Barion Pixel

Időt kérek! Bevezető, melyben felvesszük a túracipőnket Nórival

Szerző: | febr 7, 2022 | Anna rovata

Anna rovata – 3. rész

Itt és most elárulom, hogy a könyvek bevezetőjét nem mindig olvasom el. Belekezdeni mindenképpen belekezdek, de sajnos nagyon sokszor nem találok mögöttes tartalmat, ezért inkább átugrom. A legtöbb kurzus bevezetője szintén nem szokott elvarázsolni, de tudom, hogy ennek nem is ez a célja.

Gondolatébresztés, értékek

Nóri bevezetőjét viszont semmiképp ne hagyjátok ki! Többször is meghallgattam, mert már ez a rész is olyan értékes információkat, gondolatokat tartalmaz, amivel valóban felvezeti a későbbi videóit. Nóri azt mondja, segít megtalálni az egyensúlyt a család és karrier között, azaz segít elérni a harmóniát. De mi is a harmónia? Számára az alábbi jelentéssel bír:

„Harmónia: nyugodtan, kiegyensúlyozottan, belső békénket megtalálva éljük a mindennapjainkat. Testi, lelki, szellemi egészségben és teljes összhangban.”

Számomra rendkívül szimpatikus, hogy minden mondatának tartalma van. Nem közhelyekkel dobálózik, nem időkitöltésből beszél, hanem céllal, okkal, és már ennél a résznél is átad valami olyat, amire a későbbiekben építkezni lehet. 

Milyen a kapcsolatod az idővel?

Őszintén, először azt gondoltam, a bevezető egy lightos kis videó lesz, egyfajta bemutatkozás, ahol esetleg a további leckék lesznek felsorolva. Kellemes csalódás volt – bár nem szeretem ezt a kifejezést, mert a csalódás egyfajta negativizmust hordoz -, vagy nevezhetném inkább kellemes meglepetésnek. 

Tényleg, neked mennyi időd van? Szoktad úgy érezni, hogy nem elég a nap 24 órája? Ugye, hogy igen? Hogyan gondolsz erre? Pozitív vagy negatív érzéseket ébreszt benned az idő fogalma? Úgy érzed, mindig rohansz? Stresszelsz, ha az órádra kell nézned? Nem is gondolnánk, hány percet és órát lehet nyerni csupán szemléletmódváltással. 

Nóri, az útitárs, a túravezető az idő ösvényén

Nóri szerint a gondolkodásmód változtatása elengedhetetlen magához a változáshoz, illetve nincs mindenkire érvényes megoldás. Azonban mindenki megtalálhatja azt a módszert, amellyel egy olyan útra léphet, ahol megszűnik az időhiány. Saját tapasztalatairól is mesél, hiszen kétgyermekes édesanyaként pontosan tudja, min megyünk keresztül. Így valóban hiteles segítőként fogja meg a kezünket.

Jó érzés, hogy nem fentről néz le és oszt tanácsokat, hanem mint egy barátnő, leül mellénk, és úgy készít fel bennünket a közös utazásra. Külön szimpatikus a beszédtempója, nem siet sehova, egyszerűen van ideje velünk lenni. 

A bevezető meghallgatása megcsiklandozta a kíváncsiságom, s szerettem volna rögtön meghallgatni a következő részt is. A kisebb blokkokra bontott leckék lehetővé teszik, hogy ha valaki nem hanganyagként szeretne végighaladni a kurzuson, hanem nézné és jegyzetelne is közben, kényelmesen megtehesse, ha van egy szabad félórája. Nekem kell a kép a hang mellé, így nagyon boldog voltam, hogy erre lehetőségem adódott. A bevezetőben felvettük tehát a túracipőnket, meghúztuk a cipőfűzőt, és felkészültünk egy izgalmas utazásra, az idő ösvényén át. 

A gondolatvezető füzet pedig a rendszerezésben jelent óriási támogatást, alig vártam, hogy az első leckével elkezdhessem a kitöltését.

ANNA

Nők a Neten komplex vállalkozói online kurzus

KEZDD OTT, AHOL TARTASZ:

  1. szint: Rakd le az alapokat, gondold újra a vállalkozásodat, indítsd el, ha kezdő vagy: a Komplex Vállalkozói Kurzus biztosítja számodra a szintlépéshez szükséges biztos alapokat.
  2. szint: Ha számodra fontosak a jó alapok, amire mindig támaszkodhatsz + kell a RÁD és a vállalkozásodra szabott teljes körű szakértői áttekintés, támogatás, beindítás akkor válaszd a Támogató Programot.

KATTINTS IDE: NŐK A NETEN KOMPLEX VÁLLALKOZÓI KURZUS ÉS TÁMOGATÓ PROGRAM

.

Kövesd és lájkold a közösségi média oldalainkat a friss információkért!

Csatlakozz a több száz fős inspiráló vállalkozónői Facebook csoportunkhoz:

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

Kérd az űrlap kitöltése által az ingyenes anyagot!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu