Szabóné Kis Éva – #nőkaneten

Szerző: | febr 25, 2022 | #nőkaneten

Szeretnénk bemutatni egy igazán inspriáló Hölgyet, Vállalkozónőt: Szabóné Kis Évát.

Éva a Támogató Programunk résztvevője, így vállalkozását mi hárman, Nóri, Melinda és én, alaposan “átvilágítottuk” már, vele együtt az elkövetkezendő 3 hónapjának a feladatait az értékrendje, céljai és értékajánlata figyelembevételével meghatároztuk.

Minden Támogató Programon és Mentor Programunkon résztvevő Vállalkozónő, így Éva is, a 2022-ben elinduló Online Együttműködési Irodánk tagjává is vált ezzel a közös munkával. Így Ő már a mi védőhálónk megtartó és emelő hatását élvezi, aminek mi nagyon örülünk kedves Éva! 💗

Jöjjön Éva és az ő vállalkozásának bemutatkozása az Ő szavaival:

Segítséget és támogatást nyújtok kisgyermekes szülőknek, hogy az első három év mosolygós és felhőtlen legyen. Az anyává válás könnyedén és boldogságban teljen.

Két szakterületemen tudok segíteni Nekik. Szoptatási tanácsadóként a szoptatás során felmerülő nehézségekben megtalálni a kiutat és megerősíteni tudom őket a helyes irány megtalálásában.

Szülő-csecsemő/kisgyermek konzulensként támogatom a családokat evési,etetési nehézségekben, alvási problémákban a dackorszak kihívásaiban vagy a szobatisztaság kérdésköreiben.

Hetente workshopokat tartok, ahol az anyák egymás tapasztalatait megosztva az én szakmai tudásommal kiegészítve, jobban megértik a kisgyermek viselkedését és boldogabb anya-gyermek kapcsolatot alakítanak ki.

http://szabonekiseva.hu/

https://www.facebook.com/szabonekiseva

A Nők a Neten Támogató Program és a Kurzus a fókuszomat segítette a célom felé tartani. A vállalkozásom tervezését tudatosabbá tette. Az online világ kihasználásának lehetőségeit feltárta.

Személy szerint arra kérünk benneteket, hogyha szimpatikus Éva munkássága, akkor lájkoljátok a Facebook oldalát, majd szakértői gondolatokkal privátban keressétek meg!

Ismerd meg és vedd meg Te is a Nők a Neten Támogató Programot, kerülj szoros kapcsolatba ezáltal a vállalkozásoddal, hogy időmenedzsmentben, pénzügyileg és online is sikeres legyél:

Nők a Neten - Támogató Program

KEZDD OTT, AHOL TARTASZ:

  1. szint: Rakd le az alapokat, gondold újra a vállalkozásodat, indítsd el, ha kezdő vagy: a Komplex Vállalkozói Kurzus biztosítja számodra a szintlépéshez szükséges biztos alapokat.
  2. szint: Ha számodra fontosak a jó alapok, amire mindig támaszkodhatsz + kell a RÁD és a vállalkozásodra szabott teljes körű szakértői áttekintés, támogatás, beindítás akkor válaszd a Támogató Programot.

KATTINTS IDE: NŐK A NETEN KOMPLEX VÁLLALKOZÓI KURZUS ÉS TÁMOGATÓ PROGRAM

.

Kövesd és lájkold a közösségi média oldalainkat a friss információkért!

Csatlakozz a több száz fős inspiráló vállalkozónői Facebook csoportunkhoz:

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

Kérd az űrlap kitöltése által az ingyenes anyagot!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu