Barion Pixel

ÉLETRE KELT RUHÁK BLOG SOROZAT 1/8.

Együttműködés Vajk Szilviával, a Sysco női ruhamárka tulajdonosával.
Szilvi a rajtunk található gyönyörű ruhák megálmodója. Miért pont ezeket a darabokat ajánlotta nekünk? Arról a Sysco – mert NŐnek lenni jó Facebook csoportjában és itt blogban is beszámol Nektek.

Bemutatkozik a Nők a Neten – Nőies Vállalkozásfejlesztés Nőknek

  • 3 in 1, ami a Nők a Neten titka és különlegessége. 
  • 3 Nő, 3 Vállalkozónő, akik sok éve támogatják saját szakterületükön a Vállalkozó Nőket, úgy döntöttek, EGYÜTT + MŰKÖDVE dolgoznak tovább a mindennapokban. Ennek eredményeképp a Vállalkozó Nőket 3 oldalról, egyszerre térben és időben kísérik az útjukon. 

A saját innovációjuk egy olyan vállalkozásfejlesztési módszer, amellyel a Világ bármely pontján, érzelmi és anyagi biztonságot tud teremteni a Vállalkozó Nő önmaga és családja számára.

Sysco-t 2021 őszén kerestük fel azért, hogy segítsen nekünk abban, hogy amit képviselünk együtt, önazonosan ki tudjuk fejezni öltözködésünkkel, hiszen az első benyomás nagyon fontos. 

Azt, hogy mennyire más egyéniségek vagyunk, jól tükrözi ez a pár soros számmisztikai elemzésünk. (A számmisztikával dolgozunk az üzleti életben is, támogatjuk ezzel a tudással a hozzánk érkező Vállalkozó Nőt.)

Melindának 1-es a belső én száma, ami a belső indíttatás. Új utak és módszerek, megoldások keresésére sarkallja Őt. Belső tűz élteti. Bátor, akaraterős, elszánt Nő. Mivel a külső én száma is 1-es, a szenvedély, a tűz energiái, első benyomásra megmutatkoznak.

Sysco: itt, az első elemzésnél szeretném elmondani nektek, hogy egyikük esetében sem ismertem a számaikat, az egyéniségüket. Látva a rövid elemzéseket, elképesztő, hogy mind a választott színek, mind pedig a ruhák stílusa mennyire tükrözi a személyiségüket.

Melinda tűz energiái, szenvedélye  élénk, hideg színekben fejeződik ki leginkább.

Ági 5-ös külső én számmal (első benyomás) rendelkezik. Jópofa, optimista, az életet szerető személyiség benyomását kelti, aki kedvességével, barátságos természetével, hamar meg is kedvelteti magát bármilyen társaságba megyünk. Lazasága, fantáziája, humorérzéke, hamar meghozza a népszerűséget számára a társasági életben. 

Sysco: Ági személyiségét is jól tükrözik a kiválasztott ruhák. Lazák, minden darab viselhető sportosabb változatban is, hiszen neki fontos a kényelem, a komfort, a játékosság. 

Nóri a türelmes, másokra és mindenre odafigyelő, jóindulatú, segítőkész, megértő közösségi ember. 

Sysco: Nórinak nem csak a személyisége, a hangja lágy, nőies, kifinomult, hanem a színtípusa, a stílusa is. Ezért lágy színeket, letisztult szabásvonalú ruhákat választottunk neki 

Találkozz velünk a Nők a Neten Szintlépő Mentor Programon: https://nokaneten.hu/nok-a-neten-mentorprogram/

Ha kérdésed van, itt elérsz bennünket: hello@nokaneten.hu

SYSCO ruhamárka: https://syscolifestyle.hu/

Sysco – mert NŐnek lenni jó Facebook csoport

.

Kövesd és lájkold a közösségi média oldalainkat a friss információkért!

Csatlakozz a több száz fős inspiráló vállalkozónői Facebook csoportunkhoz:

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

Kérd az űrlap kitöltése által az ingyenes anyagot!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu