Barion Pixel

Hosszú távra szóló, értékes ajándék

Baba köszöntéshez, keresztelőre, ballagásra, születésnapra, ünnepi alkalmakra, írásos, egyedi borítóval ellátott, 10-15 oldalas, emailben átadott számmisztikán alapuló elemzés, mely maradandó és különleges ajándék.

16.000 Ft

Amikor megszületünk, egy „energetikai batyut” is hozunk magunkkal mindannyian.A családba most érkezett pici gyermeknek is van már ilyen útravalója, mely elkíséri, segíti Őt ebben a Földi létben, hogy megtapasztalja, megélje, amiért érkezett.

Erre a „batyura”, születési számaink és nevén keresztül kaphatunk rálátást a számmisztikai elemzésből. Az elemzést olvasva, a szülők számos megértést kaphatnak gyermekük pici korától, kiskamasz korán keresztül, és a felnőtt életére vonatkozóan is. Megismerhetik erősségeit, képességeit és igazán jól tudják terelgetni a gyermeket, már az útja korai szakaszától.

Felnőttnek ajándékozva, a születési dátum és a név elemzése, segít az önismereti úton, erősíti felelősségvállalást életünkért, rámutat a megajándékozottnak életfeladatára, belső mozgatórugóira, tanulási feladataira és arra, mi az, ami a mindennapokban segíti őt a haladásban. Majd az új kezdethez, az elkövetkezendő 1 évhez, egy részletesebb útmutatást is ad Számára, melyből erőt meríthet bármikor az év folyamán.

Egyedi, az Ünnepelthez illő borító készül az elemzéshez. Egyedi igények is lehetnek ezzel kapcsolatban. Szerepelhet saját fotó, jókívánság, idézet is.

8 éve készítek számmisztikai elemzéseket és ennél régebben foglalkozom az alternatív gyógyászat számos területével. Ezáltal az általam készített elemzések a számmisztikán túl plusz elemekkel is gazdagodnak. Mivel a számok által képviselt energiákhoz, jellemvonásokhoz társítani tudok Bach-virágokat, ásványokat, színeket, megerősítéseket, ezek közül is mindazt használom, amit az egyénnél helyénvalónak érzek.

Mindemellett befogadom és az elemzésben átadom a fentről, Univerzumtól érkező útmutatást is.

Ez egész életre szóló ajándék, nincs lejárati ideje!

Hosszú távra szóló, értékes ajándék

16.000 Ft