Barion Pixel

ÁRAZNI vagy INGYEN ADNI

Szerző: | jan 31, 2023 | Nők a Neten Business, Utasi Melinda

Nagyon felbosszantott, és ami felbosszant, azon el kell gondolkozni, mert azon van munka, hiszen ami számomra természetes, az más számára nem biztos, hogy az.

Már többször jött velünk szembe az a kérdés, vélemény, javaslat: miért nem adjuk ingyen a központ tagságot?

Itt, erről a tagságról van szó: https://nokaneten.hu/kozpontok/

Ezt szeretnénk körbe járni.

Értjük, hogy a mai világban mindent ingyen várunk, ingyenes anyag innen-onnan.

Sőt! Egy hónapja hallottam egy nagyon intelligens embertől, hogy végre el fog következni az, hogy sokkal többet fognak adni ingyen, megosztani, hogy túlélje a világ ezt a válságot, amiben vagyunk. Az energiaválság, társadalmi válság, szociális válság, ….

Mi véleményünk az, hogy értékválság van és ez kar-karöltve jár az önbizalom és önértékelés válságával, önállóság hiányával. Ha ingyen adunk mindent, az nem fogja kialakítani azt a fajta gondolkodásmódot, váltást, hogy ami számomra értékes, azért hajlandó vagyok fizetni.

És itt egy nagyon fontos folyamat és fontos pont: AMI SZÁMOMRA ÉRTÉKES.

Eddig a pontig el kell jutni, nagyon-nagyon sok önvizsgálattal, önreflexióval, önkritikával, és kívülről érkező visszajelzésekkel. És ha tudom, hogy számomra mi az értékes, akkor nem tud bántani vagy befolyásolni, ha valaki mást mond, gondol.

Ha saját környezetemre vagy a világra gondolok, elég messze vannak ettől.

Önazonosságtól, önismerettől, önértékeléstől, és az önállóság ebből következik.

Miért nem adjuk ingyen a központok tagságát?

Erre a rövid válasz az, MERRT TUDJUK, HOGY MILYEN ÉRTÉKET KÉPVISEL!

Ezeket a központokon és a Nők a Neten 1,5 éve dolgozunk együtt.

Előtte összesen 54 év vállalkozói tapasztalatot tudhatunk magunkénak, 3-an.

Már önmagában ez is óriási érték.

Ehhez jön még az a tudás, amit tanulás és tapasztalat útján megszereztünk, eddig.

Ezt mi mind összetettük, egymást inspirálva egy olyan új dolgot tudtunk létrehozni, megalkotni, ami jelenleg egyedülálló.

A jelenlegi célunk nem az, hogy ebből hirtelen és gyorsan meggazdagodjunk. Ez egy téves látásmód.

A mi célunk elsődlegesen az, hogy másoknak segítsünk, hogy a költségeket, energiát, időt, tudást megosszuk egymással és ezáltal fejlődjön mindenki. Hogy végre a minőségi növekedés váltsa fel a mennyiségi növekedést, hogy az értékek a helyükre kerüljenek közösségi és egyéni szinten egyaránt.

DE! Vállalkozókként, és olyan emberekként, akik ismerik a saját értékeiket és azt az értéket, amit közösen létrehoztunk, nem fogjuk ingyen adni.

Mert mi is beletettük és beletesszük az időnket, energiánkat és a pénzünket, előre.

Most év végén összegeztük, hogy jelenleg, pénzügyileg, munka és idő befektetéssel hol állunk.

Az összegzés jól mutatja, nagyon nincs megfizetve az ellenérték.

Viszont mi hiszünk a közösségi szakmai weboldalban, a termékeinkben, szolgáltatásainkban, központokban, amit létrehoztunk, felépítettünk, és ettől függetlenül is FOLYTATJUK TOVÁBB!

Ingyen biztosan nem!

Ez az önmagunkból kiinduló és a Nők a Neten közös válasza is.

Ennek egyik alapja, hogy minden tag ismerje a saját értékét, és ne felismerje, beismerje, hanem ISMERJE, HASZNÁLJA, KÉPVISELJE.

A Nők a Netent úgy alkottuk meg, hogy az a közös értékrendre épüljön.

És egy vállalkozó nem tudja képviselni az értékeit annál jobban, mint hogy az ÁRAIT jól megállapítja, hangsúlyozza, képviseli.

A központokba olyan tagokat várunk és vannak már itt, akik mindezt tudják.

Itt az ügyfeleinknek ingyen nem szeretnénk semmiféle terméket vagy szolgáltatást adni, mert tisztában vannak azok értékességével.

Elvárjuk a tagoktól, hogy ismerjék az értékeiket, mertjék azt vállalni, felvállalni, így az ellenértéket is képesek elfogadni, befogadni.

Aki nem így gondolkozik, azzal sincsen semmi probléma, mert nem csak egy féle megoldás létezik, a matematiakai példákban sem , a túlélésre, változásra, alkalmazkodásra sem.

De mi ezt az utat képviseljük.

Mégegyszer: miért nem adjuk ingyen?

MERT Vállalkozókként, és olyan emberekként, akik ismerik a saját értékeiket és azt az értéket, amit közösen létrehoztunk, nem fogjuk ingyen adni. Mert mi is beletettük és beletesszük az időnket, energiánkat és a pénzünket, előre.

Az a célunk, hogy aki ide csatlakozik, és elfogadja azt a MEGOLDÁST amit ez a közösségi weboldal képes nyújtani, azt értékelje annyira, hogy az ellenértékét is megfizeti, higgyen abban, hogy az értékrend alapú rendszerek fogják a világunkat fenntarthatóvá tenni.

Ezzel is hozzájárulva a fejlődéséhez, ami itt végbemegy.

Amit ingyen adnak, annak nincsen értéke, súlya. Az nem késztet arra, hogy elgondolkozzon és döntést hozzon, hogy MEGÉRI EZ NEKEM, VAGY NEM?

És amikor feltesszük magunknak azt a kérdést, hogy megéri-e nekünk, akkor a saját értékrendünket pörgetjük végig ezen.

Miért éri meg a központokba belépni és a közösség tagja lenni?

• Mert költséghatékony

• mert időhatékony

• mert energiahatékony

és az a közösség, ami itt van, olyan erővel és hatással bír, ami garantáltan fejlődést fog beindítani, generálni, folytatni, a tagok életében.

Honnan tudjuk ezt?

A mi életünkben is folyamatos fejlődést hoz, minden egyes új tag, aki belép, és mi is fejlődést, támogatást nyújtunk számára. Minden egyes tagnak.

És ez az a hatás, ez az az erő, ez az az energia, ami ezt az egészet jobbá, még jobbá teszi, ennek van ÁRA!

De az ellenérték is visszajön, mindenki, aki itt van, ha hajlandó ebbe beletenni időt, energiát, pénzt.

És aki azért nem jön ide, mert nincsenek neki elég sokan, csatlakozzon később, amikor már sokan lesznek, mert biztosan így lesz.

Nem ez a lényeg, hanem az, hogy az értékrendjét tudja, vizsgálja meg,

• hogy belefér-e ez, vagy nem,

• akar-e ezzel azonosulni, vagy nem,

• akarja-e beletenni a közösségbe a saját energiáját, értékét,

• hogy ezáltal még magasabb szinten működjön a közösség.

Ha részese szeretnél lenni ennek az értékrendnek és fejlődésnek, csatlakozz bátran!

Közelgő események:

Aktualitások:

December 1. „Légy a pillanat varázsában!”

Az Adventi Naptárad első zsebében megbújó papírlapon a következő állSzámodra: A Jelen Pillanat Ő adja az ÉLETÖRÖMET. Ahhoz, hogy ezt a valódi életörömet megérezzük, megnyugvás állapotát kellelérni. Varázslatos pillanat, amikor nem csak nézzük, hanem LÁTJUK is...

Tudásmegosztó weboldal – 1. állomás

Legyen a Nők a Neten Közösségi Weboldal a női vállalkozók Facebook-ja! Viccesen hangzik? Pedig mi komolyan gondoljuk és már 1 éve komolyan dolgozunk ezen. Milyen állomásokon keresztül jutottunk erre az elmúlt években, az üzleti együttműködésünkkel? Miért tudjuk, hogy...

Női szerepeink szikrái

Mi nők sokan, sokszor napról napra éljük az életünket. Telnek-múlnak a napok, robotüzemmódban csináljuk a feladatainkat. Sokszor elveszünk a szerepeink sokaságában.Különböző szerepeinkben, különböző elvárásoknak, külső mércének igyekszünk megfelelni. Nők vagyunk,...

Mikor válsz VALÓDI vállalkozóvá? – Személyes gondolataim a témáról

Mikor válsz VALÓDI vállalkozóvá? Elég egyszerű a válasz szerintem: amikor felelősséget vállalsz! Felelősséget vállalsz a saját sikereidért és kudarcaidért. Ha valami nem sikerül, azért SOHA ne hibáztasd a külvilágot! Ha pedig sikerült valami, akkor köszönd meg...

Vállalkozás: Alkotás szabadsága és a racionalitás

Érezted már azt, hogy az alkotás öröme felszabadító, mámoros érzés, viszont a vállalkozási szabályok, kötöttségek ijesztőek? A vállalkozás lényege pont ebben rejlik: az ALKOTÁS SZABADSÁGA és a RACIONALITÁS  KÖTÖTTSÉGEK kettőssége. A vállalkozás egy keret, amely...

ÁRAZÁS-Ingyen adni valamit

Nagyon felbosszantott, és ami felbosszant, azon el kell gondolkozni, mert azon van munka, hiszen ami számomra természetes, az más számára nem biztos, hogy az. Már többször jött velünk szembe az a kérdés, vélemény, javaslat: miért nem adjuk ingyen a központ tagságot?...

Szemléletváltással a halogatás ellen 

Voltál már úgy, hogy nehezedre esett nekiállni az előtted tornyosuló feladatoknak és csak tologattad magad előtt, közben nyugtatgattad magad, hogy majd holnap megcsinálod? És holnap mit mondtál magadnak? Ha érezted már ezt, akkor nálad is felütötte a fejét a...

2 év, ami összesen 57 év

Kedves Vállalkozónő társunk! A Nők a Neten 2023. április 2-án 2 éves lett! Ezen csodás alkalom kapcsán szeretnénk megmutatni, hogy milyen fejlődésen mentünk át azért, hogy a szolgálatodban legyünk NEKED és sok másik vállalkozónő társadnak azzal, amit alkottunk. Az...

Nincs kőbe vésve!

Nincsen kőbe vésve! Többször kaptuk már meg kérdésként, hogy a Központhoz való csatlakozás után, a tagoknak van-e lehetőségük a miniweboldalaikon változtatni? Természetesen van lehetőség, hiszen nincsen kőbe vésve. A mai napját is azzal töltötte Ági, hogy több tagunk...

Jó lappal a kézben

„Jó lappal a kézbenbárki tud nyerni,de rosszal csaka legjobb játékosok„ Axel Rode Az ÉLET persze nem szerencsejáték, mégis üzen ez a gondolat Jó lappal a kézben az ember arcát süti a nap, boldognak, elfogadottnak, szerencsésnek érzi magát. A tudatosságra igenis, ekkor...
.

Kövesd és lájkold a közösségi média oldalainkat a friss információkért!

Csatlakozz a több száz fős inspiráló vállalkozónői Facebook csoportunkhoz:

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

MI A KÜLÖNBSÉG A VÁLLALKOZÁSODON ÉS A VÁLLALKOZÁSODBAN DOLGOZNI?

Tudd meg az ingyenes Önindító programból!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu