Barion Pixel

Bakosné Julianna – #nőkaneten

Szerző: | febr 23, 2022 | #nőkaneten

Főszerepben Bakosné Julianna, Julika. Ő a Jallana weboldal megálmodója, tulajdonosa, a Támogató Programunk résztvevője.

Minden Támogató Programon és Mentor Programunkon résztvevő Vállalkozónő, így Julika is, a 2022-ben elinduló Online Együttműködési Irodánk tagjává is vált. Így Ő már a mi védőhálónk megtartó és emelő hatását élvezi, aminek mi nagyon örülünk 😊
Jöjjön Julika és az ő webshopjának, a Jallanának bemutatása az Ő szavaival:

“A Jallana weboldal azért készült el, hogy a kézzel készített dekorációs csodákban Te is örömöd leld. Itt kedvedre válogathatsz az egyedi kézműves termékek között, legyen szó esküvőről, szülinapról, karácsonyról, húsvétról vagy bármilyen különleges alkalomról.
A selyemvirág díszek egyedi és megismételhetetlen kivitelezése mellett köteleztem el magam. Sosem fordulhat elő, hogy más helyen – kirakatban, ismerősnél, üzletben – szembe találkozol azzal a dekorációval, amit nálam megvettél. Minden termék megtalálja a saját gazdáját. Ez a vevőnek ugyanakkora örömöt okoz, mint nekem, miközben elkészítettem. A különleges kis dísz pedig gyönyörű és egyedi kiegészítője lehet a lakásnak. Hiszen minden darabot szívvel lélekkel készítek.

A termékek minden részletét én magam állítom össze, mellyel garantálom az állandó prémium minőséget. A kiegészítőket gondosan válogatom. Legkedvesebb családi programunk közé tartozik a kirándulás, ahol lelkesen keressük együtt az új alapanyagokat.
Tíz évvel ezelőtt négy gyermekes anyukaként kezdtem el vintage ajándékok készítését. Minden vonzott, ami csipke, gyöngy vagy strassz. Rajongok a nagy kontrasztokért. Először a családnak, később barátok kérésére alkottam. Mivel eredeti szakmám ruházati eladó és odavagyok a minőségi anyagokért, textil virágok készítésbe fogtam. Az önfejlesztésben, tanulásban hiszek, én magam is videókból tanultam sok mindent. Később pedig magasabb szinten fejlesztettem tovább magam, és különböző témájú workshopokon vettem részt. A legjobbaktól tanultam Pesten.

Hálás vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek. Vásárlóim mondták, hogy az a szeretet, amivel készítem a termékeket, átsugárzik. Éppen ezért, évek múltán is örömüket lelik benne! Az ajándékozás öröme mindig boldogsággal tölt el. Ez vezetett arra, hogy felajánlásokat tegyek. Ahol tudok, segítek, mert egyszerűen szeretem boldognak látni az embereket. Ahogy egy ismerősöm mondaná: „ami rajtam múlik, az rajtam ne múljék!”

Julika keresi az olyan együttműködéseket, a partnereket, akik el tudják képzelni kézműves terméküket az Ő webshopjában, saját, csodás termékei mellett vagy azokkal együtt.

Nézzetek szét honlapján és ha tudtok kapcsolódjatok. (A szemfüles olvasók észrevehetik, bizony én is megtaláltam hozzá a kapcsolódást még az év elején. Számmisztikával is tudtuk párosítani Julika termékeit, így csomagokat létrehozva.)
Julika weboldala: https://jallana.hu

és Facebook oldala, ahol követni tudjátok munkáit: https://www.facebook.com/Jallana-1922177868013490

Ismerd meg és vedd meg Te is a Nők a Neten Támogató Programot , kerülj szoros kapcsolatba ezáltal a vállalkozásoddal, hogy időmenedzsmentben, pénzügyileg és online is sikeres legyél:

Nők a Neten - Támogató Program

KEZDD OTT, AHOL TARTASZ:

  1. szint: Rakd le az alapokat, gondold újra a vállalkozásodat, indítsd el, ha kezdő vagy: a Komplex Vállalkozói Kurzus biztosítja számodra a szintlépéshez szükséges biztos alapokat.
  2. szint: Ha számodra fontosak a jó alapok, amire mindig támaszkodhatsz + kell a RÁD és a vállalkozásodra szabott teljes körű szakértői áttekintés, támogatás, beindítás akkor válaszd a Támogató Programot.

KATTINTS IDE: NŐK A NETEN KOMPLEX VÁLLALKOZÓI KURZUS ÉS TÁMOGATÓ PROGRAM

.

Kövesd és lájkold a közösségi média oldalainkat a friss információkért!

Csatlakozz a több száz fős inspiráló vállalkozónői Facebook csoportunkhoz:

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

Kérd az űrlap kitöltése által az ingyenes anyagot!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu