Barion Pixel

Valami újat csináltunk, hiszen nem működött a régi – 3. állomás

Szerző: | 2024.01.22. | Dr. Illés Nóra, Nagy Ágnes, Utasi Melinda, Van-e élet a közösségi médián túl?

Történetünk 3. állomásához érkeztünk. Kíváncsi vagy mi célból mesélgetünk Neked? Hogy tisztán lásd, miért Legyen a Nők a Neten Közösségi Weboldal a női vállalkozók Facebook-ja! Viccesen hangzik? Pedig mi komolyan gondoljuk és már 1 éve komolyan dolgozunk ezen.

Miért tudjuk, hogy ez lehetséges?

Meséljen a rólunk szóló cikksorozat, annak 3. állomása, mely visszavisz minket az időben, egészen 2022 év elejére.

Ma a harmadik állomást mutatjuk meg: WORKSHOPOK ÉS ELŐADÁSOK

A Nők a Neten történeketének előző állomása a KÖZÖSSÉPÍTÉS-ről szólt. Viszont van úgy, hogy az ember tervez és valahogy nem úgy alakulnak a dolgok, mint azt várja. Ez ugyanígy van a vállalkozó esetében is, így nálunk is hasonló történt.

Szerettük volna még több vállalkozót mentorálni és ebbe a projektbe hihetetlen mennyiségű időt és energiát tettünk. Viszont arra kellett rájönnünk, hogy másra van szükség.

Új út…

Meghirdettük első workshopunkat, az Évtervezőt. Ez egy izgalmas új terület volt, hiszen teljes mértékben online tartottuk egyszerre több résztvevőnek. A felvételt rögzítettük, majd 3 hónapon keresztül útontartó e-maileket biztosítottunk a résztvevők rendelkezésére. Heti szinten kaptak útravalót a hármasság jegyében.

Tehát egyik héten kaptak Nóritól egy vállalkozónőnek szóló levelet, majd Melindától a vállalkozással kapcsolatos útmutatót, majd a harmadik héten Ágitól az ügyfél vonatkozásában. A negyedik héten pedig egy hármas szakértői e-mailt, melyhez mind a hármunk hozzájárult. Izgalmas volt 3 hónapig kísérni a résztvevőket.

2022 tavaszán egy újabb tréninget tartottunk leginkább az ÁRAZÁS tekintéteben, immáron offline. A résztvevők egész napos workshop keretében dolgozhattak az új áraikon szintén a hármasság jegyében. Tehát egyrészt útmutatást kaptak lelkileg, hogy be tudják fogadni az új árakat, majd a vállalkozás szintlépése tekintében vizsgálódtak, a végén pedig megnézték azt is, hogy az ideális ügyfelük hogyan fogja befogadni és lelkesen kifizetni az új árat.

Egyébként ehhez van egy online anyagunk is, melyet nagyon kedvező áron tudsz megvásárolni: Árzás minitréning a neve és itt tudsz róla bővebb információhoz jutni: ÁRAZÁS MINITRÉNING

Néhány visszajelzés a tréning résztvevőitől, hogy kinek ajánlják az anyagot:

  • Minden olyan vállalkozónak,aki nincs teljesen tisztába önmagával
  • Induló vállalkozóknak, és „szintlépőknek”.
  • Legfőképp kezdő vállalkozóknak ,vagy akik elakadtak ..
  • Azoknak a nő ismerőseimnek, akik egyéni, kis-és nagyobb vállalkozást vezetnek. Szükséges, hogy a sikerességhez vezető úton veletek találkozzon.

Nyilvánosság

A workshopok után kaptunk egy felkérést Makai Mariannától, a Kecskemétimami főszerkesztőjétől, hogy zsűrizzünk Az év női példaképe 2022 Bács-Kiskun megye rendezvényén. 10 kiválasztott hölgy útját ismerhettük meg és határozhattuk meg, hogy kinek milyen díjat adunk oda a támogatók jóvoltából.

Mariannt idézve:

„Összefogással minden könnyebb lehet!”

És hogy az est ennyire remekül sikerült azt a Nők a Neten alapítóinak köszönhetem, hiszen őket kértem fel, hogy álljanak a pályázat mellé és segítsék munkájukkal a szakmai zsűrizést, de álmomba sem gondoltam, hogy 3 ilyen nagyszerű konferansziét is kapok, akik lehengerlően vezették le az ünnepélyes díjátadót!

-részlet a Kecskemétimami cikkéből

Mariann egy szenzációs cikk keretében foglalta össze a rendezvényt, melyet itt olvashatsz el: https://kecskemet.imami.hu/helyi-hirek/10-no-10-peldakep

Íme egy videó a rendezvényről:

Majd úgy döntöttünk, hogy tovább folytatjuk Mariannal az együttműködést, így meghívtuk egy riportra is, továbbá minden rendezvényünkön ő a fotós.

Beszélgetés Mariannal

Brandfotók

Elérkezettnek láttuk, hogy mindazt, amit a Nők a Neten képvisel képek formájában is láttassuk. Így felkértük Farkas Ágota stylistot és Petróczi Réka fotográfust, hogy egy brandfotózás keretében valósítsák meg álmainkat. Csodás fotók készültek, íme néhány ízelítőül:

Előadók lettünk

További két felkérés is érkezett az irányunkba, így lettünk előadói a kecskeméti Malom Center Fashion reggelijének, ahol abban a szerencsés helyzetben lehettünk, hogy mi mutathattuk be a Malom legújabb innovációját a Malom App-ot.

A nyár végén a budapesti Business Flow rendezvényének főelőadói voltunk, ahol már a mi innovációnkat mutathattuk be, a Nők a Neten Közösségi Weboldalt.

Valami újat csináltunk - Nők a Neten- Business Flow
Business Flow rendezvényén

Nyárzáró innovációnk, a Nők a Neten Közösségi Weboldal

Az új „termékünket” egy olyan közösség számára mutattuk be, akik hasonló értékrend szerint vállalkoznak, mint mi. Egy izgalmas hibrid (offline-online) rendezvényt tartottunk a Nők a Neten székhelyén, a kecskeméti Four Season by Sheraton szállodában.

Valami újat csináltunk - Nők a Neten- Új világi nők találozója
Újvilági Nők találkozója – Közösségi Weboldal prezentációja

2022. szeptemberétől pedig elindult a jelentkezés a Közösségi Weboldalunkra, melyre a mai napon is tudsz jelentkezni. 1 éven keresztül teszteltük élesben a rendszert, ami által kialakult a végleges koncenpció. Itt tudsz informálódni:

Egyébként a 3. állomás időszakában több workshopot is tartottunk kizárólag online, úgymint:

  • “Mit fognak szólni?” – Gátlások és megoldások az online megjelenésben, kommunikációban
  • Tükröm, tükröm mondd meg nékem, milyen Vállalkozó Nő vagyok e vidéken?
  • VÁLLALKOZÓNŐI EGYÜTTMŰKÖDÉS – lehetőségek Önértékelés, Pénz és Online megjelenés témában
  • Te is a Facebookra jársz dolgozni, avagy mitől leszel online vállalkozó? Előadás és beszélgetés
  • Hol vannak az online ügyfeleim, „uborkát szednek”?

Automatizálás mesterfokon

Minden workshopunkat a weboldalunkon vagyis a webshopunkon keresztül értékesítettünk és úgy döntöttünk, hogy ideje kintebb kacsingatni. Így elkezdtünk hirdetni a Facebookon.

Számunkra meglepő módon, mert ezen nem kellene meglepődni ugyebár, idegen vásárlók is akadtak. Viszont még mindig az ismeretségi és korábbi ügyfelkörünk tette ki a résztvevők kardinális részét.

A weboldalon szépen gyarapodtak a hírek, cikkek és blogbejegyzések.

Az emberek könnyedén tudtak jegyet venni a workshopokra a webshopon keresztül és örömmel használták az azokhoz kapcsolódó online kurzusokat és az útontartó hírlevélsorozatainkat.

Nagyon élveztük az automatizmusban rejlő szabadságot, melyet 2022. szeptemberétől már a Közösségi Weboldalunk tagjai is élvezhetnek.

Hogy mire jutottunk ezután? Mi volt a tapasztalás, hová léptünk tovább és miért?

A következő állomásnál kiderül!

Közelgő események:

Aktualitások:

Mesterséges Intelligencia: A Jövő Vállalkozóinak Eszköze

A mesterséges intelligencia (MI) már nem csak a tudományos fantasztikus filmek világában létezik; valós eszköz, amely forradalmasíthatja a vállalkozásodat. Különösen számodra, mint női vállalkozónak, új lehetőségeket kínálhat, segítve téged abban, hogy előnyre tegyél...

Elég jó vagyok

Amikor bizonytalan vagy, meg akarsz felelni magadnak vagy a környezetednek, óhatatlan érkezik a kérdés: Elég jó vagyok? Mentálhigiénés segítőként számomra az a fontos, hogy a kérdőjeled kiegyenesedjen. Hogy a bizonytalanság helyett bizonyosságod legyen abban: Elég jó...

Légy online is látható!

Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy az üzleti életben egy jó portréfotó nélkülözhetetlen. A vásárlók elsősorban személyhez kötődnek, ezért nagyon fontos, hogy már az első - akár online - találkozáskor jó benyomást kelts bennük és bizalmat ébressz a leendő...

A delegálás előnyei a virtuális asszisztens szemével

A delegálás egy idő után elkerülhetetlen annak érdekében, hogy egy vállalkozás/cég fejlődni tudjon. Továbbá egy mai vállalkozó/cégvezető vállát jelentős mennyiségű, kötelező adminisztratív, illetve marketing, pénzügyi, hr, jogi és egyéb asszisztenciát igénylő, továbbá...

Időt kérek!

Időt kérek! ...és kértek is többen tőlünk a 2024. március 7-én megrendezésre kerülő Női Vállalkozók Napján. Az idei évben meghívást kaptunk VIP kiállítóként részt venni ezen az eseményen és lehetőséget arra is, hogy 12 Vállalkozónő tudjon részt venni nálunk, velünk...

Hogyan építs hálózatot, ami téged szolgál?

Sikeres vállalkozónőként a hálózatod az egyik leghatékonyabb erőforrásod Amikor még csak szabadúszó szakfordítóként dolgoztam, szakmai hálózatot építettem: fordítóirodák és direkt ügyfelek, akiknek fordítottam, szabadúszó társak, akikkel együtt dolgoztunk egy-egy...

Miért építs közösséget?

Először is fontos tisztázni, mit jelent a közösség - manapság elterjedt az a szokás, hogy a követőtábort is közösségnek nevezzék. Az előbbiben egyirányú kommunikáció zajlik, azaz a véleményvezér, tartalomgyártó kommunikál a követői felé, míg az utóbbiban az...

Blog vagy videó?

Blogolni vagy videózni az online női vállalkozóként? Korunk nagy kérdése. Időszerű kérdés, hiszen a marketing és social media csapból folyamatosan ömlik a tanács: videózni, mert abban van az organikus elérés titka. Ezt én nem is vitatom, hiszen adatokkal alátámasztott...

Női vállalkozó vagy üzletasszony?

Női vállalkozó vagy üzletasszony? A magyar vállalkozói kultúra 30 éves, így a fogalmak mögötti tartalom nem elég stabil. Ez azt eredményezi, hogy a hétköznapi élet és a szakmai élet kifejezései nem mindig fedik egymást és félreértéshez vezet. A vállalkozói életben...

Hogyan hozz jó döntést?

Kutatások szerint 10 ezer és 35 ezer döntést hozunk egy átlagos napon. A női vállalkozókről nem készült külön kutatás, de biztos vagyok benne, hogy ennek a dupláját. Amikor tüzet oltasz a vállalkozásodban, lehet, hogy a tripláját. Emiatt gyakran érezheted azt, hogy a...

Kövesd és lájkold a közösségi média oldalainkat a friss információkért!

Csatlakozz a több száz fős inspiráló vállalkozónői Facebook csoportunkhoz:

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

MI A KÜLÖNBSÉG A VÁLLALKOZÁSODON ÉS A VÁLLALKOZÁSODBAN DOLGOZNI?

Tudd meg az ingyenes Önindító programból!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu