megvásárlásának folyamata: A megvásárolt termék közvetített szolgáltatás. A szolgáltató vállalkozó munkanapokon 24 órán belül értesül e-mailben a szolgáltatás megvásárlásáról. Ezután veszitek fel a kapcsolatot a vállalkozó által megadott módon. Felelősséget a szolgáltató vállalkozó vállal a szolgáltatásért. Viszont amennyiben kérdésed vagy panaszod van a szolgáltatással kapcsolatban, kérjük jelezd azt a hello@nokaneten.hu e-mail címen!

 

A vállalkozói öntudat felkészülés a vállalkozói létre, gondolkodásmódra, problémák megoldására, szabadságra és felelősségre.

Tarts velem!

 

Vállalkozói öntudat program

72.000 Ft