Barion Pixel

VÁLLALKOZÓ NŐ – STÍLUS – ONLINE MEGJELENÉS

Szerző: | máj 20, 2022 | Nagy Ágnes, Nők a Neten küldetése, Vállalkozó Nő és stílusa

Együttműködés Vajk Szilviával, a Sysco női ruhamárka tulajdonosával.
Szilvi a rajtunk található gyönyörű ruhák megálmodója. Miért pont ezeket a darabokat ajánlotta nekünk? Arról a Sysco – mert NŐnek lenni jó Facebook csoportjában és itt blogban is beszámol Nektek.

Nők a Neten – Nőies Vállalkozásfejlesztés Nőknek

Bemutatkozik Nagy Ágnes, a Nők a Neten Online Vállalkozói Mentora

Sysco: Áginak már a gyönyörű hajáról is a szabadság utáni vágy, a korlátok nélküli lét, a vidámság jut eszembe .Mindig mosolyog.

Az öltözködésben, a stílusban is csak azt akarja kapni, amit ad.

Teret, határtalanságot, megértést egy kis empátiával fűszerezve.

Áginak kár lenne megmondani az alak vagy színtípusát. Teljesen felesleges bajlódni szabályokkal, keretekkel, mert ő ezt csak kihívásnak veszi, és rácáfol. Gyengéden azért próbáltam irányítani, de tulajdonképpen azt kell mondjam, hogy a három Vállalkozó Nő közül ő választott magának a leginkább.

Több színtipus színeiből is válogattunk neki, és tényleg mindegyiket jól tudta viselni. Kedvencei inkább a nadrágok, az overallok, a zakók, ingek, dzsekik, ha lehet akkor mezítláb. 😀

Előtérbe helyeztük a kényelmet, a vasalásmentes darabokat, illetve azt, hogy a választott ruhadarabokkal támogassuk Ági szabadságvágyát.

Nagy Ágnes
Nagy Ágnes, a Nők a Netenkozói Online Vállalkozói Mentora

“A vállalkozásodat határtalanná tesszük.”

Találkozz a Nők a Netennel a Szintlépő Mentor Programukon: https://nokaneten.hu/nok-a-neten-mentorprogram/

Ági meglátja a fejlődés esélyét minden esetben, helyzetben, emberben. Megért, elfogad, teret ad. Hiszi, hogy minden jól sikerül, tudja, hogy minden tapasztalás érte van, minden Rend-BEN van. Magasfokú empátiájával és érzékenységével Ő az intellektuális híd a vállalkozó Nő és az Ő ügyfele között. Fordít és érthetővé tesz az online világban, hogy a Vállalkozó Női érték a Vállalkozás által eljusson ahhoz az ügyfélhez, aki azt igazán értékeli. Ági ezzel éli meg Sors misszióját.

A születésnap száma pedig 3-mas, ami ugyanúgy mint a Melindánál, a kommunikáció, nyitás és a határtalanság száma. Ő képviseli a hármasunkban az online világot, ahol a TESTET ölt a határtalanság.

Küldetése, hogy egyre több nő tapasztalja meg az online vállalkozás és a digitalizáció adta lehetőségeket. Azért, hogy minél több Nő megélhesse a szabadságot minden szinten, időben, térben és pénzügyileg egyaránt. 

Ági ilyennek látja és láttatja a Nők a Neten-hez érkező Vállalkozó Nőknek az online világot:

“Az internetet sokféleképpen lehet definiálni. Hogy szerintem mi az internet? Óriási lehetőség! Lehetőség, hogy megmutassam a világnak, az ország, a városnak, a családomnak, a körülöttem lévő embereknek azt, ami bennem van. Ami által szebbé teszem a világot, amely által mások jobban érzik magukat, ami által mások sikerre viszik az életüket, ami által mások üzlete prosperálóbb lesz, amitől mások boldog és örömteli életet élnek. Számomra ez az internet. Egy olyan lehetőség, ami könnyebbé teszi az életünket. Egy olyan világ, ahol egyenlőség van, ahol bárki, bármikor önmaga lehet.”

Találkozz velük a Nők a Neten Szintlépő Mentor Programon: https://nokaneten.hu/nok-a-neten-mentorprogram/

Ha kérdésed van, itt írhatsz nekünk: hello@nokaneten.hu

SYSCO ruhamárka: https://syscolifestyle.hu/

Sysco – mert NŐnek lenni jó Facebook csoport

.

Kövesd és lájkold a közösségi média oldalainkat a friss információkért!

Csatlakozz a több száz fős inspiráló vállalkozónői Facebook csoportunkhoz:

Önindító a vállalkozásodhoz:

7 napos 7 lépéses ingyenes program a vállalkozásod újraindításához, beindításához.

Kérd az űrlap kitöltése által az ingyenes anyagot!

Clicked

Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél az Önindító Programunkra! Kérjük, hogy keresd az e-mailünket az elektronikus postafiókodban. Ha nem találnád, nézd meg a SPAM és PROMÓCIÓK mappákat is, mert fontos információkat küldtünk Neked! Írj nekünk, ha nem találnád: hello@nokaneten.hu