Barion Pixel

Anna rovata: Bemutatkozás

Szerző: | jan 28, 2022 | Anna rovata

Nők a Neten: Anna az a Hölgy, aki a Ti szemetek lesz a következő időszakban. Együttműködésre hívtuk meg, mert személyisége roppant szívmelengető, alázatossága pedig példa értékű, no meg jól is tud írni. Anna a Nők a Neten Komplex Vállalkozói Kurzusunkat aktívan dolgozza fel a következő időszakban és hasznosítja a mindennapokban. Erről folyamatosan beszámol Nektek/Nekünk hétről hétre: milyen gondolatokkal indult neki, mit vár tőle, milyen eredmények bontakoznak ki általa a vállalkozásában.

vetkezzen Anna bemutatkozása:

Kőtörő-Sleisz Anna vagyok, online vállalkozástámogató, szövegíró. Ahogy sok nőtársam, emellett én is több karral egyensúlyozom nap mint nap, édesanya, feleség, háziasszony mivoltomban. 

Február elején ünneplem vállalkozásom 1 éves születésnapját. Mint annyian mások, én is csupa kétellyel vágtam bele a szabadúszó életmódba, de úgy éreztem, képtelen vagyok alkalmazottként megteremteni azt a harmóniát, amire vágytam. Édesanyaként elsők a gyermekeim, azonban a saját igényeimet sem szerettem volna már elhanyagolni. Vállalkozóként kiteljesedhettem a munkában és magánéletben is, habár ez a kettő valahol mégis összeér. 

Mindig örülök, ha vállalkozónőktől tanulhatok, és keresem is a lehetőségeket, hiszen akár gyermekkel vagy gyermek nélkül, mi nők mégis néha szavak nélkül, pillantásokból, gesztusokból megértjük a másikat. 

A Nők a Neten ezért érintett meg már az első alkalommal, mikor megismertem Melindát, Nórit és Ágit. A hármas szám egyébként is közel áll hozzám, hiszen két lánytestvér mellett a hármas szövetség számomra csupa pozitív üzenetet hordoz. 

2022-re komoly célkitűzéseket tettem, lassan 1 év után szeretnék szintet lépni a vállalkozásomban és tudatosabban teremteni, élni a lehetőségekkel.

Köszönöm, hogy itt lehetek, ebben a remek közösségben. 

Anna elérhetőségei:

Facebook oldala: https://www.facebook.com/kotorosleiszanna.online.tamogato

Weboldala: https://online-asszisztencia2.webnode.hu/

.

Kövesd és lájkold a közösségi média oldalainkat a friss információkért!

Csatlakozz a több száz fős inspiráló vállalkozónői Facebook csoportunkhoz:

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

Kérd az űrlap kitöltése által az ingyenes anyagot!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu