Tót Szilvia – #nőkaneten

Szerző: | febr 23, 2022 | #nőkaneten

Mai csodálatos Hölgyünk, Vállalkozó Nőnk: Tót Szilvia.

Szilvi a Támogató Programunk résztvevője, így vállalkozását mi hárman, Ági, Melinda és én, alaposan “átvilágítottuk” már, vele együtt az elkövetkezendő 3 hónapjának a feladatait az értékrendje, céljai és értékajánlata figyelembevételével meghatároztuk.

Minden Támogató Programon és Mentor Programunkon résztvevő Vállalkozónő, így Szilvi is, a 2022-ben elinduló Online Együttműködési Irodánk tagjává is vált ezzel a közös munkával. Így Ő már a mi védőhálónk megtartó és emelő hatását élvezi, aminek mi nagyon örülünk drága Szilvi!

Jöjjön Szilvi és az ő vállalkozásának bemutatkozása az Ő szavaival. Olvassátok olyan szemmel, hogy tudtok-e hozzá, munkásságához kapcsolódni vállalkozásotokkal, ha igen, ne habozzatok azt jelezni!

“Egyediek vagyunk, megismételhetetlenek. Mégis hasonló nehézségekkel küzdünk.
Személyiségünk alapján, a bennünket ért hatások miatt máshogyan reagálunk. Az általam létrehozott Tudatos Élet Programmal önmagunk fejlődését, és a társas kapcsolataink könnyebb megélését biztosíthatjuk. A lelki egészséggel foglalkozom, egészséges embereknek nyújtok segítséget, akik elakadtak valamilyen lelki folyamatban, amire nem tudnak egyedül rálátni, és azt megoldani. Erre a folyamatra szerződés köt össze minket, teljes titoktartással, elfogadással. A konzultációs beszélgetések online és személyes találkozással is igénybe vehetőek.

A Támogató Program önmagam és a vállalkozásom felfedezésében, tudatosításban segített.
Emberileg és szakmailag is elkötelezett Mentorokkal élmény volt a „sárga úton” haladni.

Mentálhigiénés szakemberként a kliens mellett állok, támogatom, hogy a saját erőforrásaira alapozva túllendüljön egy kritikus helyzeten, és megtalálja a megoldást az adott problémájára.
Nem foglalkozom betegségek kezelésével, nem állítok fel diagnózist, nem gyógyítok.

Szívesen együtt dolgoznék pszichológus, pszichiáter szakemberekkel azokban az esetekben, amikor a kliensemnek az ő segítségükre van szükség.

Ugyanígy, ha más vállalkozásban egy ügyfélnek, kliensnek mentálhigiénés segítségre van szüksége, rendelkezésre állok.
Trénerként vállalok élménypedagógiai alapú képzéseket csoportoknak (önismeret, társas ismeret), szívesen várom azok jelentkezését, ahol ezzel tudok segíteni. Akár csapatépítésben, szülői kompetencia fejlesztésben.”

Tót Szilvia elérhetőségei:

https://totszilvia.hu/

https://www.facebook.com/Szilvalevendula/

Ismerd meg és vedd meg Te is a Nők a Neten Támogató Programot, kerülj szoros kapcsolatba ezáltal a vállalkozásoddal, hogy időmenedzsmentben, pénzügyileg és online is sikeres legyél:

Nők a Neten - Támogató Program

KEZDD OTT, AHOL TARTASZ:

  1. szint: Rakd le az alapokat, gondold újra a vállalkozásodat, indítsd el, ha kezdő vagy: a Komplex Vállalkozói Kurzus biztosítja számodra a szintlépéshez szükséges biztos alapokat.
  2. szint: Ha számodra fontosak a jó alapok, amire mindig támaszkodhatsz + kell a RÁD és a vállalkozásodra szabott teljes körű szakértői áttekintés, támogatás, beindítás akkor válaszd a Támogató Programot.

KATTINTS IDE: NŐK A NETEN TÁMOGATÓ PROGRAM

.

Kövesd és lájkold a közösségi média oldalainkat a friss információkért!

Csatlakozz a több száz fős inspiráló vállalkozónői Facebook csoportunkhoz:

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

Kérd az űrlap kitöltése által az ingyenes anyagot!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu