Barion Pixel

KÉT-ségből az EGY-ségbe tanulószoba

A tanulószoba egy meghitt, belső online tér, ahol biztonságban megfigyelheted és emelheted önmagad érzelmi és tudati szinten, kivonódva a külvilág sodró hatása alól.

15.000 Ft

A szobában, egy online térben körben ülve, számos segítő és támogató szakember érkezik, azért, hogy fogja a kezed, támogatást, útmutatást adjon az ÚJ Világ hajnalán. 

A támogatásodra itt levő szakemeberek mindegyike a Nők a Neten Központ tagja.

Az előttünk lévő korszakváltás óriási szintlépési lehetőség a Világnak, Neked. 

Az elmozdulásra felkészülünk testileg-lelkileg és szellemileg, hogy az érkező változást be tudjuk fogadni és immáron Újvilági Nőként ki tudjunk teljesedni abban.

  1. Minden hónap első hetében fényt gyújtunk az online térben. Élőben találkozunk online és ráhangolódunk a számmisztika, asztrológia, tarot és szikra kártyák segítségével a számunkra, Nők számára szóló aktuális témákra, kérdésekre, lehetőségekre. 
  2. Minden hónapban vendégelőadók érkeznek. Akik a Nők a Neten Közösség tagjai és olyan értéket teremtenek, adnak át, mellyel aktuálisan, az adott hónap energiáit figyelembe véve, a támogatásunkra vannak, emelkedünk velük és általuk.
  3. Minden hónapban, az adott hónap energiáinak megfelelően, fókuszba tesszük teendőinket, megtervezzük következő lépésünket. Érkeznek megerősítések, hanganyagok, a hónap témájához kapcsolódó gondolatvezető írások, előrevivő kérdések. Amiket figyelve, azt érzed majd, ez nagyon betalált, pont erre volt most szükségem.
  4. Indíts el boldogsághullámot! Mindannyian hatunk egymásra, ezért itt, a szobában, megengedett a posztolás, kérdés, kérés és minden olyan megnyilatkozás lehetséges, ami emelő hatással van a közösségre. Mert a kémia online is működik. Add és kapd!

A videók, élő bejelentkezések, posztok, a klub fb csoportjába érkeznek, illetve lesznek írásos anyagok, melyeket emailben küldök el (ezzel a Nők a Neten olvasói táborának tagjává is válsz). 

Miért gyere? Íme pár segítő gondolat:

Észrevesszük-e az aktuálisan megtanulandó feladatokat vagy újra és újra megkapjuk?

Hogyan vizsgázunk az Új korszak hajnalán rugalmasságból, alkalmazkodásból? 

Le tudjuk-e tenni, át tudjuk-e alakítani életünkben a régit, az idejét múltat? 

Le tudjuk-e tenni az új alapokat életünkben? Merünk-e másban gondolkodni?

Hogyan működtetjük az újonnan elindított folyamatainkat, szokásainkat? Mennyire tudunk kitartani az új mellett, az újban? 

Számos online és offline klubot álmodtam meg és vezettem az elmúlt 10 évben. Ezekben a testi-lelki-szellemi egészség volt a fókuszban minden esetben. 

Azonban eddig mindig EGYEDÜL adtam a támogatást.

Ebben az online szobában egy szakemberek által alkotott közösség támogatása a fő irány, az előremutató energia és a szoba minden résztvevőjének fontos szerepe van az együtt emelkedésben.

Tarts a Klubbal,mely megtart és emel!

KÉT-ségből az EGY-ségbe tanulószoba

15.000 Ft