VÁLLALKOZÓ NŐ – STÍLUS – HARMÓNIA EGYSÉGE

Szerző: | máj 18, 2022 | Dr. Illés Nóra, Nők a Neten küldetése, Vállalkozó Nő és stílusa

ÉLETRE KELT RUHÁK BLOG SOROZAT 2./8.

Együttműködés Vajk Szilviával, a Sysco női ruhamárka tulajdonosával.
Szilvi a rajtunk található gyönyörű ruhák megálmodója. Miért pont ezeket a darabokat ajánlotta nekünk? Arról a Sysco – mert NŐnek lenni jó Facebook csoportjában és itt blogban is beszámol Nektek.

Nők a Neten – Nőies Vállalkozásfejlesztés Nőknek

  • 3 in 1, ami a Nők a Neten titka és különlegessége. 
  • 3 Nő, 3 Vállalkozónő, akik sok éve támogatják saját szakterületükön a Vállalkozó Nőket, úgy döntöttek, EGYÜTT + MŰKÖDVE dolgoznak tovább a mindennapokban. Ennek eredményeképp a Vállalkozó Nőket 3 oldalról, egyszerre térben és időben kísérik az útjukon. 

Bemutatkozik Dr. Illés Nóra, a Nők a Neten Harmónia Mentora

Nem a tükröt kell megváltoztatni, ha a benne lévő kép nem tetszik, hanem önmagunkat.

Nóri Sorsmisszió száma : 7-es, ami a magas szintű racionális gondolkodás képességével, valamint jó intuíciókkal, „hatodik” érzékkel ruházza fel őt. És olyan értékeket ad a “batyujába”, mint a céltudatosság, elemző, analizáló képesség, kötelességtudat,  tervszerűség.

Mivel a hetes Sorsmisszió száma, 25-ből adódott, kiemelten fontos számára a közösségi teremtő erő megélése, táplálása. Az, hogy az emberek megtanuljanak egymás irányába elfogadással, feltétel nélküli szeretettel fordulni. Az itt lévő ötös szám pedig behozza életébe a szabadságszeretet, melyet a létezés minden formájában szeret megélni: fizikai, érzelmi, intellektuális és lelki síkon is.

Nála, vele dolgozva kerül előtérbe ebben az EGYÜTT + MŰKÖDÉSBEN a Vállalkozó Nő Lelke, küldetése, harmóniája, ideje, önértékelése, a kreativitás és a jelenlét. Rávilágít a Vállalkozó Nő és az őt körülvevő értékekre, amely vállalkozás LELKÉT adja.

Nóri küldetése, egy olyan Világot létrehozni közösen, másokkal együtt, ahol a Nők figyelnek saját magukra, a belső hangukra.

Ráébrednek arra az értékre, ami csak az övék és abból kiindulva egyéni útjukon haladnak, teremtenek, kiteljesednek.

A mindennapjaikon tisztán tükröződik értékrendjük, hiszen az időbeosztásukat is ennek fényében tudják kialakítani. Ezzel harmóniát, egyensúlyt teremtve maguk és családjuk életében egyaránt.

Sysco: Nóri megjelenése már a Sysco szalonba érkezésekor is a harmóniát, kiegyensúlyozottságot sugallta nekem. A hangját meghallva azonnal relax állapotba kerül az ember. 

Dr. Illés Nóra
Dr. Illés Nóra, a Nők a Neten Harmónia Mentora

Alaktípusát tekintve homokóra alkat. A mellbőség és a csípőbőség majdnem egyforma, a derékvonal pedig karcsú, és határozott, ezért igen könnyen öltöztethető. 

Bár a cikkhez kapcsolódó fotón csak egy ruha látszik Nórin, azonban általánosságban elmondhatom, hogy letisztult, mindenféle fodortól, nagy mintáktól, harsányságtól mentes darabokat választottunk neki, amelyek jól hangsúlyozzák a derekat, kiemelik a dekoltázst. 

A ruhái inkább alak követőek, térd fölött, vagy kicsit alatta végződnek, a blúzok szűkek, vagy picit lezserebbek, “V” kivágással. 

Színek tekintetében a lágy, tört színeket részesítettük előnyben, mely remekül harmonizál Nóri porcelán árnyalatú  bőrével, és belső harmóniáját, nyugalmát megjeleníti a stílusában is.

Találkozz velünk a Nők a Neten Szintlépő Mentor Programon: https://nokaneten.hu/nok-a-neten-mentorprogram/

Ha kérdésed van, itt elérsz bennünket: hello@nokaneten.hu

SYSCO ruhamárka: https://syscolifestyle.hu/

Sysco – mert NŐnek lenni jó Facebook csoport

.

Kövesd és lájkold a közösségi média oldalainkat a friss információkért!

Csatlakozz a több száz fős inspiráló vállalkozónői Facebook csoportunkhoz:

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

Kérd az űrlap kitöltése által az ingyenes anyagot!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu