Barion Pixel

VÁLLALKOZÓ NŐ – ÉRTÉKTEREMTÉS – STÍLUS

Szerző: | máj 18, 2022 | Nők a Neten küldetése, Utasi Melinda, Vállalkozó Nő és stílusa

ÉLETRE KELT RUHÁK BLOG SOROZAT 3./8.

Együttműködés Vajk Szilviával, a Sysco női ruhamárka tulajdonosával.
Szilvi a rajtunk található gyönyörű ruhák megálmodója. Miért pont ezeket a darabokat ajánlotta nekünk? Arról a Sysco – mert NŐnek lenni jó Facebook csoportjában és itt blogban is beszámol Nektek.

Nők a Neten – Nőies Vállalkozásfejlesztés Nőknek

Bemutatkozik Utasi Melinda, a Nők a Neten Vállalkozásfejlesztési és Pénzügyi Mentora.

“Üzletiesítjük álmaidat.”

Melinda Sorsmisszió száma: 3-as, gyors észjárással, jó kifejezőképességgel rendelkezik, feladata, hogy tudását, tapasztalatait átadva „tanító” legyen. Gyors felfogóképesség, rendszerben látás, nyitottság, kapcsolódások jellemzik Őt. Közérthetően fogalmazza meg gondolatait, ötleteit mások számára. Közösségben gyorsan feloldódik és a közösség érdekeit tartja minden előtt. 

Missziója a mindennapokban a 9-es születésnap számából adódóan: Mások szolgálata, a közjóért tenni, szellemi út felvállalása, globális témák megoldása. Melinda mindig a “győztes-győztes” stratégiát képviseli. 

A kilences szám nagyfokú érzékenységet is ad számára,  megérzi, átérzi a nők problémáit, érzelmileg ráhangolódik, így  képes a Vállalkozó Nőnek a legjobb megoldást megtalálni. Nem a problémát kutatja, hanem az előrevivő megoldást keresi és találja meg Ügyfeleinek.

Ezek miatt foglalkozik a Nők a Neten-ben Ő a vállalkozás fejlesztéssel, a folyamatokkal, eredményességgel, a működő rendszerek felépítésével és ezért foglalkozik a női vállalkozások világmegváltó szerepével. 

Ő a vállalkozóSZELLEM a Nők a Neten hármasában. Melindának fontos érték a vállalkozás szabadságának, határtalanságának megélése  a  lehetőségekben, megoldásokban és ügyfelekben, ahogy  Áginak is.  Ez a 3-as számból adódik.

Küldetése, hogy a vállalkozó Nők megismerjék a vállalkozásuk működését és ezáltal képesek legyenek irányítani a folyamatokat, megélhessék az alkotás szabadságát a vállalkozásukon keresztül.

Mélyen hisz abban, hogy a jelenleg működő világunk sokkal kiegyensúlyozottabb és fenntarthatóbb lenne, ha Nők mernék és akarnák a döntésekben képviselni azt az óriási tapasztalatot, tudást és megoldásokat, aminek a birtokában vannak. 

A vállalkozás értékteremtése a megoldásokról szól, hiszen egy-egy termék, szolgáltatás a problémákra adott nőies, sajátos válasz. Minél többen tesszük ezt és minél több női vállalkozás van jelen a mindennapi üzleti életben, annál nagyobb mértékben tudják magukat képviselni és formálni a világot.

Sysco: Melinda személyisége számomra mindig is határozottságot, magabiztosságot, profizmust sugallt. Amikor belép egy térbe, nem lehet nem észrevenni, de ezzel együtt sosem sok…

Utasi Melinda
Utasi Melinda, a Nők a Neten Vállalkozásfejlesztési és Pénzügyi Mentora

Alaktípusát tekintve körte alkat. Keskenyebb váll, szélesebb csípő, vékony derék. 

 A ruhadarabok kiválasztásánál leginkább arra törekedtünk, hogy hangsúlyozzuk a derekat övvel, vagy szabásvonallal. Alulra olyan modelleket választottunk amelyeknek lágy esése van, illetve törekedtünk az egyszínű  anyagokra, amelyek elvonják a figyelmet a szélesebb csípőről, és szépen körbe ölelik azt.

Melinda kék szemét, ragyogó bőrét gyönyörűen kihangsúlyozzák az elénk, hideg színek. Személyiségéhez is igazán illenek, hiszen ugyanúgy vibrálnak, mint ahogy ezt ő teszi. A királykék, türkiz, magenta árnyalatok fantasztikusan állnak rajta. Ezeket a színeket tényleg egy magabiztos, önazonos Nő tudja leginkább viselni, aki nem fél attól, hogy látszik. 

Úgy gondolom, hogy Melinda most már személyisége mellett  stílusában is igazi példaképe lehet a Női Vállalkozóknak.

Ismerd meg őket: https://nokaneten.hu/

Találkozz velük a Nők a Neten Szintlépő Mentor Programon: https://nokaneten.hu/nok-a-neten-mentorprogram/

Ha kérdésed van, itt elérsz bennünket: hello@nokaneten.hu

SYSCO ruhamárka: https://syscolifestyle.hu/

Sysco – mert NŐnek lenni jó Facebook csoport

.

Kövesd és lájkold a közösségi média oldalainkat a friss információkért!

Csatlakozz a több száz fős inspiráló vállalkozónői Facebook csoportunkhoz:

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

Kérd az űrlap kitöltése által az ingyenes anyagot!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu