Barion Pixel

Valami új – Nők a Neten Kurzus

Szerző: | febr 4, 2022 | Anna rovata

Anna rovata – 2. rész

2022 rengeteg változást hozott az életembe, pedig még csak január van. Habár sosem voltam az az előretervező – mindig aggódtam, hogy úgysem sikerül -, ebben az évben ez az egyik dolog, amin változtatni fogok. Tervezek. 

A Nők a Neten kurzusa valami olyasmi számomra, mint a magánéletemben az a nyaralás, amire egész évben vártam. Csak itt most nem kell visszaszámolnom a hónapokat, napokat. Izgatottan vágok bele!

Mikor valami újba kezd az ember, ráadásul tanulásba, vannak bizonyos elvárásai ezzel szemben. Én még látatlanul írom ezeket a sorokat, azaz, még nem olvastam bele a kurzus leckéibe. Ez a bejegyzés azért születik, hogy lássam, milyen elvárásokkal indultam neki, és milyen élményekkel, tapasztalatokkal zártam az egyes leckéket és az egész tananyagot is.

Mit várok a kurzustól?

2021 február eleje óta vállalkozom, és már jól látom a nagyobb elakadásaimat. Árazásban, vállalkozói önbizalomban biztosan megerősödésre lenne szükségem, emellett tudatosabban vállalkozni is célom. 

Így, a három területből kettő biztosan releváns számomra. Ági témaköre pedig szerintem egyszerűen elengedhetetlen számomra, így, bár alaptudással rendelkezem, biztos vagyok benne, hogy tud újat mutatni, nem is keveset!

A kurzus végére egy magabiztosabb, határozottabb Annát látok lelki szemeim előtt, aki nem dadogva és halkan mondja ki az adott árat, és árajánlat előtt nem írja át egyszer sem a meghatározott díjat mert tisztában van a saját értékével. A kurzus utáni Anna nem kételkedik saját szakértelmében, s mivel az árazás lehetővé fogja tenni, végre befizet további olyan kurzusokra, melyek frissen tartják tudását, és elősegítik szakmai fejlődését. Mert fejlődni mindig van hova. 

Ez nem egy egyenesen felfele tartó út, hanem olyan, amely kacskaringós, rengeteg választási lehetőséggel és nincs rossz választás, abban az esetben, ha előre választunk és nem visszafelé lépkedünk. Maximum meg lehet állni egy helyben, és szét lehet nézni. Nem kell lélekszakadva törtetni. Kényelmes tempóban jó járni a saját utunkat. Én úgy érzem, a Nők a Neten kurzusa ezt adja. Három csodás útitársat, akik nem engedik, hogy visszaessek, leguruljak. Azonban ehhez én is kellek. Mert nélkülem, a saját akaratom, változtatási szándékom nélkül nem sikerülne. 

Belevágok hát!

Anna

Tarts velem és vedd birtokba Te is a Kurzust: https://nokaneten.hu/nok-a-neten-online-kurzus-kezdo-vallalkozoknak/

.

Kövesd és lájkold a közösségi média oldalainkat a friss információkért!

Csatlakozz a több száz fős inspiráló vállalkozónői Facebook csoportunkhoz:

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

Kérd az űrlap kitöltése által az ingyenes anyagot!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu