Barion Pixel

ÁRAZNI vagy INGYEN ADNI

Szerző: | jan 31, 2023 | Utasi Melinda

Nagyon felbosszantott, és ami felbosszant, azon el kell gondolkozni, mert azon van munka, hiszen ami számomra természetes, az más számára nem biztos, hogy az.

Már többször jött velünk szembe az a kérdés, vélemény, javaslat: miért nem adjuk ingyen a központ tagságot?

Itt, erről a tagságról van szó: https://nokaneten.hu/kozpontok/

Ezt szeretnénk körbe járni.

Értjük, hogy a mai világban mindent ingyen várunk, ingyenes anyag innen-onnan.

Sőt! Egy hónapja hallottam egy nagyon intelligens embertől, hogy végre el fog következni az, hogy sokkal többet fognak adni ingyen, megosztani, hogy túlélje a világ ezt a válságot, amiben vagyunk. Az energiaválság, társadalmi válság, szociális válság, ….

Mi véleményünk az, hogy értékválság van és ez kar-karöltve jár az önbizalom és önértékelés válságával, önállóság hiányával. Ha ingyen adunk mindent, az nem fogja kialakítani azt a fajta gondolkodásmódot, váltást, hogy ami számomra értékes, azért hajlandó vagyok fizetni.

És itt egy nagyon fontos folyamat és fontos pont: AMI SZÁMOMRA ÉRTÉKES.

Eddig a pontig el kell jutni, nagyon-nagyon sok önvizsgálattal, önreflexióval, önkritikával, és kívülről érkező visszajelzésekkel. És ha tudom, hogy számomra mi az értékes, akkor nem tud bántani vagy befolyásolni, ha valaki mást mond, gondol.

Ha saját környezetemre vagy a világra gondolok, elég messze vannak ettől.

Önazonosságtól, önismerettől, önértékeléstől, és az önállóság ebből következik.

Miért nem adjuk ingyen a központok tagságát?

Erre a rövid válasz az, MERRT TUDJUK, HOGY MILYEN ÉRTÉKET KÉPVISEL!

Ezeket a központokon és a Nők a Neten 1,5 éve dolgozunk együtt.

Előtte összesen 54 év vállalkozói tapasztalatot tudhatunk magunkénak, 3-an.

Már önmagában ez is óriási érték.

Ehhez jön még az a tudás, amit tanulás és tapasztalat útján megszereztünk, eddig.

Ezt mi mind összetettük, egymást inspirálva egy olyan új dolgot tudtunk létrehozni, megalkotni, ami jelenleg egyedülálló.

A jelenlegi célunk nem az, hogy ebből hirtelen és gyorsan meggazdagodjunk. Ez egy téves látásmód.

A mi célunk elsődlegesen az, hogy másoknak segítsünk, hogy a költségeket, energiát, időt, tudást megosszuk egymással és ezáltal fejlődjön mindenki. Hogy végre a minőségi növekedés váltsa fel a mennyiségi növekedést, hogy az értékek a helyükre kerüljenek közösségi és egyéni szinten egyaránt.

DE! Vállalkozókként, és olyan emberekként, akik ismerik a saját értékeiket és azt az értéket, amit közösen létrehoztunk, nem fogjuk ingyen adni.

Mert mi is beletettük és beletesszük az időnket, energiánkat és a pénzünket, előre.

Most év végén összegeztük, hogy jelenleg, pénzügyileg, munka és idő befektetéssel hol állunk.

Az összegzés jól mutatja, nagyon nincs megfizetve az ellenérték.

Viszont mi hiszünk a közösségi szakmai weboldalban, a termékeinkben, szolgáltatásainkban, központokban, amit létrehoztunk, felépítettünk, és ettől függetlenül is FOLYTATJUK TOVÁBB!

Ingyen biztosan nem!

Ez az önmagunkból kiinduló és a Nők a Neten közös válasza is.

Ennek egyik alapja, hogy minden tag ismerje a saját értékét, és ne felismerje, beismerje, hanem ISMERJE, HASZNÁLJA, KÉPVISELJE.

A Nők a Netent úgy alkottuk meg, hogy az a közös értékrendre épüljön.

És egy vállalkozó nem tudja képviselni az értékeit annál jobban, mint hogy az ÁRAIT jól megállapítja, hangsúlyozza, képviseli.

A központokba olyan tagokat várunk és vannak már itt, akik mindezt tudják.

Itt az ügyfeleinknek ingyen nem szeretnénk semmiféle terméket vagy szolgáltatást adni, mert tisztában vannak azok értékességével.

Elvárjuk a tagoktól, hogy ismerjék az értékeiket, mertjék azt vállalni, felvállalni, így az ellenértéket is képesek elfogadni, befogadni.

Aki nem így gondolkozik, azzal sincsen semmi probléma, mert nem csak egy féle megoldás létezik, a matematiakai példákban sem , a túlélésre, változásra, alkalmazkodásra sem.

De mi ezt az utat képviseljük.

Mégegyszer: miért nem adjuk ingyen?

MERT Vállalkozókként, és olyan emberekként, akik ismerik a saját értékeiket és azt az értéket, amit közösen létrehoztunk, nem fogjuk ingyen adni. Mert mi is beletettük és beletesszük az időnket, energiánkat és a pénzünket, előre.

Az a célunk, hogy aki ide csatlakozik, és elfogadja azt a MEGOLDÁST amit ez a közösségi weboldal képes nyújtani, azt értékelje annyira, hogy az ellenértékét is megfizeti, higgyen abban, hogy az értékrend alapú rendszerek fogják a világunkat fenntarthatóvá tenni.

Ezzel is hozzájárulva a fejlődéséhez, ami itt végbemegy.

Amit ingyen adnak, annak nincsen értéke, súlya. Az nem késztet arra, hogy elgondolkozzon és döntést hozzon, hogy MEGÉRI EZ NEKEM, VAGY NEM?

És amikor feltesszük magunknak azt a kérdést, hogy megéri-e nekünk, akkor a saját értékrendünket pörgetjük végig ezen.

Miért éri meg a központokba belépni és a közösség tagja lenni?

• Mert költséghatékony

• mert időhatékony

• mert energiahatékony

és az a közösség, ami itt van, olyan erővel és hatással bír, ami garantáltan fejlődést fog beindítani, generálni, folytatni, a tagok életében.

Honnan tudjuk ezt?

A mi életünkben is folyamatos fejlődést hoz, minden egyes új tag, aki belép, és mi is fejlődést, támogatást nyújtunk számára. Minden egyes tagnak.

És ez az a hatás, ez az az erő, ez az az energia, ami ezt az egészet jobbá, még jobbá teszi, ennek van ÁRA!

De az ellenérték is visszajön, mindenki, aki itt van, ha hajlandó ebbe beletenni időt, energiát, pénzt.

És aki azért nem jön ide, mert nincsenek neki elég sokan, csatlakozzon később, amikor már sokan lesznek, mert biztosan így lesz.

Nem ez a lényeg, hanem az, hogy az értékrendjét tudja, vizsgálja meg,

• hogy belefér-e ez, vagy nem,

• akar-e ezzel azonosulni, vagy nem,

• akarja-e beletenni a közösségbe a saját energiáját, értékét,

• hogy ezáltal még magasabb szinten működjön a közösség.

Ha részese szeretnél lenni ennek az értékrendnek és fejlődésnek, csatlakozz bátran!

Közelgő események:

Aktualitások:

2 év, ami összesen 57 év

Kedves Vállalkozónő társunk! A Nők a Neten 2023. április 2-án 2 éves lett! Ezen csodás alkalom kapcsán szeretnénk megmutatni, hogy milyen fejlődésen mentünk át azért, hogy a szolgálatodban legyünk NEKED és sok másik vállalkozónő társadnak azzal, amit alkottunk. Az...

Nincs kőbe vésve!

Nincsen kőbe vésve! Többször kaptuk már meg kérdésként, hogy a Központhoz való csatlakozás után, a tagoknak van-e lehetőségük a miniweboldalaikon változtatni? Természetesen van lehetőség, hiszen nincsen kőbe vésve. A mai napját is azzal töltötte Ági, hogy több tagunk...

Jó lappal a kézben

„Jó lappal a kézbenbárki tud nyerni,de rosszal csaka legjobb játékosok„ Axel Rode Az ÉLET persze nem szerencsejáték, mégis üzen ez a gondolat Jó lappal a kézben az ember arcát süti a nap, boldognak, elfogadottnak, szerencsésnek érzi magát. A tudatosságra igenis, ekkor...

A bátorság ahhoz kell

„A bátorság ahhoz kell,hogy a félelemne játsszon szerepetaz elhatározásokban.„Feldmár András Az elhatározás változással jár. A változással pedig felvállalom, hogy a jelen komfortzónámon kívül kerülhetek. Amikor a komfortzónán kívülre kerülés lehetősége megjelenik,...

A mentálhigiénés segítő több, mint egy megmentő

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy királylány, akit elrabolt a sárkány. Keservesen sírt szegény, mert az életét nem így akarta leélni. Aztán egy szép napon megérkezett a megmentője, akire oly nagyon várt. A hős a karjába kapta a királylányt, és biztosította...

Ha nem esel el, meghalsz…

A fenti mondatot egy ügyfelemnek mondta a síoktatója. Elmondása szerint nem ment könnyen a gyakorlás, és a legkardinálisabb pontja az oktatásnak az volt, hogy jól tudjon elesni. Az eleséssel ugyanis ki tudott kerülni olyan dolgokat, amelyek veszélyesek, vagy amelyekre...

Czinkóczi-Dori Szilvia – #nőkaneten

Mai főszereplőnk: Czinkóczi-Dori Szilvia, aki szépen sorban elvégezte a Nők a Neten programokat a legmagasabb szintig, avagy a Nők a Neten Mentorprogramig. Czinkóczi-Dori Szilvia /Sziszi/ vagyok, 2021-ben régóta dédelgetett álmom vált valóra azzal, hogy megnyitott...

Időpontfoglaló és a közösségi vállalkozói szemlélet

Épp egy izgalmas fejlesztésen dolgozom a Szolgáltatási Központban. Időpontfoglaló rendszert építek ki a Nők a Neten Közösségi Weboldal tagjainak. Ami izgalmassá teszi a mindennapokat az az, hogy épp egy másik projekt során is egy időpontfoglaló szoftvert tesztelek a...

December 15. „Értékrendem és célkitűzéseim vezetnek egyéni utamon!”

Ide tartozó Bach-virág: Vörösfenyő Az Adventi Naptárad tizenötödik zsebében megbújó papírlapon a következő áll Számodra: Csoda vagy! Miután az elmúlt napokban kalandoztunk a jövőben, tegnap ráláttunk félelmeink mellett, hogyan tudunk mozdulni, cselekedni, elindulni,...

December 14. „Belevágok, előrelépek!”

Ide tartozó Bach-virág: Bohócvirág Az Adventi Naptárad tizennegyedik zsebében megbújó papírlapon a következő áll Számodra: Bátorság Az elmúlt két napban a jövő irányába tekintettünk. E közben előfordulhatott, hogy beléd hasított a félelem érzése. Erre is van...
.

Kövesd és lájkold a közösségi média oldalainkat a friss információkért!

Csatlakozz a több száz fős inspiráló vállalkozónői Facebook csoportunkhoz:

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

Kérd az űrlap kitöltése által az ingyenes anyagot!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu