Barion Pixel

Bükki Tamara – #nőkaneten

Szerző: | dec 27, 2021 | #nőkaneten

Van egy Hölgy, aki forgószélként jött az életünkbe és elsöprő szenvedélyével mindannyiunkat levett a lábáról. Ő nem más, mint Bükki Tamara, alias Tamka, a Tamka desing ruházati márka megálmodója.

A szavak, amik róla jutnak eszünkbe:
ENERGIA, TŰZ, ELSZÁNTSÁG, SZENVEDÉLY, SZÍNEK ÉS KREATIVÁTÁS

Minden Támogató Programon és Mentor Programunkon résztvevő Vállalkozónő, így Tamara is, a 2022-ben elinduló Online Együttműködési Irodánk tagjává is vált ezzel a közös munkával. Így Ő már a mi védőhálónk megtartó és emelő hatását élvezi.

Szenzációs ruhakölteményeket alkotott a Bács-Kiskun megyei motívumokból, melyet a Facebook oldalán is megtekinthettek.
Tamara a képzelőereje segítségével egyedi ruhákat tervező csupaszív márkát hozott létre. A különleges ruhákat hasonlóan egyedi tervezésű cipők és táskák egészítik ki, hogy teljes legyen a Tamka összhang.

Ha bármilyen módon tudtok hozzá kapcsolódni, keressétek őt bizalommal!
Fantasztikus energiája van és amit egyszer a fejébe vesz, azt létre is hozza, kétség nem fér hozzá.
Facebook oldala: https://www.facebook.com/TamkaDesign

Ismerd meg és vedd meg Te is a Nők a Neten Támogató Programot, kerülj szoros kapcsolatba ezáltal a vállalkozásoddal, hogy időmenedzsmentben, pénzügyileg és online is sikeres legyél:

Nők a Neten - Támogató Program

KEZDD OTT, AHOL TARTASZ:

  1. szint: Rakd le az alapokat, gondold újra a vállalkozásodat, indítsd el, ha kezdő vagy: a Komplex Vállalkozói Kurzus biztosítja számodra a szintlépéshez szükséges biztos alapokat.
  2. szint: Ha számodra fontosak a jó alapok, amire mindig támaszkodhatsz + kell a RÁD és a vállalkozásodra szabott teljes körű szakértői áttekintés, támogatás, beindítás akkor válaszd a Támogató Programot.

KATTINTS IDE: NŐK A NETEN KOMPLEX TÁMOGATÓ PROGRAM

.

Kövesd és lájkold a közösségi média oldalainkat a friss információkért!

Csatlakozz a több száz fős inspiráló vállalkozónői Facebook csoportunkhoz:

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

Kérd az űrlap kitöltése által az ingyenes anyagot!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu