Barion Pixel

Duna Eszter – #nőkaneten

Szerző: | febr 23, 2022 | #nőkaneten

Mai főszereplőnk: Duna Eszter, egy varázslatos Hölgy és Vállalkozónő.

Eszter is a Támogató Programunk résztvevője, így kérésére az ő vállalkozását is górcső alá vettük. Ez mindig nagy izgalom Áginak, Nórinak és nekem, úgy dolgozunk, mintha a sajátunk lenne, és az az elkövetkezendő 3 hónapjának a feladatait is ennek szellemében állítjuk össze, szívvel-lélekkel megtestesülve.

Már az első találkozáskor egymásra hangolódtunk, Eszter elbűvölő személyisége, értékrendje, célkitűzése magával ragadó és az együttműködési elképzeléseivel könnyen tudtunk azonosulni mi is.

Minden Támogató Programon és Mentor Programunkon résztvevő Vállalkozónő, így Eszter is, a 2022-ben elinduló Online Együttműködési Irodánk tagjává is vált ezzel a közös munkával. Így Ő már a mi védőhálónk megtartó és emelő hatását élvezi.

Fogadjátok szeretettel Esztert és a vállalkozását, általa bemutatva:

Duna Eszter vagyok, Sejtmentő és Life Coach. Annyiszor halljuk,hogy ha egészség van,akkor minden van. De mit is jelent ez a szó,hogy egészség? A teljes testi,lelki és szociális jóllét állapotát és nem csupán a betegség hiányát.

Az ember akkor értékeli a legjobban az egészséget amikor annak hiányában szenved. Sajnos ezt mi is átéltük,amikor kisebbik lányunk veleszületett veseproblémájával kellett szembesülnünk és küzdenünk azért,hogy gyógyszer és műtét mentes teljes életet élhessen.

A legjobb módszer kutatása közben váltam Sejtmentővé és egy tesztalapú egészségprogrammal igyekszem segíteni az embereknek,hogy személyre szabottan, a problémák gyökerét kezelve elinduljunk azon az úton,hogy egyensúlyban élhessék életüket. Mit is csinálunk? Az elmúlt évek és a több ezer ember visszajelzése alapján azt mondhatom,minden túlzás és nagyképűség nélkül,hogy életeket mentünk. Öröm és hála járja át a szívemet,amikor olvashatjuk,hallhatjuk a könnyfakasztó történeteket. Ez a legjobb része a munkánknak,a sorsfordító változások.
Hiszek az együttműködésekben és ma már rengeteg szakember segítségével még teljesebb,komplexebb, a testet,lelket és szellemet is támogató segítséget tudunk nyújtani.

A Támogató Program megerősített abban,hogy az utamon vagyok és összerendezte a gondolatokat és tevékenységeket a fejemben,rendszert és tudást kaptam ahhoz,hogy még magasabb szintet tudjam végezni a hivatásomat.
Keresem folyamatosan azokat a nagyszerű embereket, szakembereket,akik szeretnének pozitív hozzájárulás lenni más emberek életében és szívesen kapcsolódnak a programunkhoz.

Egy olyan jövőkép van a fejemben,ahol az emberek kiegyensúlyozott és hosszú örömteli életet élnek,egészségben és jólétben.
Keressetek bizalommal,egy jó beszélgetés során kiderül,hogy milyen értékekkel tudunk lenni egymás életére és munkásságára,szívesen segítek abban is,hogy te magad tisztább képet kaphass a szervezeted jelenlegi állapotáról.

OLVASSÁTOK OLYAN SZEMMEL, HOGY TUDTOK-E HOZZÁ, MUNKÁSSÁGÁHOZ KAPCSOLÓDNI VÁLLALKOZÁSOTOKKAL, HA IGEN, NE HABOZZATOK AZT JELEZNI!

Lájkoljátok a Facebook oldalát és keressétek bátran: https://www.facebook.com/Duna-Eszter-2236450346636798

Ismerd meg és vedd meg Te is a Nők a Neten Támogató Programot, kerülj szoros kapcsolatba ezáltal a vállalkozásoddal, hogy időmenedzsmentben, pénzügyileg és online is sikeres legyél:

Nők a Neten - Támogató Program

KEZDD OTT, AHOL TARTASZ:

  1. szint: Rakd le az alapokat, gondold újra a vállalkozásodat, indítsd el, ha kezdő vagy: a Komplex Vállalkozói Kurzus biztosítja számodra a szintlépéshez szükséges biztos alapokat.
  2. szint: Ha számodra fontosak a jó alapok, amire mindig támaszkodhatsz + kell a RÁD és a vállalkozásodra szabott teljes körű szakértői áttekintés, támogatás, beindítás akkor válaszd a Támogató Programot.

KATTINTS IDE: NŐK A NETEN TÁMOGATÓ PROGRAM

.

Kövesd és lájkold a közösségi média oldalainkat a friss információkért!

Csatlakozz a több száz fős inspiráló vállalkozónői Facebook csoportunkhoz:

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

Kérd az űrlap kitöltése által az ingyenes anyagot!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu