Barion Pixel

Önismereti puzzle – Dr. Illés Nóra saját fejlesztése

Amikor megszülettél egy sok-sok ezer darabos puzzle-t kaptál a kezedbe. No nem kirakva! Az már a Te dolgod! Ráadásul a játék, mint tudjuk, időre megy.

40.000 Ft

Nem akarsz már több időt elvesztegetni az életedből.

A saját képed/életed kirakásával szeretnél foglalkozni, abban minél több elemet megfordítani, helyére tenni. Tenni mindezt játszva, KÖNNYEDÉN, egyszerűen.

A számmisztikai elemzésedből én látom a teljes képed. Mivel ott megmutatkozik a Sorsfeladatod, a belső motiváló erőd, ami úton tart, erősségeid, lehetőségeid, feladataid. Így a képed témája, címe már adott.

 

A Storyd, vagyis a Te eddigi élettörténeted mérföldkövei megmutatják, hogy hol tartasz életed kirakójával, miket fordítottál fel, abból milyen képrészletet raktál ki és hol van még hiányzó terület. 

 

Ezért, ha azt szeretnéd látni, 

 • merre tovább, hogy jól csináld, 
 • mi legyen a következő lépésed, amivel nem hiábavaló a próbálkozás, az összeillesztés
 • mik voltak az eddigi mintáid, technikáid, amivel játszottál
 • hol érdemes stratégiát váltani és másképp figyelni a kirakókat az életedben
 • meglátni az eddig kirakott képrészleteidet, abban gyönyörködni, 
 • mindeközben azt érezve, hogy az élet csodás játékában nem futsz ki az időből, 

akkor én meg tudom mutatni neked ezt a képet, a TE képed.

 

Hogyan történik az Önismereti puzzle elkészítése?

 

 • Miután megvásároltad az önismereti puzzle-t, emailben felkereslek.
 • Elkérem a születési dátumod és a teljes mostani neved, ezekből látom a számmisztika segítségével az adottságaid, a sorsfeladatod, a tapasztalást, amiért erre a Földi életre érkeztél. 
 • Illetve megkérlek arra, hogy írd le vagy mond fel hangüzenetben életed story-ját, eddigi mérföldköveit. (ehhez ebben az első emailben adok támpontokat) 
 • Ezekből látom, mi az, amit eddig megtapasztaltál.
 • Ez a story az én fejemben egy átlátható rendszerben áll össze, amit papírra vetek és majd neked is átadok. Már ez a rész is óriási rálátást, rendet, egyértelmű dolgokat mutat meg neked, ott is, ahol káoszt érzetél, gondoltál és láttál.

 

Tehát a két dolog: 

 1. számmisztikád + eddigi tapasztalataid 
 2. festik fel a Te puzzle-ed.

 

Ez a színes kép valóban elkészítésre kerül elemzésed után, intuícióm használva, kreatív módon, abszolút Rád szabva.

 

Bemutatom Neked Életed kirakósát!

 

 • Ezután egy előre egyeztetett időpontban, online, 30 percben be is mutatom, el is mondom, feltárom ezt az egyértelmű képet, amit a jövőben tovább tudsz használni, rajzolni, kirakni.
 • A kép és a hozzá tartozó dokumentum a konzultációt követően kerül átadásra emailben.

 

Ki vagyok Én, aki az Önismereti Puzzlet elkészítem számodra?

 

VÁLLALKOZÓ NŐ ÉS STÍLUSA

 

Dr. Illés Nóra vagyok, segítő és támogató szakember, aki a tudományt és a szellemi, spirituális tudást ötvözi hivatásában. A hozzám forduló embert test-lélek-szellem egységeként komplexen nézem és támogatom.

Egészségügyi szakemberként 2005 óta látok rá emberi sorsokra nap-mint nap. Látom milyen következményekkel jár az, amikor az emberek nem hallják meg a Lelkük szavát, magukra erőltetnek utakat, helyzeteket, kapcsolatokat. Amikor nem engedik meg maguknak a lassítást, a kikapcsolást, az időt a töltődésre, az önmagunkhoz való kapcsolódásra. Mígnem ’valami’ történik életükben és elérkeznek ahhoz a ponthoz, hogy ez így nem mehet tovább, máshogy kellene tenni, élni. Ekkor kezdik keresni a válaszokat a HOGYANokra.

2010 óta foglalkozom önismerettel, sorsismerettel, alternatív medicina számos területét megismertem, tanultam és kipróbáltam. Van, ami a mindennapjaim részévé vált, ilyen például a Bach-virág terápia és a különböző meditációs technikák. 

A számmisztika 2015 óta segíti munkám, az emberekre való rálátást. Ezen a területen is Mester vizsgát tettem. A karmakör számmisztikai elemzést egyedülálló módon céges, vállalkozói környezetben is alkalmazom és bemutatom vezetőknek és a dolgozóknak a csapatépítőkön. Ezzel támogatva az ott dolgozók megértését: Fontosak, értékesek, képesek, hatással vannak. A kör segítségével látják szerepüket, látják egymással való kapcsolataikat és ez megértést, a fejlődés lehetőségét adja meg számukra. 

Az Önismereti Puzzle 2023-mas saját fejlesztésű, számmisztikán alapuló módszerem, melyben ötvözöm eddigi tapasztalásaim, tudásom is és adom át ezt neked a legnagyobb szeretettel.

 

Ügyfélvisszajelzés:

„Nemrég beneveztem az Önismereti Puzzle-re. Mivel Nóri munkássága számomra mindig csak jót hozott, nem volt kérdés, hogy a kirakós programja is érdekel. Megírtam a saját storymat, ami valójában már önmagában egy önismereti út és hozott felismeréseket magammal kapcsolatban, de ami ezután jött, arra nem számítottam. Nórinak írtam, hogy ne haragudjon ezért a nagy katyvaszért, amit elé borítottam, bíztam benne, hogy tud vele valamit kezdeni. 😀 Kihozta és elémtárta életem nagy kirakósát, ahol már nem egy nagy katyvasz van, hanem egy rendszer, amiben látom, hogy igenis vannak összefüggések. Ez az én életem!!! Elképesztő volt látni, ahogy összefüggnek a tapasztalataim a számmisztikámmal. Megleltem ezáltal a miértet az életemben, hogy én miért is vagyok itt ezen a földön. Bármit is teszek, tettem, amögött mi az az érték, amit folyton folyvást képviselek. Megadta a bátorságot, hogy merjem tovább folytatni az utat, ami immár nem egy katyvasz. Hálás vagyok érte! Mindenképpen ajánlom, ha szeretnél tisztán látni és nem akarsz még éveken keresztül kapizsgálni valamit a sötétben. Sőt akkor is ajánlom, hogy az életed azon pontján állsz, amikor úgy érzed, hogy nem akarsz hiábavaló, felesleges időt eltölteni hülyeségekkel.”

Nagy Ági

 

Mennyibe kerül az Önismereti Puzzle?

ÁRA: 40.000 Ft, amely tartalmazza 

 • a Te sorsmissziód leírását, belső motivációd, eszközeid, lehetőségeid számmisztika tükrén keresztül
 • a storyd rendszerbe foglalását
 • a színes kép, puzzle elkészítését, megszerkesztését
 • 30 perces konzultációt, amely során szóban is átadom az önismereti puzzle-t

 

Garancia:

Szándékom, hogy minden tudásom, tapasztalatom és a képkészítés közben érkező útmutatások, a lehető legtöbbet adják a Te életedhez, ezért lelkiismereti garanciát vállalok az önismereti puzzle átadása mellé.

 

Nők a Neten megjegyzés, a szolgáltatás megvásárlásának folyamata: A megvásárolt termék közvetített szolgáltatás. A szolgáltató vállalkozó munkanapokon 24 órán belül értesül e-mailben a szolgáltatás megvásárlásáról. Ezután veszitek fel a kapcsolatot a vállalkozó által megadott módon. Felelősséget a szolgáltató vállalkozó vállal a szolgáltatásért. Viszont amennyiben kérdésed vagy panaszod van a szolgáltatással kapcsolatban, kérjük jelezd azt a hello@nokaneten.hu e-mail címen!

 

Önismereti puzzle – Dr. Illés Nóra saját fejlesztése

40.000 Ft