Vajk Szilvia – #nőkaneten

Szerző: | febr 25, 2022 | #nőkaneten

Nagy örömmel mutatjuk meg nektek Vajk Szilviát (SYSCO), aki a mindennapok során ruhái által teszi szebbé, színesebbé, önbizalommal telivé a NŐK napjait.

Ezt tapasztalatból mondom, hiszen bennünket is „felruházott” már ezekkel az érzésekkel, a ruhái által. A Facebook oldalán is olyan hangulatot teremt a csodaszép ruháival, hogy azt az érzést adja, mindenképpen el kell hozzá menni az élményvásárlásra! Ott aztán elragadnak a színek, formák, anyagok, tükrök, a szívélyes vendéglátás, a személyes törődés, amit Szilvitől kaphatsz. Vele már októberben megkezdtük az együttműködést, elmentünk hozzá és összeállítottuk azokat a szetteket, amelyek színben, formában nemcsak hozzánk illenek, de mi is harmonizálunk egymással. Ezt többen visszajeleztétek a múlt heti fotók láttán:

ÖRÖM RÁTOK NÉZNI!
ANNYIRA JÓL NÉZTEK KI!
OLYAN EGYBEN VAGYTOK A KÉPEN!

Az élményvásárlás szó szerint fantasztikus élmény, új oldalról ismerjük meg önmagunkat is. A képen látható búzakék ruhába @DrIllés Nóra, a türkizbe én szerettem bele.

Higgyétek el, hogy a megfelelő színek és ruhák olyan hatásos kommunikációs eszközök, amit ki lehet és kell használni!
Mi is ezt a törődést adjuk a programunk által Szilvinek is, aki a vállalkozásának a fejlesztésén dolgozik!
Fogadjátok őt szeretettel és keressétek, ha szeretnétek magatokból a legjobbat kihozni!

Stílustanácsadással, élményvásárlással foglalkozom, elsősorban a 40+-os Nők örömére. Az a küldetésem, hogy a szolgáltatásaim, a ruháim, a színek által becsempésszek egy kis boldogságot, örömöt az életetekbe.

Lakásbutikomban nyugalom, színek, minőségi anyagokból készült, elsősorban saját tervezésű ruhákat találtok, amiket szakmai hozzáértéssel, célzottan a mi célcsoportunk számára készítünk.

Szoktam mondani, nem vagyok tervező, csak egy Nő közületek, ami éppen elég ahhoz, hogy tudjam, mi az amire vágytok.
Tavaly ősszel indítottam el a saját márkámat, a Sysco-t. Mára már nagyon sok olyan szabású ruhából áll a kollekcióm, ami egy jól átgondolt, tudatosan felépített gardróbból nem hiányozhat.

Napi szinten tűzöm ki magamnak, hogy minél több Nő élményként gondoljon a ruhavásárlásra…a visszajelzések alapján ez sikerül is!
A Nők a Neten számomra a profizmust jelenti. A lányok közül Melindát már régebb óta ismertem, de ebben a felállásban pár hónapja találkoztam velük.

Már az első 30 perces online konzultáció rengeteget adott, és azonnal tudtam, hogy az a tudás, ami náluk van, az nekem kell!
Felkészültek, naprakészek, határozottak, ugyanakkor érzékenyek is, és szeretettel terelnek az utadon.

Úgy érzem, hogy a csapattal való együttműködésem során képessé válok a vállalkozásom minden részét pozitívan megélni, és bizonyos részeire nem teherként, hanem csupán egy megoldandó feladatként tekinteni.

Keressetek bizalommal, ha a kudarcos vásárlások után valami másra vágytok. Beszélgetünk egy jót, miközben észrevétlenül találjuk meg együtt a számotokra legmegfelelőbb színű, fazonú ruhákat…mert a Sysco-ban ez is lehetséges!

Gyertek, és csatlakozzatok hozzánk:
https://www.facebook.com/groups/3197035003700906/

https://syscolifestyle.hu/

Ismerd meg és vedd meg Te is a Nők a Neten Támogató Programot, kerülj szoros kapcsolatba ezáltal a vállalkozásoddal, hogy időmenedzsmentben, pénzügyileg és online is sikeres legyél:

Nők a Neten - Támogató Program

KEZDD OTT, AHOL TARTASZ:

  1. szint: Rakd le az alapokat, gondold újra a vállalkozásodat, indítsd el, ha kezdő vagy: a Komplex Vállalkozói Kurzus biztosítja számodra a szintlépéshez szükséges biztos alapokat.
  2. szint: Ha számodra fontosak a jó alapok, amire mindig támaszkodhatsz + kell a RÁD és a vállalkozásodra szabott teljes körű szakértői áttekintés, támogatás, beindítás akkor válaszd a Támogató Programot.

KATTINTS IDE: NŐK A NETEN KOMPLEX VÁLLALKOZÓI KURZUS ÉS TÁMOGATÓ PROGRAM

.

Kövesd és lájkold a közösségi média oldalainkat a friss információkért!

Csatlakozz a több száz fős inspiráló vállalkozónői Facebook csoportunkhoz:

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

Kérd az űrlap kitöltése által az ingyenes anyagot!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu